Băieții

836 45 41
                                    

   
   Cred ca o se le dedic un capitol destul de lung chiar băieților... mă simt așa de prost dar mereu tot ce fac ei e un clișeu.

  În primul rand, pentru realizarea trăsăturilor lor este folosita prea mult hiperbola  după cum ar spune orice profesor de română. În aproape fiecare fanfic. băieții au câteva trăsături mai sfinte ca Biblia.

      Louis- e obsedat de morcovii
      Harry- e foarte pervers
      Liam- frica exagerata de linguri și înțelepciunea este măsură
      Niall- foame continua mai ceva ca o gravida
      Zayn- obsesia pentru oglinzi și pentru el (știu ca nu mai e în 1D dar încă sunt mii de fanfictionuri cu el deci o sa îl pun aici)

  Știu ca aceste trăsături au o baza dar serios acum, nu cred  pot sa fie chiar așa... Am o întrebare: câte dintre voi au aflat despre aceasta obsesie de pe Wattpad? (în mod direct sau indirect)
   Cred ca cel puțin 89% dintre voi știu asta de pe Wattpad.

   Alte caracteristici clișeice ale băieților sunt destul de diverse și totuși, mereu la fel.
   Pe lângă perversitate,(nu cred ca am citit vreun fanfiction în care el sa nu fie pervers. Bine, știu, e mai ceva ca un zeu grec și foarte multe femei din lume au fantezii cu el - sau o sa aibă când crestem noi...- dar totuși...)Harry este aproape mereu dark... implicat în mafie, contrabandist, bătăuș, etc. Am uitat sa precizez bogat? Nu știu Cum am reușit, este o caracteristica mai sfântă decât icoanele din biserica, și acum vorbesc serios. Nu am nici o problema cu bogăția sa dar am observat ca de cele mai multe ori banii săi sunt câștigați prin cine știe ce afacere murdara...
   Louis e de multe ori un bufon... și foarte copilăros. Bine, știu ca așa și este dar nu cred ca în așa mare măsură.
  Niall e prea... inocent.

  Știți vorba aia: Totul e bun cu măsură.
  Mie mi-o repeta în continuu mama când mă vede ca stau pe telefon. 

  Hei
  Un nou capitol... scuze ca e scurt sica sec dar cred ca o sa fac mai multe capitole și mai scurte, pe care o sa le postez mai des. Vreau ca în fiecare capitol sa subliniez câte un aspect important.
 
  ♡♡♡
 

 Clișee din FanFictionuri cu One DirectionWhere stories live. Discover now