33. BÖLÜM

6.3K 341 24
                                    

Yanıma geldiğinde elini uzatarak dansa davet etti.

- bu dansı bana lütfeder misiniz melez prenses?

Herkes bize bakınca mecburen kabul etmek zorunda kaldım. Yaptığım büyüyü önemsemediğim için bozdurmuş. Elimden tutup dans alanına gelince dans etmeye başladık. Tüm çiftler dansa başladı.

- demek senin doğum günün. Hani sevgilin nerde?

Dedim düz bir ifadeyle. Hayır ona asla gülümsemeyeceğim.

- Yok öyle biri.

O bana baksada ben ona bakmıyordum. Etrafa bakarken Andrewi gördüm. Bana üzgün gözlerle bakıyordu. Başımı hayır anlamında salladım. Göz kırptım ve öpücük yolladım. Öyle bir sırıttı ki... anlatamam.

- kimle bakışıyorsun?

- gelecekteki eşimle.

Dedim. Tabi ki yüzüne bakmadım. Belimdeki eli kalçama ineceği anda ona baktım. Gözlerine bakarak acı çektirdim. O gözlerime bakarken onu olduğumuz ortamdan soyutladım ve zihnindeki korkularıyla yüzleştirdim. Kalp atışlarının hızlandığını damarlarının gerildiğini kanının da hızlandığını duyuyorum. Buna son verdiğimde Martin şok olmuş bir şekilde bana ve etrafa bakıyordu. Ölmekten kazıklanmaktan korkuyormuş. Müziğin kesilmesiyle yanından uzaklaştım. Ortada öylece kalakaldı. Kendi masama geldikten sonra Andrew geldi. Abimler yeni çalan müzikle devam ettiler. Andrewle bi bakıştık sonra sırıttık en son da gülüştük. Sonra elimden tutup dans edenlerin yanına gittik. Herkes çılgınlar gibi dans ediyordu. Aralarına bizde karıştık. Parti bittiğinde çok yorulmuştuk. Ama eğlenmiştik de. Eve döneceğimiz zaman abim emilyle önden gitti. Emilyi eve bırakacakmış. Acaba neden? Yorgunluktan öldüm. Yolda giderken yorulduğum için Andrewin koluna girdim ve başımı omzuna koydum. Böylece ağırlığımı ona vermiş oldum.

- Andrew ışınlansana.

- neden ki? Bence böyle gayet güzel. Sence değil mi?

- bence de güzel ama yoruldum.

- saraya yaklaşınca ışınlanırız.

- peki.

Dedim saraya yaklaşınca dediği gibi yapıp bizi ışınladı. Bakim nereye gelmişiz... benim odama gelmişiz.

- Alex gidiyorum ben. Bir duş alayım. Sonra tekrar yanına geleceğim.

Dedi ve gitmeden önce yanağımı öptü. O gidince bende kıyafet hazırlayıp banyoya girdim. Yarım saat sonra çıktığımda üzerimi giyindim.

Tarağı alıp saçımı taradım ve yatağıma oturdum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tarağı alıp saçımı taradım ve yatağıma oturdum. Telefonumla ilgilenirken kapı çaldı.

- Gelll.

Içeri Andrew girdi. Arkasında birşey saklıyordu. Yatağa oturdu.

- o ne Andrew?

Dediğimde elini önüne aldığında şok oldum.

MELEZ ( ARA VERİLDİ )Where stories live. Discover now