Din nou "acasa"

178 10 0
                                    

Roxy's pov.
M-am sculat. De fapt,Charlotte m-a sculat. Ajunsesem. M-am îmbracat cu un tricou negru,deasupra o vesta,o pereche de dungi albi cu negru si niste adidasi,apoi am plecat spre iesire. Pe drum spre iesire,am vazut-o pe Avalone. Dormea. M-am apropiat de ea,cu un megafon si i-am zis:
-Scularea!!!
Am crezut ca va fi doar o gluma si ca apoi vom rade,dar s-a lovit cu caouk de masa si era sa-si rupa mana. (Ea era legata in continuare)
-Scuze! i-am zis ridicand-o
-Nu-i nimic! Este cea mai buna dimineata de pana acum. Mi-a zis Avalone zambind. Avea un zambet contagios,adica parea atat de vesela,chiar daca era rapita.
-Am ajuns la SEDIU,nu?! ma întreba ea.
-Da. Îmbraca-te si hai sa mergem! I-am zis!
-Bine.
Avalone's pov.
Eram gata. Mi-am prins parul într-o coada de cal,mi-am luat o pereche de colanti mulati si un tricou negru si o jacheta neagra de piele.Am coborat din duba si m-am întalnit cu acel Gabriell. M-a privit timp de 30 de secunde si mi-a zis:
-Aha,deci tu esti Avalone?! Banuiam eu. O fata fitoasa care vrea sa para "rea". Crezi ca daca te îmbraci în negru esti rea? Ha,ha! Te înseli! De acum vei ramane aici. Pariez ca nu rezisti nici 2 zile!
-S-a facut! I-am zis hotarata.
-Bine,daca nu rezisti sa sti ca îti voi face o schimbare de look,îti voi schimba numele si te voi trimite în Africa sau în Australia. Ma mai gandesc!
-De acord!
-Mi-a întins mana si eu i-am strans-o.
Am urcat în camera mea,am desoachetat si se facuse seara. Deja!? Wow este timpul sa ma culc. De abia imi inchisesem ochii si a venit Ryan la usa mea
-Hai!
-Unde?! I-am zis
-La antrenament.
Am plecat si antrenamentul era despre lupte. Trebuia sa ma bat cu Roxy. Am urcat pe saltea,Gabriell ne privea. Am vazut-o pe Roxy spunand,nu,am vazut-o pe Roxy spunandu-mi :"Imi pare rau!". Lupta începuse. Puteam s-o fac. Trebuia doar sa ma concentrez. Gresit! Nu puteam sa o fac! Din doua miscari m-a pus la pamant. Dupa asta,am alergat 100 de kilometri. Eram moarta. Era ora 01:00. Oamenii astia nu stiu de somn!? Am crezut ca vom merge la somn dar nu! A trebuit sa facem 20 de bazine! Dupa asta sa facem un circuit de forta. Era ora 03:00. In sfarsit ne-am dus la culcare.
A doua zi.
M-am sculat. M-am îmbracat in costumuk de antrenament. M-am privit în oglinda si mi-am adus aminte de vorbele lui Gabriell. N-am mai putut sa ma controlez si am început sa plang. Nu-mi statea în fire. Azi era a doua zi. Daca astazi nu obtineam rezultate excelente,eram Kaputt! De cand parintii mei au aranjat "casatoria" mea cu Flynn,am fost tratata ca o printesa. Dupa o bucata buna de vreme eram din nou o fata simpla. Am inceput sa zambesc desi siruri de lacrimi fierbinti se prelungeau pe obraji mei. Eram singura. Ca de obicei. Cand eram mai mica,cred ca în clasa a 6-a,am avut mai multe prietene si ma simteam fantastic langa ele. Acum nu mai pot avea incredere in nimeni. Nu mai pot iubi pe nimeni. Tot în clasa a 6-a,cea mai buna prietena a mea,Samantha m-a abandonat. A fost doar o chestiune de timp pana cand toate celelalte m-au abandonat. Ramasesem singura. De atunci inima mea devenise un loc sinistru si negru,care nu mai putea avea sentimente pentru cineva sau ceva si nici încredere. "Prieteniile" mele distruse si toate lacrimile varsate oe nevazute,ma transformasera. De atunci devenisem mai rea si de atunci am inceput sa port haine mai inchise si sa nu mai acord a doua sansa. De teama sa nu-mi fie din nou inima franta.Trecusera 10 minute. Eram gata. Eram pregatita. Am coborat. Trebuia sa ma lupt cu Ryan,apoi sa fac o demonstratie IT tot contra lui Ryan. Lupta începuse,si ma descurcam destul de bine. M-am gandit cum sa-l dobor. Planul meu functiona. Ma gandeam doar la cat am suferit din cauza colegelor mele si apoi am reusit sa-l dobor din doua miscari. In sfarsit! Urma proba in IT. Ma pricepeam in calculatoare. Trebuia sa fur toti banii incasati anul acesta de Youtube. Bun, proba incepuse. In mai putin de 40 de minute am reusit sa fur toti banii. Yeyyy!! Adica,da am furat pentru prima data dar nu plecam in Olanda sau in Africa!

DatoriaWhere stories live. Discover now