i hate my life - Carlaldee

160 12 7
                                    

Scriu si eu dupa 12325432 de ani. wow , merit Oscarul * acum fanii mei lesina de emotie , iar eu rosesc pentru ca imi pasa*

Deci " vedeta " de azi este Carlaldee ( m-am incurcat de doua ori cand ti-am scris numele, mamica)

Hei ( Pa) eu sunt Ioana ( Doare fiecare clipa , viata-i o risipa de vise fara rost lalalalala) . Am 16 ani ( exista inchisoare pentru minori) sunt roscata ( ji ke t3 lauzy fta? ) cu ochoi ( prefer sa nu comentez) caprui si sunt foarte populara Suntem romani mereu. La bine si la greu, aici de multe mii de ani. Noi am trait ca fratii alaturi cu Carpatii si n-am dus lipsa de dusmani. Traim in bunatate si ne-ajutam in toate. Romani de multe mii de ani)

Plec la scoala cu prietena mea ( o cheama Sara si are o zgarduta roz cu pietricele) cea mai buna Ana ea e blonda si are ochii caprui ( am gresit) .

Ajungsm ( prefer sa nu comentez) acolo si dam cu ochii ( eu dadeam cu pietre) de cea mai figuranta fata din liceu Rebeca ( ce dragut) ea ne face proaste pt ca nu ascultam rock ( mvai fta ce prst ejti) ea e bryneta ( tac) cu par scurt tunsoare emoE ( space) acolo cu pretenul ei Gregg ( tac) el e brunet cu ochi caprui si pielda foarte frumoasa ( tac) . intrun colt un baiat card o place pe Darius statea si o vedea cim se pupa cu gregg. mam dus la ea. ( Gregg. card. Darius fata. Cat vrei sa mai tac? )

- tu nu vezi cum sufeta Darius ? ( tu nu vezi cum suferim? )

ea a ras ( Rebeca bed boi) si a inceput sa ma loveasca a plecat sa cumpere tigari ( si tampoane) si ma lasat ( ma abtin) singura pe pamant ( am murit pa) anna a venit si ma ridicat si ma dus acasa unde mama ma intrbat dar dar am.mintit iamzis ca am cazut tare mam lovit ( punct . ce? de ce sunt confuza? ce? )

imi urasc viata ( vai sa vezi cand te doare capul. tot sunt confuza)

Am incercat sa inteleg ce ai vrut sa zici aici...dar nu am putut. Suna a manea proasta. 

 

Pa . pwp.

 

Dureri de capUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum