~16~

3K 111 10
                                    

Edited 6-1-19

Lieve Celeste,

ik weet dat je niet op mij zit te wachten anders had ik vast al wat van je gehoord, maar ik wil even zeggen ik leef zo erg met jou en je familie mee. Ook weet ik dat de begrafenis vast zwaar is geweest.

De financiële hulp die we hebben geboden die laten we nog door lopen tot februari 2020. Ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen.

Adam X

Ik staarde vermoeid naar de brief en liet hem daarna lezen aan Quint. Die goedkeurend knikte bij het deel dat hun hulp bleven bieden. Het was vandaag maandag en ik moest naar school.

Iedereen op school keek me medelevend aan, Madison was gelijk op me afgerend en had me in een knuffel getrokken. Ik had huilend in de gang gestaan, terwijl Kerry en Juliet hard aan het lachen waren.

De lessen die ik moest volgen waren vermoeiend en zwaar. En iedereen om ons heen bleef maar zeggen. 'Gecondoleerd.' Wat hielp het? Ze kwam er niet mee terug. Ik liet mijn eten staan en lag pas om 4 uur in bed. Dat was mijn normale routine geworden.

Zo ging het weken. De prins had zijn prinses gevonden en dat bleek een van de meelopers van Alexandra te zijn. Natuurlijk was ik daar ook nog kapot van maar kon er niks aan doen. Ik kookte elke avond netjes voor Alicia en Quint en ging zelf meestal naar boven. Ik hoorde niet bij hun eigenlijk want ik was maar hun nichtje.

Ik was vanavond niet naar boven gegaan maar naar het meertje waar Adam me mee naartoe nam. Ik had Bo mee genomen en was naar het meer gaan lopen. Wat niet slim was want het was pikke donker.

Ik plofte neer op het gras ,Ik was hier niet geweest sinds de sterf dag van Emma. Tranen liepen ongemerkt over mijn wangen en ze stopte niet. Ik trok mijn knieen naar mijn gezicht en begon wat heen en weer te wiegen. Stil huilen kon ik niet meer en het klonk als gekrijs.

Tuurlijk begon het ook nog te regenen, als ik een hand om mijn schouders voel schrik ik eerst, maar daarna ruik ik de aftershave van Adam. 'Jij ziet er uit alsof je een kop thee kan gebruiken.' Mompelt hij terwijl hij me omhoog trekt. Waarom zou hij met mij naar het paleis willen als hij die Birgit heeft. 'Ik zou wel willen-' snel werd ik afgekapt door Adam die zei: "smoesjes."

En zo gebeurde het een en het ander ik zat op de bank met een kopje thee in het paleis. Birgit zat luidruchtig met iemand aan de telefoon en lachte overdreven hard. Arme Adam. 'Het is weer tijd om te gaan.' Zei ik na ongeveer een uur. 'Ik breng je wel.' Zei Adam en stond op en liep samen met Bo en mij naar zijn auto en bracht me naar mijn huis.

'Het was goed om je te zien.' Zegt hij zacht als ik samen met Bo naar mijn huis loop. Ik knik alleen en loop door naar binnen. Ik merk van binnen dat ik. Hem gewoon leuk vind maar hij heeft Birgit. En ik heb niemand.

Na weken voelde iedereen zich weer beter we praatte meer met elkaar en lachte weer. Niet dat we helemaal weer "beter" waren maar zo voelde het wel.

Ondanks dat ik lange nachten maakte ging het op school ook steeds beter, niet dat we veel vakken hadden op de modevakschool. Maar de projecten die ik gemist had waren groot. En duurde meestal dagen.

Maar nog steeds had ik het ik het grote gat in mijn buik. Ookal stond er van alles op Elvevia online over de slechte relatie tussen Adam en Birgit voelde het alsnog niet beter.

Madison lag op haar rug een boek te lezen en ik zat op mijn Vevagram te scrollen allemaal leuke foto's van mensen kwam voorbij en ik had in maanden niks meer gepost. Niet dat ik er zin in heb, maar ergens voelde ik me verplicht. Ik had een foto geplaatst van mij en Alicia en snel had ik meer dan tweeduizend likes en veel reacties.

Knap, jij had met de prins moeten gaan, je bent geweldig, mijn voorbeeld,kut Birgit,we love you.

Eigenlijk kan ik nergens een slechte comment vinden en dat maakt me blij. En snel viel 1 ding me op de prins had mijn foto gezien en had op vind ik leuk gedrukt. Snel reageerde hij ook. Beauty.

Kan hij dat wel doen? Hij is met Birgit. Ik scrol snel doorElvevia online.

Relatie van de prins is over.

We hebben vernomen van een insider dat de relatie van prins Adam over is. Hij had gezegd : het klikte niet zo goed.
Meer had de prins niet gezegd dus meisjes er is weer kans. Maar de tijd dringt voor de prins over iets minder dan 2 jaar zou hij de troon moeten bestijgen. We houden jullie op de hoogte!

Ergens was ik blij maar ergens voelde ik medelijden voor Adam. Hij heeft meer dan 7 maanden met meisjes opgescheept gezeten, opzoek naar zijn prinses en dan blijkt het zo'n onbeschofte doos te zijn.

Ondertussen zat Madison hele verhalen te vertellen over wat Kerry zei. 'Dus zij zei van wat een aansteller en ik van nee dat is ze niet en toen zij weer van nee alleen maar publiciteit bla bla bla en toen ging ik weer van je moet je mond houden of ik timmer hem dicht en toen keek ze me gemeen aan en toen heb ik haar geslagen.' Ratelde ze aan een stuk door. Veel had ik niet mee gekregen alleen dit.

Ik keek Madison alsnog met een grimas aan omdat ze toch Kerry had geslagen. En had Kerry het waarschijnlijk verdiend. Kerry die nu gewoon weer Kerime heet, hoort bij Juliet draagt korte roze rokjes en lach overdreven hoog. Ze kust ook elke jongen en is gewoon een hoer. Zij en Juliet zijn nu meer de "leiders" en de rest huppelt nog steeds als hondje achter ze aan.

Mijn leven was nog wel ingewikkeld ik bedoel, ik had nog zat gezeik met school. En eigenlijk ook met de buitenwereld. Ik kwam niet vaak buiten en als ik dat deed wat ik zo vermomd met van alles. De eerste paar dagen dat ik thuis was lagen er mensen met camera's voor mijn deur. Ze liggen nu niet meer voor mijn deur maar ze blijven me volgen. Ja mijn leven was nog ingewikkeld zat dus.

Princess BattleWhere stories live. Discover now