Hoofdstuk 12

2.6K 134 62
                                    

Blaze

Door de explosie trilde het hele huis. Het koste me moeite om overeind te blijven. De lichten in het huis flikkerde een paar keer aan en uit.

'Wat is er nu weer ontploft?' vroeg George boos.

Toen niemand reageerde richtte hij het pistool op het dichtstbijzijnde persoon. 'Jij, zoek uit wat er net is gebeurd.'

De man verdween onmiddellijk uit de kamer.

'Waar waren we? Oh ja, ik weet het alweer' zei George terwijl hij het pistool weer op mijn hoofd richtte. 

Voordat hij kon schieten klonken er ergens schoten in het huis gevolgd door weer een explosie. Er ontstonden scheuren in de muren van de kamer waar we in waren.

'Godverdomme! Wat de hell is er aan de hand!?' schreeuwde George. 

Hij was afgeleid en ik greep mijn kans. Ik gaf de man die me vast hield een kopstoot en hij liet me los. Ik pakte zijn pistool af en schoot hem door zijn hoofd. De jongens volgde mijn voorbeeld en binnen de kortste keren waren ze vrij. 

Ik pakte Chrissy vast en drukte de loop van het pistool tegen haar hoofd. 

'Jullie vijf zoek uit wat er aan de hand is' zei George terwijl hij naar vijf mannen wees. 'De rest blijft hier en rekent met deze rot kinderen af.'

George wilde de kamer vluchten met, maar ik schoot op de deur die hij wilde gebruiken. 'Dacht het niet, jij blijft hier.'

George draaide zich om en glimlachte duivels. 'Meisje, je zou beter moeten weten. Niemand beveelt mij, maar dan ook echt niemand.'

Ik glimlachte mijn liefste lach. 'Ik zou niet zo brutaal zijn tegen iemand die over je dochters lot kan beslissen.'

Chrissy probeerde uit mijn greep te komen, maar drukt het pistool nog harder tegen haar hoofd aan. 

'Schiet haar maar neer, ik heb niks meer aan haar' zei George.

Ik haalde mijn schouders op. 'Wat jij wil.' Voordat George of Chrissy kon reageren schoot ik haar door haar hoofd. Ik liet Chrissy los en ze viel als een zak aardappelen op de grond.

De kamer was doodstil nadat Chrissy op de grond viel. Je kon een speld horen vallen. Voordat iemand iets kon doen schoot ik George in zijn been. Hij schreeuwde het uit van de pan en zakte op zijn knieën. 

De hel brak los na dat.

Verschillende mensen kwamen op me afgestormd. Ik schoot er een paar neer voordat ik vanachter werd vast gepakt. Ik gaf de man een kopstoot en ramde mijn elleboog in zijn maag. Hij liet me los en ik draaide vliegensvlug om. Ik haalde naar hem uit en sloeg hem vol op zijn neus. Ik pakte snel een nieuw pistool uit mijn beenhouder en schoot de man neer. 

Uit mijn ooghoek zag ik een paar mensen George de kamer uit helpen. Ik schoot ze allemaal neer. George zou deze kamer niet levend verlaten. 

Er kwam weer iemand op me afgerend en ik schoot hem neer. 

Opeens werd ik vanachter op de grond geduwd. Ik draaide me snel op mijn rug en zag net op tijd de voet die richting mijn gezicht ging. Ik rolde snel weg en stond op.

De man haalde naar me uit en ik blokkeerde hem. Hij trapte in mijn maag en ik klapte dubbel. Hij greep mijn haar vast en trok me overeind. Hij sloeg me op mijn neus. Ik trapte de man vol in zijn maag en zijn grip verslapte. Ik sloeg hem in zijn oog en hij liet me los. Ik sloeg hem nog een keer en hij viel op  de grond. Ik trapte twee keer tegen zijn hoofd aan en hij stopte met bewegen. 

Ik draaide me om en zag George wegkruipen. Ik pakte een pistool en schoot hem in zijn arm. Zijn schreeuw vulde de ruimte en een zelfvoldaan lachje bekroop mijn gezicht.

My Secret Identity: Deel 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum