Κεφάλαιο 31

1.7K 233 36
                                    

Μετά από δεκαπέντε λεπτά φτάνει. Μπαίνει γρήγορα μέσα και ρωτάει για αυτήν. Αφού η νοσοκόμα στην... 'ρεσεψιόν' του νοσοκομείου ψάξει κάτι χαρτιά, τον ενημερώνει για το πού βρίσκεται το δωμάτιο της κοπέλας. Λέει ένα γρήγορο ευχαριστώ και τρέχει εκεί όπου του είπε η νοσοκόμα. Μπαίνει στο δωμάτιο και θλίψη τον πλημμυρίζει όταν την αντικρίζει.

'' Εγώ φταίω για αυτό!'' σκέφτεται και βουρκώνει.

Πάει αργά κοντά της και κάθεται δίπλα της, σε μια καρέκλα. Παίρνει το χαρακωμένο χέρι της και χαϊδεύει το πληγωμένο σημείο. Αναστενάζει και λέει:

Ε- Hey... O Daniel μού ζήτησε να έρθω να σου κάνω παρέα... Αλήθεια! (ξεφυσάει) Εγώ φταίω ε; Εξαιτίας μου το έκανες έτσι δεν είναι; Ο,τι είπα δεν το εννούσα! Μέσα στα νεύρα μου είπα πράγματα σκληρά πράγματα που δεν πίστευα! Έλεγα ΕΣΈΝΑ κακιά και άκαρδη ενώ ΕΓΏ είπα τόσο απαίσια πράγματα σε ένα πληγωμένο κορίτσι! Δεν θέλω να φύγεις από την ζωή μου! Είσαι υπέροχη! Κι ακόμα δεν ξέρω τίποτα για εσένα! Πού να σε γνώριζα καλύτερα..! Τότε κι αν σε ερωτευόμουν! Όμως είναι δικό σου θέλημα το άμα θα σε γνωρίσω ή όχι. Αλλά μετά από όλα αυτά, λογικό είναι να με μισείς. Δεν θα σε κατηγορήσω άμα με διώξεις ή αν με βρίσεις. Έχεις κάθε δικαίωμα... (σιωπή για λίγα δευτερόλεπτα) γαμώτο άμα πέθαινες δεν ξέρω τί θα έκανα! (λέει ενώ δάκρυα κυλάνε από τα μπλε του μάτια)

Νιώθει μια κίνηση και βλέπει ότι το χέρι της κουνιέται. Κοιτάει το πρόσωπό της το οποίο παίρνει διάφορους μορφασμούς πριν οι πράσινες κόρες των ματιών της εμφανιστύν και κλειδώσουν με τις μπλε δικές του. Μένει έκπληκτη που τον βλέπει έτσι και λέει στεναχωρημένα αλλά και αδύναμα:

Κ- Έντ μην κλαις για εμένα...

Ε- Εμ.. εγώ...

Κ- Τα άκουσα όλα.

Ε- Ποτέ δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ, να το ξέρεις!

Κ- Το ξέρω.

Γιατρός- Εάν ενοχλώ...

Κ- Δεν ενοχλείτε καθόλου.

Γιατρός- Θα σε ήθελα λίγο νεαρέ έξω..

Ε- Έρχομαι σε δυο λεπτά.

Καθώς βγαίνει, τα μάτια τους μένουν ακόμα ενωμένα. Απλά δεν μπορούν να χάσουν την οπτική τους επαφή! Είναι αδύναμοι χωρίς αυτήν...

Όταν βγαίνουν από το δωμάτιο ο γιατρός του χαμογελάει πλατιά και λέει:

Γιατρός- Έχετε μια δυνατή σχέση. Εύχομαι να κρατήσει όσο το δυνατόν παραπάνω γίνεται.

Α New Girl In Town... Where stories live. Discover now