~22~

3K 97 1
                                    

Deze week was ik veel bij Adam, deels omdat ik nu erg tegen een deadline aan het werken was. Alle jurken waren af zelfs mijn zwarte jurk. Je moest 1 keer meelopen in de show maar de vraag was met welke jurk en wanneer.

Ook hadden ik en Madison het druk met alle dingen die we nog niet gemaakt hadden en toch af moesten. Waardoor ik zelf ook vaak moest naaien, ik had er een hekel aan.

Maar vandaag was het dan zover! Alles was afgerond en vandaag was de modeshow dan zouden we ook te horen krijgen of we geslaagd waren. Samen met Madison stond ik backstage samen met onze kleren aan. Ik droeg de laatste jurk die moest staan voor mijn ''nieuwe'' liefde. Het was een blauwachtige jurk, hij was groot dus zitten kon ik niet.

Samen met Madison namen we nog wat foto's voor onze vevagram. Madison droeg een hele moeilijke contstructie haar kledinglijn was afgeleid van steampunk.

Adam kon helaas niet komen want dan zouden mensen hem lastig vallen, hij was nou eenmaal de prins die voor de buitenwereld nog vrijgezel was. Mijn telefoon trilt een keer in mijn bh.

Adam: Let op de Conciërge xxx

Ik trek mijn wenkbrauw op terwijl ik dit lees. Maar veel tijd heb ik niet. De modellen die mijn jurken dragen gaan bij de doek staan waar we op mogen.

'Oke meiden!' Roep ik nog even, alle hoofdjes gaan mijn kant op. 'Geniet er van!' Zeg ik, ik wist dat er bekende mensen in het publiek zaten, want mijn opleiding stond bekend als de beste van de wereld. Het eerste meisje loopt op, ik kijk mee via een monitor samen met Madison.

S

nel was ik aan de beurt en eerlijk gezegd ik was zenuwachtig. Ik strijk nog één keer mijn jurk recht en loop dan de catwalk op. Er zitten veel mensen en eigenlijk zijn alle hoofden mijn kant op gericht wat het alleen maar spannender maakte.

Ik maak mijn rondje vlekkeloos en ga weer backstage, we moeten nog een keer op en samen met de twee laatste meisjes ga ik hand in hand, iedereen begint te klappen de eerste modellen stoppen en ik loop door om even het applaus in ontvangst te nemen. Mijn naam word aangekondigd en dan loop ik af samen met alle modellen.

Als we allemaal achter zijn knuffel ik alle meisjes. 'Bedankt allemaal!' Roep ik en ga snel naar de monitor om verder te kijken. De beurt was nu aan Madison die gespannen bij het doek stond te wachten tot ze op moest.

Mijn ogen dwalen af naar de kleding rekken waar een conciërge staat, hij ziet er smoezelig uit maar hij veegt maar wat, terwijl hij naar me kijkt. Ik bekijk hem goed, en hij doet het zelfde. Hij draagt een grijspak wat de meeste schoonmakers deden op deze school, hij draagt een petje waar zijn lange haar onderuit komt, dat haar heeft hij in een staartje op zijn rug hangen. Zijn gezicht is niet goed zichtbaar dat komt door de losse plukjes haar, en de grote bril die hij op heeft.

Ik besluit maar weer verder te kijken naar de show waar Madison oploopt, ze doet het perfect. Toch kan ik me niet concentreren omdat ik voel dat hij naar me kijkt. En mijn vermoedens worden bevestigd als ik kijk en zijn groenige ogen terug kijken.

'Celeste!' Hoor ik Madison schreeuwen. 'We hebben het gedaan!' Zegt ze blij en springt samen met mij op en neer. 'Hier gaan we vanavond op drinken!' Zegt ze. 'Ook al slaagt één van ons niet.' Zegt ze.

Ik hoor ineens iemand naar adem happen naast me. Het was Juliet. Ik kijk naar de monitor en zie Kerry op de grond zitten. Die is net onderuit gegaan. Ik kijk naar Madison en tegelijk beginnen we te lachen.

'Sorry hoor maar de Kleding van Kerime ziet er veel beter uit dan die van jou.' Zegt Juliet bits tegen me. 'Nou ja het is was je mooi noemt.' Zeg ik terug en sla mijn armen over elkaar. 'Dat is mooi wat jij draagt is echt te lelijk.' Zegt ze en trekt een keer aan mijn jurk. 'Dat had je beter niet kunnen doen.' Zeg ik, ik voel dat ik steeds pissiger word.

Juliet haar hand gaat nog een keer naar mijn jurk en trekt aan het lijfje waardoor mijn top afschiet.

'Kijk niks zit stevig vast.' Lacht ze terwijl ik mezelf bedek. 'Juliet ik ruk zo al je extencions er uit.' Sis ik door mijn tanden. 'Doe dan.' Zegt ze. 'Madison hou me tegen.' Zeg ik tegen Madison die me snel in een greep trekt. Ik sluit mijn ogen even en open ze dan weer.

Juliet is snel weg gegaan want ze was bang dat ik echt aan haar haar zou trekken. 'Dankje.' Mompel ik naar Madison terwijl ik niet jurk weer recht en goed doe. Gelukkig was er niks kapot. Mijn telefoon trilt weer in mijn bh.

Adam: Kom naar de het naaiatelier

Ik laat het berichtje zien aan Madison die knikt. 'Tot zo.' Zeg ik tegen haar en loop naar het naaiatelier. Eerst moet ik een aantal trappen op en loop langs de normale lokalen. Het is donker er is nu geen les. Morgen is het 31 december.

Mijn hakken klikken op de vloer en snel ben ik bij het naaiatelier, het ziet er leeg uit. Als ik binnenkom zie ik alleen een conciërge. Precies die van net. 'Adam?' Probeer ik, hij draait zich om en glimlacht een keer.

'Jezus je ziet er echt vies uit.' Lach ik terwijl ik naar hem toe loop. 'Ik weet het.' Zucht hij en trekt het petje van zijn hoofd. Als ik tegenover hem sta trek ik een keer aan het staartje. Hij grinnikt een keer terwijl hij een kusje op mijn voorhoofd drukt.

'Je was geweldig net.' Fluistert hij in mijn oor, ik trek hem ondertussen in een knuffel. 'Adam?' Vraag ik terwijl ik met mijn hoofd op zijn borstkas lig. 'Ik hou van je.' Zeg ik dit is de eerste keer dat ik dit heb uitgesproken, hij maakt me zo gelukkig!

Het is stil, zijn hand wrijft over mijn rug. 'Ik hou ook van jou.' Zegt hij. een glimlach kruipt op mijn gezicht en ik kijk hem een keer af. Zijn handen gaan naar de bandjes die los op mijn armen hangen. 'Je weet dat wij altijd onderbroken worden.' Lach ik naar hem. 'Het maakt me niks meer uit.' Gromt hij een beetje en drukt dan zijn lippen op die van mij. Er waren geen lessen meer zoals ik al zei dus er is niemand hier, alleen Adam en ik.

Mijn handen glijden over de overal ik trek een keer en alle drukknoopjes vliegen open. Als hij de bandjes van mijn jurk nog iets naar beneden drukt valt mijn jurk zo naar beneden. We staan in het midden van het Atelier, hij pakt me bij mijn billen en tilt me op.

Hij zet me neer op tafel waar we altijd stoffen knippen, Adam staat tussen mijn benen het is een gek gezicht hij is zeker te herkennen door alle make-up heen maar het is toch raar.

Terwijl zijn lippen alweer naar mijn nek gaan, hij heeft iets met zuigzoenen niet dat ik dat erg vind. 'Adam niet nu.' Zeg ik en druk zijn hoofd uit mijn nek. 'Iedereen zal het zien.' Lach ik. 'Je bent toch ook van mij.' Zegt hij en gaat zo verder. Zijn adem in mijn nek maakt me rustig.

Nadat hij klaar is met mijn nek gaat hij door naar mijn string, die zo op de grond ligt, snel trek ik zijn boxer naar beneden waardoor zijn ''vriend'' te zien is. Ik leg mijn hoofd in zijn nek terwijl hij in me stoot. Mijn telefoon trilt maar daar letten we alle twee niet op.

Princess BattleWhere stories live. Discover now