Întâlnirea cu 1D -partea întâi

583 36 12
                                    

Din nefericire, un alt clișeu este chiar întâlnirea protagonistei cu 1D...

Exista mai multe tipare de a întâlni draga noastră trupa celebra:

1. Fata este orfana și locuiește într-un orfelinat unde probabil nu o place nimeni. One Direction vizitează orfelinatul și cineva, de obicei Liam sau Louis o adopta. Bine... Acum vreau sa va intreb ceva: de ce ar adopta un star celebru o fata de 15-16 ani când el are 20? Nu are prea mult sens pentru mine. Sau,mai exista varianta in care TOATA TRUPA o adopta. Cum se poate așa ceva, Sfânta Fecioara care ma vegheze atunci când vad miile de Cărti cu tema asta? Te rog sa imi explici, eu sunt mai înapoiată mintal si chiar nu pot pricepe. Ei sunt patru (cinci in toate cărtile de fapt) băieti tineri, celebrii si bogati care abia au inceput sa își trăiască viata si voi ii puneti sa adopte o fata nebuna, crizata si sinucigașă?! Încă ceva, nu cred ca pot cinci băieti fara sa fie rude sa adopte o fata? Nu e realist. Ei se vor despărti, își va creea fiecare propriul drum in viata si cu ea ce o sa facă? O sa o arunce in strada? Si de ce nu adopta o fetita micuta, de carmtiva anișori? Sau chiar un baietel! Ce, la orfelinate se gasesc numai tinere de 15-16 ani cu un trecut aruncat din avion fara parasuta si instabile psihic? Ma rog, sa stiti ca atunci când deschid Wattpadul și găsesc numai astfel de fan-fictionuri vreau eu sa mă arunc din avion. Despre urmarea acestei adoptii o sa mai vorbim noi. Daca nu imi tai venele pana atunci de supărare.

____________

Nu stiu ce mi-a venit de am postat dar sper ca va place. Initial am zis ca fac acest capitol mai lung și il postez pe tot odată dar am decis ca imi e prea lene sa scriu atât.
Ma rog, asta e doar una dintre variante si mi se pare foarte enervantă si ilogică. Dar urmează si mai și... Următoarea e cea mai cliseica (cred si sper).
Sper ca va place!

Vreau sa va rog sa imi spuneti care sunt cele mai cliseice întâlniri cu One Direction.

De asemenea, daca aveti o carte in care aceasta intalnire nu e un cliseu, puteti sa imi spuneti si o sa o recomand aici după ce o citesc si eu...

Multumesc ca imi cititi cartea!

❤❤❤

 Clișee din FanFictionuri cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum