7.Bölüm- Serzenişlerin Dalga Dalga Çarpıyor kıyıya.

507 177 364
                                    

Medya;Ateş Kılıç
İthaf: -_DeadSoul-_ arkadaşımızı lütfen takip eden bebeklerim :)

Bölüm şarkısı: Duman-Haberin yok ölüyorum.

"İnsan yokluğa alışabilir miydi ? İnsan değil mi bu nelere alışıyordu."


Son bölümü hatırlatma,

Tabi ki kim olduğunu araştırdım" Ateş'in umursamaz hali sonucu içinden bir küfür savurdu Duru. O zaman kesinlikle davada ki kişinin kızları olduğu anlayacaktı. 'Siktir ' diye ić sesi şahlandı. Tüm hücreleri aynı anda ayaklandı. 'Bunu nasıl unuturum ? '

Ateş'e baktı bir umut. Oysa adam bir kaç saniye ona baktıktan hemen sonra yola bakmaya devam etmişti,yaşattığı sarsıntıyı umursamadan. Gözlerinin dolduğunu hissediyordu. Ateş an itibariyle onu cayır cayır yakmaya başlamıştı. Küle dönüşmeyi bekliyecekti kız, küle dönüşecek ardından küllerinden yeniden doğacaktı
-----------

''Korkmalı mıyım ?'' ses tonuna yakıştırdığı umursamazlığa oranla dudaklarını kemiriyordu. Bu kadar umursamaz davranmak kolay değildi.

''Korkman gereken bir şey mi var ? ''

''Bilmem var mı ?'' soruya soruyla cevap verilen cevapla Ateş arabayı 3 vitese sert bir şekilde takmıştı. Boş diyebilecek yolda hızla ilerliyorlarken ara sıra önlerine çıkan arabaları hızla solluyor ve uyarıcı korna seslerini duymasına sebep oluyordu.

''Şuanlık yok gibi.'' Duru susmayı seçti ve gözlerini asfalta dikti. Sakin olmalıydı. Mantıklı davranarak Ateş'in ne bildiğini öğrenmeli ona göre bir yalan bulmalıydı.

''Nereye gidiyoruz Ateş Bey ?'' Arabanın süratı hızla artıyor ibre neredeyse 180 ni bulmuş hatta geçmek üzereydi. ''Benim yanımdayken bence bu sorunun pek bir önemi yok.'' Kendinden emin bir şekilde konuşan Ateş yan koltuğa bir bakış atıp yola tekrar gözlerini dikti. Çok rahat bir şekilde arabayı kontrol ediyor ve ibrenin 180 olmasını bile umursamadan sürmeye devam ediyordu.

''Özgüven konusunda beni geçmeyi planlıyorsunuz ama şuan bunun zamanı değil. Nereye gidiyoruz?''

Arabanın direksiyonu sağ tarafa sert ve hızlı bir şekilde çevrilmesiyle,araba savrularak yanladı ve sağ taraftaki yola girdi.Hızı severdi Duru. Arabanın içinde savrulan bedenini gözardı ederek yan koltukta ki adama baktı. Ateş sert bir ifadeyle yola odaklanmış duruyordu. Uzun ince parmakları direksiyonu sıkıca sarmalamıştı. Hakimiyeti yüksekti. Sol kolunun dirseğini cama yasladı ve daha sonra parmaklarını saçlarına geçirdi. Duru derin bir nefes aldı.

''Arabayı durdurun!'' ses tonunda ki netlikle araba boş yolda asfaltta iniltiye neden olacak şekilde durdu. Ani frenle öne doğru ilerleyen kız,torpidoya tutundu. ''Ne yaptığınızı sanıyorsunuz Ateş Bey?'' kaşları çatılmış,gözleri sinirden büyümüş olan Dur,önüne gelen saçlarını öfkeyle soluyarak oynatmasına sebep oluyordu.

Ateş,çatık kaşlarının ardından,gözlerinin griye yakın bir tona dönmesini sağlamış bir şekilde baktı. Daha yeni ellerini saçlarına geçirmesinden dolayı saçları karışmıştı. Duru cevap alamamasına daha sinirlenirken karşısındaki bu adama daha sert baktı. '' Arabayla hız yapmayı seviyorsanızbenimle bunu denemeyin.Arabanızın hızlı gitmesi beni ürkütmüyor! Şimdi doğru düzgün arabayı kullanırsınız yada ben inerim''

Ateş koltuğa yaslandı ve camdan destek aldığı kolunun elini dudaklarına götürdü. sert bakışları,dişlerini sıkmasından dolayı sert yüz ifadesi ile karşısına,yola bakıyordu.

''Oynamana hayran kaldım doğrusu,oyunculuk yapmayı düşünüyor musun ? ''

Duru'nun bakışları soru sorar gibiydi. Bu adamın sorunu neydi ?

Kuşkularla Dans #wattys2018 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin