Bio mys

148 7 0
                                    

Jag vaknar upp av min klocka. Stänger av den och ligger kvar. Ligger nog kvar i sängen i minst en timme. För Sebbe kommer in med frukost till mig. Jag bara ler och han ser att det är något fel.
Se-vad är det?
J-saknar bara Kevin men inget du behöver vara orolig över.
Se-jag är det
J-sluta var det. Gå ner nu så kommer jag snart.
Han bör vara orolig för jag har inte pratat sen igår vid middagen. Jag trodde inte att jag skulle sakna honom så här mycket. Att ta dagen som den kommer är ett bra motto för mig nu. För det är det jag får göra. När jag hade ätit upp tog jag på mig och gick ner. Där väntade alla på mig och vi började gå mot bilarna. Efter ett tag så kom vi fram till bion. Vi åt inget innan utan bestämde oss för att äta när vi kom hem igen. Så jag skickade iväg ett sms till Moa som är våran kock. (Jag vet lyxigt  med egen kock)
/Vi äter hemma kan du fixa något gott? Puss /
Hon svarade på direkten
/Visst puss/
Vi gick och köpte lite popcorn och dricka. Vi gick inte in i salongen ännu för bion började inte förens om 20 min. När klockan hade gått 20 min så gick vi in.

Efter bion
Filmen var grymt bra och jag hade en bra stund med min flock. Men efter jag hade tänkt att det va min flock mådde jag dåligt. Jag tror att Sebbe märkte det för han gick mot mig. Jag gick bort från honom för att markera att jag inte ville prata. Han backade lydigt undan och vi åkte hem. Jag vill bara att Kevin ska komma hem. Det är jobbigt utan honom och att ta hand om flocken är inte det lättaste. Det är han som är alfan vilket gör att jag saknar honom när jag säger min flock. För det är inte min flock det är hans flock. Tankarna på Kevin flög runt hela tiden. Vi kom hem och det luktade underbart. Så vi gick in och åt direkt. Moa hade lagat en sån god middag. När vi hade ätit klar gick jag upp på rummet igen och var själv. Moa kom och knackade på dörren och jag sa att hon kunde komma in
M-Saknar du Kevin?
J-ja
M-han kommer imorgon
J-vad sa du?
M-ja han kommer imorgon så du kan sova gott så är han här med dig imorgon
J-tack
Jag kramade om henne och sa godnatt. Imorgon kommer han äntligen hem igen min älskade Kevin

Vargen i migWhere stories live. Discover now