Cap 2.

74 7 0
                                    

In poza este Raven.

Îi arăt foaia și ea îmi zâmbește. Am decis sa aprob propunerea sa,pana la urma nu am nimic de pierdut.

-Ma duc sa vorbesc cu prietena mea,cunoaste pe cineva care te poate ajuta. Se ridica si fuge in bucătărie. Imi îndrept privirea spre Josh si il vad butonand telefonul. Il intep cu pixul in picior,el se uita la mine si se încruntă.

Cu cine vorbesti? Ii arat si el imi da telefonul sau. Vorbea cu un tip pe nume Harry. Il întrebase daca vrea sa iasă cu gasca. Răspunsul sau a fost nu,eu fiind motivul pentru care nu se duce. Ii tastez repede acelui Harry ca va fi acolo si ii dau inapoi telefonul.

- De ce ai facut asta? Ma intreaba cand vede mesajul.

Pentru ca imi pot purta si singura de grija. Dute si distreaza-te.

- Sti ca esti cea mai buna verișoară din lume?

Mai ai alta înafara de mine? Ii tastez repede si el ma ia in brate. Maine incep prima zi de liceu. Nu imi place idea ca voi întâlni persoane noi. Vreau sa fiu singura. Vocea lui Josh imi atrage atentia.

- Haide sa iti arat unde iti este camera. Ma ridic si il urmez pana la o usa din lemn lucios. O deschid si un zâmbet mic imi apare in coltul buzelor. Aici stateam cand veneam in vacanta. Patul este mai mare,doua noptiere sunt la capătul sau,una in stanga alta in dreapta,un birou pe care sta asezat în teanc de carti si un laptop,o canapea langa geam,o baie si un dressing. Mereu mi-a placut camera asta,are multa lumina si e cea mai răcoroasă,pentru ca bradul este chiar langa geam.

Mereu mi-a placut camera asta. Ii tastez lui Josh. El zambeste si apoi iese din camera nu inainte de a ma pupa pe frunte. Bagajele mele sunt in dressing asa ca merg sa le aranjez.
Dupa o ora am terminat. Cobor jos ca sa beau ceva,dar mai multe voci ma opresc din mers. Oare cine or fi? Probabil prieteni lui Josh. Incep sa merg din nou si cand aproape am ajuns in bucatarie imi aud numele.

- Raven,vino sa te prezint prietenilor mei. Ma întorc si dau de 6 ochi care ma privesc atent. O fata si doi băieți. Merg spre ei si la fac cu mana in semn de salut.

- Ea este Alis-spune arătând spre fata-el este Mike -arătând spre băiatul blond-iar al este Harry-arătând spre cel cret-Asa deci,el este acel Harry.

-Ce micuta esti! Ma tachineaza Mike venind langa mine. Chicotesc si ma uit la Josh. El intelege ce vreau sa ii spun si intru in bucatarie. Beau un pahar cu apa si iau doua pungi de cipsuri din dulap,o sticla de cola si le pun pe masa din fata lor. Ma intorc inapoi in bucatarie cu scopul de a lua pahare.

Incerc sa iau paharele de vreo 5 minute si nu pot. Avea dreptate Mike,chiar sunt pitica. Oftez si ma intorc sa iau un scaun. Il asez in fata dulapului si ma urc pe el. Iau paharele si ma dau jos. Le duc si pe ele in living si dau sa plec dar o mana ma opreste.
Ma intorc si o vad pe Alis cum ma priveste rugator.

-Stai cu noi,nu te vom manca. Chicoteste si ma asez langa ea. Nelinistea din corpul meu este prea mare asa ca numar pana la 10. Nu am mai fost inconjurata de atatia oameni pana acum si asta ma sperie. Ii caut privirea lui Josh si cand io intalnesc ma mai linistesc.

-Spune-ne ceva despre tine. Vocea lui Alice ma nelinisteste mai mult si ma rog ca Josh sa ma salveze.

-Raven nu poate vorbi pentru ca a ragusit asa ca o sa va raspund eu sau o sa va scrie ea. Tot corpul meu se linisteste pentru moment dar devine iar tensionat cand ma gandesc ca minciuna asta nu poate tine mult.

-Imi pare rau,nu am stiut. Se scuza Alice iar eu ii zambesc. Ii scriu pe o foaie numarul meu si ea il salveaza in telefon.

Asa,ai intrebari pentru mine? Ii tastez.

Nu te-am mai vazut pe aici,cand ai venit?

Azi dimineata.

Mai ai frati sau surori?

Nu.Tu?

Da,pe Harry,dar este fratele meu vitreg. Este o poveste complicata iti voi spune mai detaliat cand vom fi doar noi.

Nici o problema.

-Josh,nu stiam ca ti-ai luat alta masina. O voce ragusita se aude din dreapta mea. Pana acum nu a vorbit dar imi este de ajuns sa stiu ca este vocea lui.

-Nu este a mea,este a lui Raven. Ochii sai imi studiaza toata fata eu facand la fel. E un barbat frumos,par scurt,ochi vezi,buze carnoase si cateva tatuaje pe bratul stang.

-Pai,se pare ca verisoara ta are gusturi mai bune la masini. Toti incep sa rada si Josh face botic. Ma ridic si il iau in brate dand-ui un pupic pe obraz.

-Aww,cat de dragut,iubire intre verisori. Spune Mike si noi ne intoarcem spre el. Incepem sa radem si el face la fel. Cred ca o sa imi placa aici.

____________________________________

Deci,am decis sa postez si capitolul 2. Am multe idei pentru cartea asta,dar dupa cum am mai spus sunt la munte. Sper sa va placa.





Raven.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें