☁BÖLÜM 2☁

37.4K 1.6K 268
                                    

Selamlarrrr☁
Keyifli okumalar canlarım❤

~ ~ ~ ~ ~

Yatağımın üstü etekler ve elbiselerle doluydu. "Anne bunlar ne?" dedim yüzümü buruşturarak. "Yeni kıyafetlerin yavrucum" dedi gülümseyerek. Bu kadın beni sinir ederek mutlu oluyor herhalde. "Anne etek gitmediğimi biliyosun." Anında gülümsemesi söndü. "Anneannenlere böyle mi gidiceksin?" gözlerimi devirdim. "Neden illa etek giymem gerek acaba, ayrıca birazdan arkadaşlarımla buluşmaya gidicem." dedim. "Aferin yavrum aferin, yine git maç oyna üstünü kirlet. Kız, kız değil ki anacım. Annem gel sana bir yardım edeyim, evi toplayayım der mi hiç? Demez. Anca top peşinde koş sen" anneme bıkmış şekilde bakarken annem yine konuştu. "Kız bakma öyle," elindeki çamaşırları bana atıp "Bunları yerleştir bakayım hadi." dedi. Kıyafetleri dolabıma koyup anneme döndüm. "Gidebilirim dimi?" "Tamam git bakalım ama geç kalma." Annemin yanağını öpüp "Tamam annem" dedim. Annem aşağı inerken bende biyoloji kitabımı çantama koydum.
Odada işim bittiğinde koşarak merdivenlerden inmeye başladım. Annem "Aç mısın?" diye sordu. Aslında baya açtım neşeyle "Evet" dedim. "O zaman git yemek hazırla." Ha? Bu nasıl anne lan. Gözlerimi devirip anneme dil çıkardım. "Nasıl annesin be sen" arkamı dönüp ayakkabılarımı giymeye başladığım anda yine o 39 numara terlikleri popişimde hissettim. Tam cevap vericekken popomun bir terliğe daha dayanamayacağını anladım. O yüzden koşarak evden çıktım. Umut evimizin önündeki bankta oturuyordu. Koşarak yanına gidip yanağını öptüm. "Kankeytoşkummm" güldü. "Biyoloji kitabını getirdin mi lan." Tek kaşımı kaldırıp konuştum. "Tabiki bebek" Umut yine o muhteşem espritüel zekasını kullanıp müthiş bir taklit yaptı. "Biyoloji sınavı çok hojdir ama benana." 5-10 dakika yürüdükten sonra parka varabilmiştik. Mert yine tüm cömertliğini konuşturarak, birsürü cipsler, şişe şişe kolalar ve paket paket çekirdekler almıştı. "Sanırım öldüm ve cennete geldim." Mert kendini işaret ederek "Abiniz Cow " dedi. Koşarak Mert'e sarıldım. "Kimin kankası be" dediğimde Emre atılarak "Benim!" dedi. Ona orta parmağımı gösterip "Nah" dedim. Kollarımı Mert'in göğüs kısmına koyup "Mertoş benim siz sie" dedim. Selin dayanamayarak "Başlarım Mertinize be açım ben AÇ!" Yere çöküp "Selişkoma katılıyorum gelin zıkkımlanalım." Umut, Eylül, Emre ve Mert de yere çöktü. Emre getirdiği kağıtları çıkarıp "Biyoloji kitabını getiren var mı lan?" Kendimi işaret ederek "Bakınız ablanız Cow kitabı getirdi. Ablanız star bebeklerim." Umut gözlerini devirerek "Kapa çeneni Duru" dedi. Aynı şekilde gözlerimi devirerek "Iyi be tamam" dedim. Emre kitabı elimden çekip içine göz atmaya başladı. "Kaç sayfadan sorumluyuz lan?" Mert telefonunu açıp "Yuh" dedi. Mert'e noldu lan bakışımı attım. "Tam 230 sayfadan sorumluyuz." Hepimiz Mert'e h*ssiktir şimdi sıçtık bakışımızı atarken Emre söze atıldı. "Ulan hadi yazmaya başlayalım anca biter." Selin, Umut'un kafasına vurmasıyla sonunda tıkınmaya ara verip bize baktı. "Noldu lan" gözlerimi devirdim. "Sevgili Selinciğim yarın biyoloji sınavı var ve 230 sayfadan sorumluyuz. Kopya kağıdı hazırlayacağız. Hani diyorum tıkınmaya bir ara versen de yardım etsen nasıl olur?" Aynı benim gibi gözlerini devirerek "Tamam be verin yazmaya başlayayım." Umut herkese belli sayfaları ayırıp yazmamız için verdi.

~ ~ ~ ~ ~

Yazma merasimi bittiğinde saat 23:00'dı. Evet arkadaşlar annem ağzıma tam anlamıyla sıçıcak. "Lan benim eve gitmem lazım. Annem ağzıma sıçıcak. Saat çok geç olmuş." Umut ayağa kalkıp "Hadi gidelim o zaman fıstık" dedi. Bende ayağa kalktım. "Yarın görüşürüz bebekler" deyip el salladım. Ve Umut da bu arada yanıma gelip kolunu omzuma atmıştı bile.
Çok ekşın dolu bir yolculuğun ardından sonunda eve sağ salim varabilmiştik. Eve girdiğimde annem sinirli bir şekilde elinde terlikle bana bakıyordu. Şuan annemin azabından kurtulabilmem için tek bir yol vardı. Yalakalık. Yüce popolar adına hadi Duru hadi kızım. "Annişim, bitanem, sultanım, herşeyim." Elindeki terliği hala bırakmamıştı. Evet şuan benim için bir fatiha okuyabilirsiniz. "Anne yaa! Yemin ederim ders çalıştık." Annem hala terliği yere bırakmamıştı. Evet buda kafanı ve popişini koru demek oluyor. Kollarımı başıma dolayıp arkamı döndüm. Ve arkamda bir anda keskin bir acı hissettim. Abi ya wattpad hikayelerinde kızlara yakışıklı adamlar vurur, bana ise annem terlik atar. Ver iz dı adalet? Sanki benim popom dart tahtası. "Anneğğ ya" dediğimde annem diğer terliğini de popişime attı. "Ahh! Yeter be" popişim daha fazla acıya dayanamayacağı için koşarak odama çıktım. Odama çıktığımda direk yatağa atladım. Ama malesef duş almam gerekti. Yatağımdan hiç ayrılmak istemesem de ayağa kalktım.
5-10 dakika sonra duştan çıkıp üstümü giyindim. Saat baya geç olmuştu. Uyumam gerekiyodu ama çok açım lan. Hemen koşarak aşağı indim. Dolabı karıştırırken gözüme makarna takıldı. Makarnayla evlenmek istiyorum. Hemen tabağıma biraz makarna alıp yemeye başladım. Makarnamı bitirip tabağı makineye koydum demeyeceğim tabiki. Sizce ben öyle bişey yapar mıyım? Duru Albey? Yüzyılın en büyük üşengeçi olan ben? Üzgünüm annişim. Tabağı yediğim yerde bırakıp koşarak odama çıktım. Yatağa atlayıp telefonu elime aldım. Sosyal medya hesaplarıma göz atıp telefonu kapattım. Ve şarja taktım. Gözlerimi kapatıp kendimi aşık olduğum uykunun kollarına bıraktım.

~ ~ ~ ~ ~

Canişkolarım kakxjdjjxx
Nabersiniz? Evet yeni bölümün gelmesi uzun sürdü ama malesef sınav haftasındayız.
Ay hadi hepinizi çoooook öptüm❤

DİKKAT DURU ÇIKABİLİR!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin