Who are you ?

235 19 0
                                    

Uite ca am revenit. Nu ati scăpat de mine. Pai sa zicem ca îmi cer câteva scuze pentru fetita tare in gura care avea povestea cu Violeta. Atât.

Chiar daca mi s-a stricat calculatorul, nu înseamnă ca nu o sa mai postez. Deci sa începem...

Deci..o fetita mica, a visat aseară, după ce a păpat doi cartofi fierti, ca e ruda cu de'al de Creanga. Cum sa nu îl stiti voi pe Creanga? Ii a lu' ala care vinde ridichi in piata. Mă rog, deci fetita asta , isi are cuibul undeva aproape, prin Londra. Mai exact pe ceasu' ala care bate la 12 noaptea, când astia ca noi mai dorm din când in când. Pe unde trecea d-soara , cică era numa' moarte ( stiti voi... Iarba, sobolani, cartite, gândaci, viermi, ciuperci,) . Asa... Pai... Era cea mai trista fiinta, pentru ca nimeni si nimic nu o intelegea... ( încă mă întreb de ce nu o venit la mine... O intelegeam perfect. Ii dadeam si o gura de apa oxigenata...poate venea cu piciorusele alea micute, strâmbe si finute pe sol )

Pai...am aflat ca e un fel de strigoi cu dintii strâmbi care bea suc de rosii. A nu e strigoi cu dintii strâmbi? E vampir?! Of...scuze... Dar totusi...poate vorbesc cu aia...cu Zana Dinte Drept sa te ajute, sa stii ca a primit folie de aluminiu si sarma din aia care o îndoi usor...

Pai cam atât am avut de zis...ca era numa' prolog. De acum voi posta mai des... Stiu ca nu am fost amuzanta mai de loc...eh.

Cu drag

P.s. Daca sunt greseli, scuzati, dar telefonul îmi modifica unele cuvinte.

Eu xX

Dureri de capUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum