Κεφαλαιο 3

174 11 0
                                    

Ακουγόταν δυνατά η μουσική και όλοι χόρευαν έντονα. Όλοι γνωστές φυσιογνωμίες. Ήταν νωρίς αλλά όλοι ήταν ήδη λίγο μεθυσμένοι από κάτι ποτά που τριγύριζαν.

Προχωρήσαμε προς το σαλόνι της μεζονέτας. Καθήσαμε σε ένα καναπέ. Μετά από λίγη ωρα πλησίασε ένας νεαρός και πήρε την Γαυριέλλα να χορέψουν. Δεν με πείραζε. Θα γλύτωνα και λίγο από την γκρίνια της. " Άντε να χορέψεις!" και "Γιατί δεν πας;". Μου έφεραν ένα ποτό που δεν ήπια.

Πέρασε κάνα εικοσάλεπτο και η Γαυριέλλα ακόμα να εμφανιστεί. Την είδα να χορεύει ακόμα με αυτόν τον νεαρό στο πλήθος. Εμένα με πλησίασε μία παρέα από την τρίτη.

Παρέα και τρίτη εισούται με καζούρα. Κανόνας χωρίς εξαιρέσεις!

«Βλεπω έχεις χάσει τα νερά σου!»μου είπε ο πιο " άντρας" από αυτούς που μάλλον ήταν και ο αρχηγός τους.

Κοιταξα την Γαυριέλλα και μου έκανε κάτι περίεργα νεύματα. Πρώτα μου έδειξε αυτόν. Μετά έκανε ότι πλήρωσε για κάτι και μετά πάλι έδειξε αυτόν να παίρνει κάτι και να το τρώει και είπε κάτι αλλά μπερδεύτηκα λίγο.

Ξαφνικά επαθα φλασιά! Κατάλαβα! Αυτός είναι ο τύπος που μου έφαγε το φαγητό.

«Οχι απλώς εσύ έχασες τα λεφτά σου και είπες να πάρεις τσαμπα φαΐ!» του απάντησα.

«Ναι και ήταν πολύ νόστιμο!»

«Μηπως θέλεις και το ποτό μου;» τον ρώτησα.

«Δεν θα ήταν άσχημα αν μου το έδινες!» είπε. Και είναι γουρούνι και δεν ζητάει συγνώμη και θέλει και το ποτό μου;

«Ορίστε!» του είπα και του έριξα το ποτό πάνω του.

Έτρεξα γρήγορα μακρυά. Βγήκα από το σπίτι. Περπάτησα γρήγορα μέχρι το δικό μου. Μπήκα μέσα και κλείδωσα την πόρτα. Ανέβηκα στο δωμάτιό μου και έβγαλα τα ρούχα μου. Έβαλα τις πιτζάμες μου, ξεβάφτηκα και πριν κοιμηθώ έστειλα μήνυμα στην Γαυριέλλα για να μην ανησυχεί και έπεσα να κοιμηθώ. Ήλπιζα την Δευτέρα να το είχε ξεχάσει...

Την Δευτέρα σηκώθηκα κεφάτη. Ένιωθα ότι κάτι θα γίνει. Τι δεν ήξερα. Έβαλα μία μαύρη φόρμα και τα all star μου. Επιασα τα μαλλιά μου ένα κότσο και έφυγα.

Είδα την Γαυριέλλα στην είσοδο του σχολείου και αυτή τη φορά μιλούσε με ένα αγόρι. Αυτό μάλλον ήταν το αγόρι από το προχθεσινό παρτυ.

«Καλημέρα!» είπα.

Εντομεταξύ είχα πάει εκδρομή με τα παιδιά από το φροντιστήριο και είχα χάσει την επαφή με όλους.

Sounds Like AdventureWhere stories live. Discover now