|14| (m)

6.6K 366 185
                                    

Tae gözlerini açtığında iki çıplak ve sarmaş dolaş bedenle karşılaştı.Dün geceyi hatırladığında bu gün Jungkook'un suratına nasıl bakacağını merak ediyordu.

Yanındakini uyandırmamak için yavaşça kalkmaya çalıştı ama beline dolanan kollarının kendini daha da sıkmasıyla başarısız olduğunu fark etti.

"Kıpırdama."

"Ama uyandım ve sıkıldım?"

"Ve beni de uyandırdın."

Tae kıkırdayarak kafasını kaldırdı ve kurabiyesinin yüzüne baktı.Hala uykusunu alamamış gibi görünüyordu.Ona göre...Çok ama çok tatlıydı.

"Bu gün beni taşımak zorundasın bebeğim,sanırım yürüyemeyeceğim ve hepsi senin suçun."

Jungkook alayla gülümsedi,onun için zevkliydi.Çünkü bir uzaylı becermek herkes için zevkli olurdu.

Uzandı ve saçlarından öptü.

"Hadi kalkalım.Yoksa açlıktan seni yiyebilirim."

Yataktan kalkmak için pikenin yere uzanan tarafını tuttu ve kaldırdı.Ayaklarını yere doğru uzattı ve yatakta oturur vaziyeti aldı.Tae dirseğini yatağa yaslayarak elini kafasına yerleştirdi.Pikeyi belinin hizasına kadar çekerek orada bıraktı.Parmağıyla kalktığı yere daireler çizerek yüzüne baktı.Sexsi düşündüğü ses tonuyla konuşmaya başladı.

"Hemen mi gidiyorsun Kookie?"

Jungkook çıplaklığını umursamayarak ayağa kalktı ve Taeye doğtu döndü.Baygın bakışlarıyla baktı.

"Ciddi misin Tae?Bu gün yürüyemeyeceksin ve sen hala sex mi istiyorsun?"

Tae arsızca başını aşa yukarı sallayarak dudaklarını yaladı ve ısırdı.Jungkook başını gülerek sağa ve sola salladı.Yatakta uzanan Tae'nin üzerine eğilerek dudaklarını arasına aldı.Tae ise hemen bunu bekliyormuş gibi ensesinden tuttu ve kendine çekti.Jungkook Tae'nin alt dudağını dişlerinin arasına aldı ve kendine doğru çekti.

Bıraktıktan sonra ayağa yeniden kalktı ve çekmecesinden temiz boxer aldı.Banyoya doğru ilerlerken arkasına bakmadan konuştu.

"Tatmin olmadıysan,banyoda devam edebiliriz bebeğim..Tabi yürüyebilirsen?"

Tae birden bire bütün acılarını unuttu ve yataktan fırlayarak banyoya doğru gitti.

Arkasından banyoya girer girmez kapıyı kapattı ve Junkook'u kapıya yasladı.Dudaklarına yapıştığında anında karşılık aldı.

Jungkook ellerini Tae'nin kalçalarına yönlendirdi ve yoğurmaya başladı.Tae kendini Jungkook'a daha da bastırınca uzaylısının şişkinliğini hisseden Jungkook derin bir şekilde inledi.

Yavaşça küvete doğru ilerledi dudaklarını ayırmadan.Küvete ulaşınca yavaşça ayrıldı uzaylısından.

"İzin ver suyu hazırlayayım,bebeğim?"

Tae tamam anlamında kafasını salladı.Jungkook eliyle suyu açtı ve tıpayı tıkadı.Tekrar sevgilisinin dudaklarını öpmeye başladı ve elini açıkta olan penise götürdü.Yavaşça okşamaya başladığında Tae Jungkook'un alt dudağını sertçe ısırdı ve inledi.

En sevdiği şey de buydu.Kan tadında dudakları.

Jungkook bir ayağını suyu yarıya gelmiş olan küvetin içine koydu.Elini sevgilisinin beline yerleştirdi ve dikkatlice onun da küvete girmesi için yardım etti.Tae ellerini karşısındakinin ensesinde birleştirdi ve onunla beraber içine girdi.

Jungkook suyu tamamen dolan küvetin çeşmesini kapattı ve sevgilisinin dudaklarından ayrıldı ve Taeyi yere oturttu.Bacaklarını yandaki betonların üzerine koydu ve kendine rahat ortam yarattı.

Suyun icinde olan sertleşmiş penise baktı ve suyun altında nasıl sakso çekebileceğini düşündü.Yapabilir miydi acaba?

Denemekten birşey kaybetmezdi.

Derin bir nefes aldı ve gözlerini kapatarak suyun içine girdi.Sertleşmiş penisi ağzına aldığında yavaş yavaş geldit yapmaya başladı.Tae inliyorsa bile şu anda duymuyordu.

Nefesi bitince suyun üzerine çıktı ve saçlarını eliyle geriye itip derin bir nefes aldı.Gözlerini açıp Taeye bakınca kafasını geriye yaslamış,nefes nefese olduğunu gördü.

"Zevk alıyor musun uzaylım?"

Tae yasladığı kafasını kaldırarak baygın bir şekilde Jungkook'a baktı.

"Belli olmuyor mu?"

Jungkook piçimsi gülümsemesiyle derin bir nefes aldı ve tekrar işine geri döndü.

Suyun altında elinden geldiği kadar hızlı yapmaya çalışıyordu.En sonunda ağzında hissettiği sıvıyla büyüğünü memnun ettiğini anladı.

Suyun üstüne çıktı ve ağzındaki menilerin bir kısmını suya tükürüp kalan kısmını yuttu.Nefeslerini düzenleyerek sevgilisinin dudaklarına kavuştu.Alt dudağını emmeye başladığında,bir elini de karnından başlayarak deliğine doğru götürdü.

Eliyle yoklayarak deliği bulduğunda,çevresinde gezdirmeye başladı.Tae inlemelerini serbest bırakıyor,bıraktığı inlemeler duvarlardan çarparak onu geri buluyordu.

Jungkook parmaklarının ikisini birden deliğe yolladı.Tae aniden giren parmaklarla sevgilisinin omuzlarında olan ellerini sıkarak tırnaklarını geçridi.Jungkook parmaklarıyla gelgit yaparken her iki taraf da zevkle inliyordu.

Jungkook artık hazır olduğunu anladı ve penisini deliğe konumlandırdı.

"G-gir artık h-hadi"

Sevgilisinin sözlerini dinledi ve aniden hepsini altındakinin içine gömdü.Tae ilk başta acı içinde inlerken Jungkook elleri ile kasıklarını okşuyordu.

Gelgitleri hızlanınca her iki tarafın da yüzüne vuran su,daha da zorluyordu işi.

Bir daha kesinlikle suda yapmamaları gerekiyordu.

Jungkook sonunda geldiğini anlayarak vuruşlarını daha sert yapmaya başladı.En sonunda altındakinin içini boşalınca ne kadar yorulduğunu fark etti.Eliyle tıpayı çıkarttı ve menili suyun akıp gitmesine izin verdi.

Kendini sevgilisinin üzerine bıraktı.Gerçekten suyun içinde yapmak çok yorucuydu.

"Sevgilim,dün bu kadar yorulmamıştım."

Tae duyduğu cümleye tebessüm etti.Tüm suyu bitmiş olan küvetin içinde yanlızca onlar vardı.

"Hadi Jungkook,duş almalıyız.."

Jungkook oflayarak yattığı yerden kalktı ve duş başlığını yukarı takarak suyu açtı.Sevgilisi de kaltığında beraber tepelerinden akan suyla yıkanmaya başladılar.

------

Geciktiğim için çok ama çok özür dilerim.

Bu bölümü uykulu yazdım,yazım hataları olabilir.Umarım beğenmişsinizdir.

Görüşlerinizi yorum olarak bekliyorum,hepsine teker teker yanıt vereceğim.

Sizleri seviyorum ❤

What'ca Doin Today || VkookWhere stories live. Discover now