1. Bölüm ~

128 14 10
                                    



Medya Videosu: Henry- TRAP ( with Kyuhyun & Taemin )  

.

.

Yine her sabah yaptığım gibi okula yürüyerek gidiyordum. Benim gibi birinin yürüyebileceği bir mesafede olsa da aslında okul evime çokta yakın sayılmazdı. Ama yürümeyi seviyordum işte. Beni rahatlatıyordu. Sadece çok fazla kar ve yağmur yağdığında otobüse binerdim ki bundan nefret ediyordum.

Özellikle de hangi akılla çocukluktan bu yana en iyi arkadaşım olarak gördüğüm Baekhyun da varsa bu otobüste.

Onun evi benimkinden daha uzak olduğu için ve canı da çok kıymetli olduğu için genelde otobüsle geliş gidiş yapardı okula. Tabii havalar çok iyi olduğu zamanlarda meşhur eyelinerini çekip yakışıklı - onun tabiriyle -taş, meteor, uzay- çocukları kesmek için benimle birlikte yürürdü ve bu günlerde kafamı patlatırdı.

Ama şu aralar "Koyu Üçlü" diye adlandırdığımız " Kris, Kai, Chanyeol" üçlüsünden Chanyeol' a kafayı takmıştı ve ben saplantı haline getirmesinden korkuyorum. Belki de çoktan getirdi bile!

Tanrı aşkına! Kim o leylek bacaklı, kepçe kulaklı ve hiç konuşmasa bile böğürmeye benzer gülüşü ve koca ağzıyla aptal bir yoda olduğunu bu kadar belli eden birinden hoşlanır ki!

Diğer bir saflık kusan wushu sopalı panda görünüşlü arkadaşımız Tao da çoktan Kris'e kapılmıştı. Ve milat denilebilecek bir olayla sanırım Kris' te onunla ilgileniyordu. Ne zaman Tao ile konuşurken görsem, o hep sert bakan gözleri de hafif tebessüm eden dudaklarına uyum sağlayarak gülüyordu.

Konu kendim olduğunda ne kadar boş ve salak gibi hiçbir şeyi anlamasam da başkaları için iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum tabii ki.


Ve grubun lideri gibi görünen , Baekhyun' un da araştırmaları ve gizli gizli takip etmesi sonucu bu kanıya vardığımız Kai...

Çok farklı biriydi ayrıca ürkütücü. Baekhyun' un hepimizi Koyu Üçlü' yle baş göz etme hayali üzerine bana da Kai kalıyordu sanırım. Kabul etmeliyim ki esmer tenlileri beğenmememe rağmen benim bile ilgimi çeken bir havası vardı.

Bazen de onu bana bakarken yakalıyordum hayır his falan değil baya baya bakıyordu yani. Ama sanki bana bakan gözleri gözlerimle buluştuğunda baktığı ve gördüğü şeyler farklıymış gibi dalıp gözlerini çekmiyordu bir türlü. Ya da bu benim düşüncemdi. O sadece beni ürkütmek ve etkisi altına almaya çalışıyordu. Ve yine kabul etmeliyim ki beni çok ürkütüyor hatta korkutuyordu.

O kısacık bakışmalarımızda sanki daldığı yerde benim için planları var ve bunu uyguluyordu...

Ne saçma düşünceler üretiyor bu aptal kafam.

Çocuk neden plan yapsın ki benim hakkımda?

Hayır ne gibi bir çıkarı olabilirdi ki ? Baek ve Tao ile takılmaktan ben de kafayı yedim!! Bu çocuk kesinlikle bende paronayak etkisi yapıyordu.

Eminim bunları Baek'e anlatsam aşkımdan yataklara düştüğümü söyleyip beni Kai' nin kollarına atardı.

Koyu Üçlü bizden bir üst sınıflardı ki bu, başkalarının aksine benim gibi inek bir öğrencinin dersleri sevip teneffüslerden nefret etmesinde daha da etkiliydi.Çünkü teneffüslerde ve öğlen aralarında kantinde ya da bahçede olsak onlar da orada oluyor ve tabii ki çevrelerindeki o ağızlarının suyu akan kızlar da.

Bu kadar da abartılmaz ki ama !!!

Koyu Üçlü de gözlemlerim, çok güvendiğim sezgilerim ve tabii ki zekamla fark ettiğim fakat Baekhyun' un söz yerindeyse delicesine göz hapsine almasına ya da Tao' nun Kris' le konuşmasına rağmen fark edemedikleri birkaç ayrıntı yakalamıştım.

Tabii ki bunu onlara söylemeyeceğim.

Yaşamayı seviyorum ben!!

Hepsi de dövüşçü gibiydiler - Kai, Kris ve Chanyeol kadar olmasa da- yapılıydılar ve uzundular ki bunu bizim saflar ve ağız suyu akıtan kızlar bile fark ederdi.

Zaten bu kadar ilgi bu yüzden değil miydi?

Ancak sanki dövüş sanatları farklı ve daha önce görmediğim bir tarzdı. Tabii bunda dövüş vb. şeylerle yakından uzaktan ilgim alakam olmaması da etkiliydi. Sadece Tao' nun wushu sanatını biliyordum ben o da mecburiyettendi zaten.

Refleksleri inanılmaz derecede güçlü ve hızlıydı. Bazen de güncel konularda konuşurken boş boş baktıklarını ya da yanlış şeyler söylediklerini yakalıyordum.

Derslerle ilgili olmasalar da notları çok iyiydi. Ben bile bu kadar çalışmama rağmen her derste onlar kadar yüksek not alamıyordum. Kopya falan da çekmiyorlarmış. Hoş çekseler ve yakalansalar bile onlar değil başkası okuldan atılır ya...

İşin en garip tarafı ise " Kris, Kai, Chanyeol"

Bu isimler onların gerçek ismi değildi. Yani Kris Tao' ya öyle söylemiş. Bir çeşit lakap falan sanırım. Ancak okuldaki hiç kimse hatta Tao, müdür ve kayıt işlerinden sorumlular bile bilmiyordu sanırım onların gerçek isimlerini. Koyu Üçlü' ye birkaç kez bu isimlerle seslendiklerini duymuştum çünkü.

Torpil falan mı yaptırdılar acaba? O zaman neden gerçek isimlerini saklama ihtiyacı duysunlar ki?

Ben en iyisi Baekhyun ve Tao gibi kafayı bunlarla yemeden önce bu fikirleri kendime saklamalı ve onlar hakkında çok fazla düşünmeden okuluma girmeliyim akıllı uslu dersimi dinlemeliyim.

Bir gruba iki tane aptal yeter de artar bile. Onları çekebilecek bir sabır kapasitesine sahip biri olmalı çünkü.





-Evet arkadaşlar medyada da "lise öğrencisi altılımız" var 

-Medya videosu da  Henry- TRAP ( with Kyuhyun & Taemin ) ile dinleyin ;))

(Şarkıyı söyleyenlerin fanı olmamama rağmen tesadüfen buldum ve çok sevdim. Hala sürekli olarak dinliyorum.)

Umarım beğenirsiniz~

-Vote ve yorumlarınızı bekliyorum~


BEKLENENحيث تعيش القصص. اكتشف الآن