Част 2

196 11 2
                                    

Внимателно попивах капките вода от влажната си кожа с пухкавата хавлиена кърпа, протегнах ръка към новите си боксерки, когато се сетих за колекцията кремове, които трябва да нанеса върху тялото си след нестандартния секс с Марк. Нахлузих набързо боксерките си, а след това и потника. Мързеше ме да нанасям пет различни крема върху цялото си тяло, не само днес, но и когато и да е било...правех го от време на време и то само защото Марк настояваше, всеки път излизах от банята с лъжата, че съм използвал мазилата, които той ми бе взел.

Изправих глава и се погледнах в огледалото, сякаш не гледах изражението си, а моето ново аз. На външен вид бях същия в очите на околните, но аз виждах огромна промяна. Няма дори прилика. Онзи Маршъл и сегашният са двама различни мъже и определено Маршъл от настоящето се гордее със себе си и се обича повече. Уверен е в себе си повече. Отворил е сърцето си и обича, влюбен е и се чувства жив, живее му се и иска да дава, а не само да получава. Иска да разкрие повече от себе си, иска да рискува и не се страхува от възможността, че може да стъпи накриво, та дори и да падне. Той има достатъчно сили, за да се изправи и да продължи отново.

Харесва ми и да бъда роб на Марк. Не аз измислих тази игра, нито пък той, просто изведнъж еволюира, лека полека. Една вечер ме завърза за леглото и ме чукаше, докато аз единствено можех да викам от удоволствие, без да мога да помръдна и най-малкия мускул в тялото си. После изведнъж леглото беше най-рядко използваната мебел от нас по време на секс, то беше заменено от въжета, камшици, белезници и какви ли не други секс играчки, закупени от двама ни. Болката по време на секс също еволюира, нищо в новия ни сексуален живот не стана изведнъж. Първоначално ме беше срам да стоя напълно гол завързан, въпреки че Марк ме е виждал толкова много пъти, но една нощ той просто каза, че ще свали боксерките ми преди да започне да ме чука и оттогава единственото нещо по тялото ми са въжетата.

Болката ми харесва, или поне я понасям без проблем, но любимата ми част е да бъда окован, да бъда подчинен на Марк, да се намирам в свят, където аз съм никой и напълно беззащитен. Мразех онзи истински свят, където всеки на мен се подчинява. Там където съм господар и нищо, и никой не може да ме доближи. Най-много мразех това - да бъда напълно изолиран от риска, от евентуалната опасност, грешката, болката. Тук това беше възможно. Някой ме притежаваше и правеше с мен каквото си поиска. Обичах усещането. Беше невероятно.

Knockin' On Heaven's Door | Gay Eminem Fanfiction| Български език (18+)Where stories live. Discover now