~29~

1.7K 45 1
                                    

Ik bekijk mezelf goed in de spiegel terwijl Shelly bezig is met mijn haar, ze pakt een pluk haar vast en draait die voorzichtig om de krultang, ze haalt haar ogen niet van de hete tang af. Na een aantal seconden laat ze mijn haar van de tang glijden die nu in een perfecte krul zit.

Tijd vloog en het was ondertussen april, heel Elvevia wist van de verloving en er waren al veel plannen voor de bruiloft, het moest groot worden en natuurlijk voor iedereen te volgen.

Als Adam binnenkomt schrik ik op van mijn gedachten, hij was al helemaal aangekleed en klaargemaakt. Ik daar in tegen, ik zat nog in mijn badjas op de stoel.

Vanavond hadden we een diner bij de ouders van Adam samen met het koningshuis van Agunda een klein land naast dat van ons. Het had net 20 miljoen inwoners, maar de handel tussen onze landen was heel goed.

Om Adam voor te bereiden op zijn toekomstige taak, waren we de afgelopen tijd bij veel plechtige dingen aanwezig. Ik voelde me steeds meer op m'n gemak.

Het was nog steeds wennen want overal waren camera's om alles vast te leggen, maar het went. Adam was op de stoel in de hoek van de kamer gaan zitten en was met Shelly aan het praten.

Als Shelly klaar is met mijn haar, zet ze de tang uit en legt hem veilig weg. Elise en Shelly waren ondertussen meer bij ons dan in het kasteel, ik was veel bezig met Madison en onze kledinglijn terwijl Adam bezig was met zakelijke dingen zoals investeringen. Waardoor Elise en Shelly af en toe heel handig waren.

Ik blijf stil in de stoel zitten, mijn make-up was al gedaan en ik hoefde me alleen nog maar om te kleden, Shelly was ondertussen al naar de kleedkamer gelopen en was mijn jurk aan het pakken die voor deze gelegenheid was gekocht. De laatste tijd droeg ik veel jurken en geen een werd twee keer gedragen.

Shelly komt de kamer weer binnen met een groenige jurk, op de halslijn waren bloemen geborduurd en op de doorschijnende mouwen, het was niet gelijk een jurk die ik zie kiezen maar groen was de kleur van Agunda, de moeder van Adam zou vast ook iets groens dragen om te laten merken dat we elkaar waardeerde.

Ik trek de groene hakken die prefect bij de jurk passen over mijn hielen en ga weer rechtop staan, Adam had ondertussen zijn jasje over zijn witte blouse getrokken.

Hij zag er zoals altijd perfect uit, hij liet zijn stoppels iets staan waardoor zijn gezicht nog mannelijker was. 'De auto is hier over een kwartier.' Zegt hij en haalt een lok haar uit mijn gezicht.

Shelly was alweer vertrokken en had ons alleen gelaten. 'En wat bedoel je daarmee?' Zeg ik met een grijns en laat mijn vingers over zijn kaaklijn gaan. 'Zullen we die jurk nou niet verpesten.' Fluistert hij in mijn oor waardoor zijn adem in mijn nek kietelt.

Ik kijk ongemakkelijk naar mijn bord waar een perfect opgemaakte biefstuk staat, de dochter van de koning en koningin van Agunda lacht hard en overdreven om een grap die Adam aan tafel vertelt. Ik zucht een keer diep en rol met mijn ogen.

Adam kijkt mijn kant op en glimlacht naar me, terwijl die dochter haar jurk iets verder naar beneden trekt, waardoor er nog meer te zien was dan dat er al was. Ik snijd de biefstuk aan en neem een hap.

Heel dit diner verliep stroef, voor mij althans. Adam was helemaal blij toen hij thuis kwam omdat hij het goed kon vinden met het koningshuis van Agunda. ik werd er jaloers van en dat was ik normaal niet.

Ik zucht een keer en draai me om in het grote bed, Adam was al lang aan het slapen. Hij was zo blij waardoor ik niet lang jaloers kon blijven. Hij had zo zijn best gedaan om mee te komen met zijn vader in de gesprekken. Over een kleine 4 maanden zou hij koning worden. 

Het maakt me bang om hier aan te denken want de verantwoordlijkheid was groot en we waren alle twee jong, ik wilde eerlijk gezegd niet opgeven wat ik had, we hadden vrijheid en ik was niet bepaald van plan om die op te geven. Maar voor liefde doe je alles toch?

(Klein hoofdstuk ik weet het sorry) 

Princess BattleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu