Capitolul 15

3.2K 183 38
                                    

-Al cui? vocea mea razbate puternic in sufragerie, si ma ridic de pe ei, trantindu-ma din nou pe canapea.

-Cine stie al cui si vrea sa-ti faca in ciuda, sau sa te enerveze. Il stii pe Joshua. comenteaza Damian, si unul cate unul se ridica frumos in picioare.

Il urmaresc pe Klaus cum merge in bucatarie, intorcandu-se cu o cutie cu trufe, si se aseaza langa mine, la fel facand si Damian. Joshua in schimb, el alege sa se aseze cu fundul pe masuta, stand chiar in fata mea.

-Sa spunem doar ca persoana este importanta pentru tine. Si mai stiu ca ai fi dispus sa faci ceva pentru mine, doar ca sa ai numarul ei. ultimele doua cuvinte le rosteste prelung, si cu o tenta jucausa incat imi dau deja seama la cine se refera.

-Spune-mi ca nu ai numarul lui Amber... Te rog. nici macar nu stiu de ce il rog, sau pentru ce.

Adevarul e ca imi doresc foarte mult sa am numarul ei, chiar si daca nu i-as scrie. M-as simti mai bine daca i-as vedea numarul si numele in telefon. Sa stiu ca o particica din ea este in posesia mea. Doar una singura, iar cu timpul, ea o sa fie a mea. Habar nu am de ce imi doresc asta. Este ca si cum corpul sau inima imi sunt impartite in doua: una care vrea sa renunt din a mai "umbla" dupa Amber, si cealalta care isi doreste sa o am pentru tot restul vietii mele pe "ea".

-Tocmai pe al ei il am. Nu-i asa ca sunt bun? Sunt foarte bun.

-Cum ai reusit sa faci rost de el?

-Conteaza "cum"? Important este ca il am. Judecand dupa expresia fetei tale, imi dau seama ca nu iti place deloc faptul ca am facut rost de numar.

-Doriti? ne intreaba Klaus in timp ce ne serveste pe fiecare in parte cu trufe, iar dupa ce imi iau doua, ma uit atent la Joshua asteptand un raspuns din partea lui.

-Dupa ce ai plecat tu, fetele s-au dus la ea si i-au cerut numarul. Au spus ca le-ar face mare placere daca ar iesi intr-o seara toate. Si cum eu si Lucy suntem impreuna, i-am spus sa-mi dea numarul ei.

-Si i-ai spus ca imi trebuie mie, nu? Sau tie? Din partea ta, ma astept la orice.

-Voiai sa ma certe si sa creada ca o vreau pe Amber in locul ei? In niciun caz frate. In plus, cred ca toti ne-am dat seama ca iti place de ea, avand in vedere faptul ca faci orice doar ca sa fie aproape de tine sau tu de "domnisoara nu te vreau".

-Bine. Ce destept te-ai facut in ultima vreme. comentez ironic, asteptand sa termine cu prostiile si sa faca macar o data pe maturul. Ce vrei de la mine in schimbul numarului? Pentru ca sunt sigur ca nu il primesc pe gratis.

-Eu si Lucy vrem sa mergem maine seara la o intalnire.

-Nu ma duc la o intalnire cu voi. Doar n-o sa fiu a treea roata la caruta.

-Nu te-am invitat desteptule. Asteapta sa termin ce am de spus, iar pe urma poti sa vorbesti si tu. Lucy nu vrea s-o lase singura pe Maggie pentru ca e sigura ca o sa bea mult in lipsa ei.

-Serios? Adica, ce tot vorbesc eu aici? Si la club a consumat putin cam mult alcool.

-Sti a ce imi suna mie asta? Damian isi ridica sugestiv sprancele, lovindu-ma in umar.

-A dubla intalnire? il intreaba Klaus, avand gura plina si incercand sa se abtina sa nu rada.

-Voi nu trebuie sa plecati in oras?

-Tocmai ne-ai dat afara?

-Taci! Nu vezi ca tocmai discutam ceva important? incerc sa fiu dur si direct, dar tot ceea ce imi iese, este o voce in care se ascunde umorul.

Refuzat?Where stories live. Discover now