Timmy 1 år

112 3 0
                                    

Dagarna går och blir till veckor. Veckor går till månader och det är Timmys födelsedag

Timmy var morgonpigg som vanligt. Måste vara varg genrerna som gör det. Jag gick upp och lyfte upp honom. Jag gick ner för trappan och där stod alla med paket till Timmy. Han kommer att bli bortskämd i denna familjen. Det bästa är att en av tjejerna i flocken fick en dotter någon vecka före mig. Så Timmy och Anna umgås jämt. Milla är en av mina bästa vänner. Sofia undrar ni? Hon är den där jobbiga saken som vill förstöra allt för mig. Men nog snack om henne. Milla är bättre, Anna och Timmy har det så bra. Både jag och Milla hoppas att dem blir mates. Jag satte mer Timmy på golvet och han började springa mot matbordet. Paketen var inte så viktiga,maten var viktigare. Han såg alla paketen så vi ställde oss upp och sjöng. Han fick massa roliga leksaker av alla. Av Mille fick han lite kläder. Av Sebbe fick han ett gossedjur som föreställde en varg med hennes unge. Jag log mot Sebbe och han log tillbaka. Jag tror att Timmy vet vad han är. Kalaset vi hade var perfekt. Det kunde inte bli bättre.

Åren går och det är dags för Timmy att börja i skolan

Han börjar skolan idag. Så sjukt. Han har blivit så stor. Jag gick in och väckte honom för att sedan gå ner och fixa frukost. (Ja vet eran tanke) men Timmy vill att mamma ska laga frukost varje morgon. Kevin kom mot mig. Kanske dags att avslöja en sak? Ja varför inte.
J-Kevin kom lite
K-vad är det?
J-bara kom
K-är något fel?
J- nä
K-okej
Han gick mot mig långsamt. Jag la hans hand på min mage.
J-känn det där är din lilla dotter som vill säga hej
K-hur vet du att det är en tjej?
J-jag känner det på mig. Är du inte glad?
K-klar jag är glad. Vi ska få ett till barn. Timmy ska få ett syskon
Han kysste mig hastigt. Detta kunde inte bli bättre. Våran familj är perfekt. Det var vad jag trodde fram tills Sofia kom tillbaka till vårat revir.

Vargen i migWhere stories live. Discover now