☁BÖLÜM 3☁

29.8K 1.4K 235
                                    

Selammmm! Yeni bölüm attığıma şaşırdınız değil mi? Bende -,- dblfadbdakbdb Çok güzel random atıyorum şşşttt fxjghnıuhuıhsx Ay nys. Bölüme geçelim. Keyifli okumalar bebekler❤

✖ ✖ ✖ ✖ ✖

İlk defa okula zamanında yetiştim. Aman Allah'ım ağlayacağım. Söylediğim cümleye kahkaha atınca okulda ki geri zekalı topluluklar bana baktı. Ay hiç güzel kız görmediler herhalde. Havalı havalı yürürken merdivenlere takılma, düşme tehlikesi geçirme, tüm kuulluğun uçup gitmesi ve kapanış. Evet arkadaşlar buda hayatın bana olmayınca olmuyor gülüm deme şeklidir. Okula sonunda sağ salim girmeyi başardığımda merdivenlere oturmuş bana kahkahalarla gülen bir Umut gördüm. Gözlerimi devirdim. "Gülme be orangutan!" Sinirle konuştuğumda gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı. Umut'un kafasına vurup merdivenlerden çıkmaya başladım. Merdivenlerden ikişer üçer hızlıca çıkıp, sınıfa girdim. "Selam gençlik!" Emre elini eyvallah der gibi göğüsüne koydu. "Aleyküm Selam Durucuğum" gülerek Selin'e döndüm. "Bu niye imana geldi lan." Tekrar kahkaha attım. "İlk ders biyoloji sınavı, Emre bile imana geldiyse düşün artık kankiciğim." "Iyy ilk ders mi?" Mert atılıp "Maalesef yavrum." Eylül'e dönüp sinsice güldüm. "Aşkom kağıtlar sende mi?" oda aynı benim gibi gülüp "Tabisi bebek." Umut gelip kolunu omzuma attı ve yanağımı öptü. "Küstün mü lan" kafasına vurdum. "Git başımdan be orangutan." Dediğimde bana dil çıkardı. Hoca pat diye sınıfın kapısını açtığında refleks olarak küfür edecekken Umut ağzımı tutup hayatımı kurtardı. Hızlıca sıramıza gidip oturduk. Hoca kağıtları dağıtırken "kopya çekeni görürsem kağıdını alırım, sadece kendi kağıdınıza bakın, bana soru sormayın, adınızı soyadınızı yazmayı unutmayın." Gibi şeyler zırvalıyordu. Sınav her zaman ki gibi çok zordu. Eylül, Emre ve Selin yazdıktan sonra, hoca arkasını döndüğünde Selin kağıdı hızlıca bana uzattı. Umutla birlikte sınavı yakalanmadan bitirebilmiştik. Kopya kağıdını cebime sokup sınav kağıdını aldım. Kağıdı hocanın masasına bırakıp dışarı çıktım. Umut da sınıftan çıktığında birlikte kantine indik. Aşağı indiğimizde bizimkilerin olduğu masaya oturduk. "Ya yine bugün çok zekiyim. Ablanız Cow kağıdı full'ledi." Eylül gözlerini devirip "Aferin sana" dedi.

Sonunda son ders zili çalmıştı ama malesef bugün Eylülle kursa kalmak zorundaydık. Umut, Emre, Mert ve Selin'e "Bizi de alın" bakışlarımızı atarken onlar bizi umursamadan okuldan çıkıp gittiler. Ben yine o muhteşem sesimle Eylüle şarkı söylemeye başladım. "Yine hüsraağğğnn her daim feryaağğğt figaaağğn" Eylül ağzıma vurup "Sus lan ben senin o bok sesini dinlemek zorunda değilim." Dudaklarımı büzdüm. "Ama kankağ" bana "Ne var" bakışını atarken "Ben duygularımızı bir şarkıyla belirtmek istedim, iyilik de yaramıyor be." Tekrar kafama vurdu. "Yeter be salak olucam senin yüzünden", "Zaten öylesin Durucuğum." Tam cevap vericekken zil çaldı. Eylül'e laf sokmayı sonraya erteleyip "Kursun ilk dersi ne lan" diye sordum. Gözlerini devirerek "Edebiyat" dedi. "Öğk kuscam." Sıraya oturup kafamı sırama koydum. Eylül de gelip yanıma oturdu. "Ödevi yaptın mı?" Kafamı kaldırıp gözlerimi kocaman açarak Eylül'e baktım. "Ne ödevi lan" şaşkınca ona bakarken Eylül bana sarılıp kulağıma eğildi. "Hoca senin ebeni belleyecek." Eylül'ün tam bir göt olduğunu söylemiş miydim?

Ders yine tüm sıkıcılığıyla devam ederken telefonum titredi. Telefonu açıp baktığımda bilinmeyen numaradan bir mesaj geldiğini gördüm.

Gönderen: +90.................

Selamın Aleyküm çok güzel bir karısınız tanışabilir miyiz?

What dedin gülüm? Bu ne şimdi. Bu mesaja içimden kahkahalarla gülerken yüzüm saçma bir hal almış olucak ki hoca bana "İyi misin Duru?" Diye sordu. Gülmeyi zar zor bırakıp "İyiyim hocam" diyebildim. Eylül'ün dizine vurdum, bana döndü ve bana "noldu lan" bakışlarını atmaya başladı. Elimle telefonu işaret ettim. Mesajı okuduğunda gülmemek için elini ağzına kapattı. Tam o sırada zil çaldı ve ikimiz de aynı anda kahkahalarla gülmeye başladık.

Kursun son zili de sonunda çaldığında Eylülle aynı anda ayağa kalktık. Eylül servisle gidiyordu. Yani buda benim eve tek başıma gideceğimi gösteriyordu. Ve kursa kaldığımız için hava baya kararmıştı. Eylülle sarılıp okuldan çıktım. Evimin olduğu sokağa daha hızlı gidebilmek için ara sokaktan geçmeyi düşündüm. Ama o saçma wattpad hikayelerini yaşamamak için normal yoldan gitmeye karar verdim. Eve çok yaklaşmışken arkamdan adım sesleri geldiğini duydum. Paranoyak falan oldum herhalde. Umursamadan yürümeye devam ederken biri bana seslendi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dırırım dırırım selam gençlik! Ay geç oldu biliyorum. Bana sövmeyin tşk. Neyse bebekler sizi çok seviyoruuuuummm❤❤❤❤❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DİKKAT DURU ÇIKABİLİR!Where stories live. Discover now