Stupid Joseph: Tyler Joseph

2 0 0
                                    

><M'Back, hey,bye><
----------
"So?!" Tyler asked me, "So?!" I asked back, "wanna play some Mario Kart?!! He asked. I quickly nodded. "Yeh lemme get my camera so I can set up the recording since I didn't have any idea what to film."
---
"Hey (Your FanBase Name) Today I am here with my boyfriend T.Jo!" "Hi!" He said. "If you don't know who this potato is he is in a band called I fucked josh dun!!" His eyes grew wide. "N-no that's not the name, Y/n its Twenty Øne Piløts." I giggled. "Anyways let's play!!"
We picked out characters I picked toad and he picked princess peach.
----
"NO YOU STUPID JOSEPH I WAS SUPPOSED TO GET THAT BOX!!" I screamed at Tyler causing him to laugh. "THIS IS NO LAUGHING MATTER JOSEPH JOSH DUN WOULDNT TREAT ME THIS WAY!!" I screamed again. "OH BITCH DO NOT BE TALKIN BOUT MY BAE THAT WAY MKAY, BECAUSE I WILL BEAT YO ASS AT MORTAL KOMBAT." Tyler screamed back at me. Tying not to smile. We heard footsteps in the hall. "WILL YOU BOTH SHUT YOUR TRAPS IM TRYING TO BANG THE DRUMS!!"
----
<UH THIS IS A "HAPPY" IMAGINE BECAUSE I HAVE A LOT OF DEPRESSING ONES BUT IDFK WHAT THIS EVEN IS SO YEAH ALSO A DEPRESSING INE IS XOMING NEXT>

MultiBandom Imagines(MAJOR EDITING BC I CANT SPELL LMAO)Onde histórias criam vida. Descubra agora