křik,alkohol a vana(Lzzy)

277 22 2
                                    

Noc byla celkem velmi rušná. Snažila jsem se usnout,ale vedle velmi hlasitě pořvával opilý Ash. Už jsem na to neměla nervy. Proto jsem se nasupeně zvedla z postele zatímco Andy spal jak zabitý a vletěla jsem do pokoje ze kterého se křik ozýhal po celé vile.
„To si ze mě děláte vy mamlasi srandu ne? " Zařvala jsem z plných plic že by mě slyšel i hluchý a pořádně zaostřila na tu horu lidského masa. V malých šmouhách jsem rozpoznala Ashe...Jinxxe?! A Michell?? Ti dva se mlátili hlava nehlava a chudák Michell se krčila v rohu pokoje a plakala. Ani chvilku jsem neváhala,vrhla jsme se do koupelny,kde jsem napustila kýbl studené vody a chrstla to po těch dvou. Ti jako opařeni ustrnuli v pohybu.
,,Můžete mi laskavě vysvětlit co tu u všech veverek děláte?!" Prskala jsem po nich jako kočka.
„Nic." Byla prosta odpověď od Ashe z kterého táhl alkohol.
„Takže nic jo? Tak mi do prdele vysvětli , proč máš natržené obočí a Jinxxovi valí krev ze rtu!!! "Ječela jsem po nich jak smyslu zbavená.

V tom se mi okolo boků obmotali Andyho ruce. Jemně mi přejížděl po bocích a vyjeveně koukal na kluky před sebou.
„Takže!" Zavelel Andy. „Ty" ukázal na Ashe"vypadni do SVOJÍ sprchy a pak do SVOJÍ postele !" zdůrazňoval slovo svojí aby to opilý Ash pochopil.
,,A vy dva."Podíval se na mokrého Jinxxe a uplakanou Michell. „Převléknout a spát." Zavřel dveře a mě na ně přitlačil. „A my dva? " Zeptala jsem se a provokativně se kousla do spodního rtu. Andy zavrčel a políbil mě.

,,Co takhle společná koupel ve 2 hodiny ráno?" Znova mě políbil ,tentokrát na krk. ,,To zní jako plán. Moc krasný plán" Zamumlala jsem s zakloněnou hlavou.

Došli jsme do koupelny kde Andy začal napouštět vanu a já na sebe hleděla v obřím zrcadle.Poté se Andy postavil za mě a pozoroval nás.
„Chtělo by to další tetování."Zamyslela jsem se nahlas.
„Pro koho zlato? " Zeptal se a dal mi malou pusinku do vlasů.
,,Pro mě přece." Zasmála jsem se a zvedla ruce aby mi Andy mohl přetáhnout svoje ,no teda moje,tričko na spaní.
Andy si vlezl do vany jako první a já ho následovala. Lehla jsem si na jeho hruď a pomalu povolovala všechny napnuté svaly. Jeho ruce mě pomalu začali hladit po bocích a jely nahoru až k prsům. Které následně zmáčkl ,přičemž mi ze rtů uniklo tichounké zavzdychání. Chvilku mi různě tahal a mačkal bradavky a po chvilce už jeho ruce cestovaly zase po mém bříšku směrem dolů. Trochu jsem povolila nohy a Andyho ruka se dostala mezi má stehna ,kde mě jemně masíroval. Prohnula jsem se v zádech a cítila,že ani jeho to nenechává chladným. Svojí ruku jsem ponořila pod hladinu a pomalu se přibližovala k jeho rozkroku. Vzala jsem ho do ruky a pomalu s ní začala pohybovat nahoru a dolů. Cítila jsem, jak se Andy napíná a lehce sebou cuká.
Najednou Andy udělal něco, co jsem nečekala, což mě donutilo vykřiknout zděšením. Vysadil mi mě na klín a rovnou do mě vnikl. Párkrát se pomalu pohnul, přičemž jsem se okamžitě zaklonila hlavu a užívala si rozkoše, kterou mi dopřávala milovaná osoba.

,,A-Andy!" Snažila jsem se svoje výkřiky krotit. Přece jen byly 2 hodiny ráno a nechtěla jsem budit ostatní.
,,Copak?" zavzdychal mi do krku.

,,Zrychli, nebo mě umučíš." Žvatlala jsem z posledních sil. Blížila jsem se k vrcholu, jenže na to, abych ho dosáhla jsem potřebovala aby zrychlil.

,,Jak si přeješ." Pronesl. Za bedra si mě přitáhl víc k sobě a zrychlil tempo. To už jsem ,ale já nevydržela a udělala se. Andy ještě chvíli přirážel a potom ustrnul v pohybu. Všechny svaly se nám povolily a my zase spadli pod hladinu. Voda vyšplíchla všude , kam jen šlo. Ještě chvíli jsme spolu jen leželi ve vlažné vodě a líbali se.
,,Lásko, máš fialové rty, pojď jdeme do postele." Mluvil ke mě Andy, ale já byla natolik vyčerpaná že jsem se zmohla jenom na ,,Hmmm." a pomalu jsem se začala zvedat z Andyho teplé hrudi. Ten vylezl hned za mnou a celou mě zabalil do ručníku, vzal jako princeznu a odnesl do našeho pokoje. Posadil mě na postel a já se bleskurychle převlékla do jeho trička na spaní a spodního prádla.

Než si ke mě přilehl i Andy jsem se koukla na telefon. Bylo půl 4 ráno a já za necelých pět hodin měla vstávat. Měla jsem službu na snídani. Tento systém jsme vymyslely s Crow. Každý týden vstává v devět někdo z dvojce 'párů' a jeden udělá snídani pro celou naši osmičlennou tlupu. Ulehla jsem vedle Andyho. Ten si mě okamžitě přitáhl do objetí a já spokojeně usnula.


______________________
Ahojky moje zlatíčka ^^ toto je kapitola pro všechny kteří na ni čekali tak dlouho ... moc opravdu moc moc se omlouvám. Ale umřel mi kamarád, kterého jsem neskutečně zbožňovala a navíc se do toho zapletly další problémy atd atd :PP


všechny Vás nesmírně miluju a doufám že tu zůstal aspoň nějaký věrný čtenář<3
Čauky mňauky :*

Shut up and fuck me Kde žijí příběhy. Začni objevovat