MS-2/9

10.3K 604 91
                                    


İlk olarak Multimedia Resmi ( Sanırım böyle yazılıyordu. Baya unutmuşum ben bu siteyi.) Demir camiden çıkarken çekilen bir resmi gördüm. Çünkü o imanlı bir çocuk. 

Açıklamayı okumadan geçmeyin, LÜTFEN!

İkinci olarak bölüm atmayı ben de istiyorum hatta hazırda bölümlerim var ama yayınevim de işe karıştığı için biraz zor oluyor ama artık en azından iki haftada bir bölüm atabilirim. Eylül - Ekim gibi  2 çıkacak. Merak edenlere duyurulur.

Ardından da Karolis'e olan yoğun ilgiden memnunum fakat beni Karolis'in menajeri gibi görenlerden rahatsız olmaya başladım. Ben kendimim, Gizem olarak yaşıyorum. Karolis ile sürekli iletişim halindeyim ve Türkiye gelme durumlarını da biliyorum fakat yayınevi bir şey yayınlamadan ben herkese duyuru da yapamıyorum. Eğer Mafya Sekreteri Facebook grubumuza gelirseniz, Mayıs ayında olacak imzalar ve şehirler için daha iyi bilgi edinebilirsiniz. 

İzmir 10 Mayıs

Bursa vardı ama malesef ayarlayamadık. Bursa'da oturan okuyucular arasından birkaçı ile görüşüp 11 Mayıs günü buluşma ayarlamak istiyorum. 11 Mayıs günü imza olmadan Karolis, Jolanta (doğru mu yazdım bilmiyorum, ben hep mama diyorum) Murat abi ve ben Bursa'da olacağız. Bir şeyler ayarlayabilirsek görüşmek istiyorum.

İstanbul Sarıyer 13-14 Mayıs

Kocaeli 15 Mayıs

Bunların yerlerini tam bilmiyorum ama Puslu Yayıncılık Facebook Sayfasını takip eder ve Mafya Sekreteri Facebook grubuna üye olursanız oradan daha iyi bildiririm. Ayrıca yapabilirsem -artık söz veremiyorum sonra sözümü tutamayıp gerçekten üzülüyorum- 8 ya da 9 Mayıs günü bir bölüm atmak istiyorum.

Son olarak bana yaşadığınız şehirleri yazar mısınız? Yayıncım ile konuşup imza ayarlamak istiyorum. Tanışamadığım ve şuan bunları okuyan harika insanlar olduğunu bilmek üzücü.

Whatsap grubumuz da var katılmak isteyen bana mesaj atsın ben eklerim.

Belli edemesem bile sizi seviyorum. Öptüm. Ananıza selam söyleyin. Allaha emanet. Okuyun artık yether sizi bu kadar sıktığım. 

---- 

Karakolun duvarlarındaki yazıları okumaya tüm dikkatimi vermiş, buraya gelme sebebimi unutmaya çalışıyordum. Hayır, aslında unutmaya değil, sadece burada olmadığımı düşünmek istiyordum. Panolarda yazılı olan, sürekli 155 hattını aramamız gerektiğini görmekten sıkılmıştım. Tamam. Anladık, herhangi bir sorun olduğunda sizi arayacaktık. Sizi arayacağım için, şimdi gitmemize izin veremez misiniz?

"Yenge, kahve?"

Yan tarafıma oturan Emir'e kafamı çevirdim. Elindeki plastik bardaktaki kahveyi aldım. Sıcak kahveyi ruhuma iletip, buz kesmiş bedenimi ısınmak istiyordum ama birkaç metre ilerimde, kapalı kapıların ardında duran Demir'in böyle bir şansı olup olmadığını bilmediğimden bardak dudaklarıma kadar ulaşamıyordu.

"Avukat birazdan burada olur. Abim avukat olmadan konuşmayacak kadar akıllıdır. Yani sanırım öyledir. Öyledir değil mi yenge?"

"Emir, Demir'in bunu yapacak gücünün olduğunu biliyorum, Sansar'ı yani..."

"Yenge, abimin çok şey yaptığını biliyorum, biliyorum ama-"

"Hayır, yapabilecek durumda olduğunu bildiğimi söyledim. Yaptığını değil. Bilmiyorum neden böyle düşündüğümü ama Demir yapmadı. Sansar her şeye rağmen benimle kan bağı olan biri. Bilmiyorum işte Demir yapmadı."

Mafya Sekreteri 2Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz