3

548 18 0
                                    

P.o.v Aria

'Aria, wakker worden lieverd. Vandaag begint school' 'urmp' Ik open mijn ogen. Het velle zonlicht verblind mijn ogen, en ik knuip mijn ogen weer dicht. Na een paar minuten open ik ze weer. Ik pak mijn mobiel, iets wat ik altijd als eerste doe als ik wakker ben.
Dinsdag 13 april 07:12
Nog een half uur en dan moet ik aanfietsen. Dus genoeg tijd.. Allereerst loop ik naar beneden en begin ik aan mijn ontbijt. Als ik mijn eten op heb, heb ik nog maar een kwartier..
Ik loop naar mijn inloopkast en pak een rokje en een shirtje. Ook pak ik mijn lage sneakers. Daarna loop ik naar de badkamer. Ik kam mijn haren, poets mijn tanden en doe mascara en lipstick op. Ik ben nooit zo'n mode/make-up tutje. Als ik klaar ben pak ik snel mijn tas. Ik heb nog geen boeken gekregen dus die zal ik vandaag wel krijgen. Ik pak mijn mobiel en laptop, ik stop ze in mijn tas en loop naar beneden. 'Byeee. Tot straks!' 'Doei Lieverd, veel plezier' Plezier? Op school? Mijn moeder weet niks van plezier als ze denkt dat school plezierig is..

'Hay. Jij bent vast Aria Hale?' De vrouw achter de balie kijkt me aan. Ik knik. 'Ja dat ben ik' De vrouw typt iets op haar computer en kijkt me dan weer aan. 'Je rooster heb ik je doorgemaild. En ook je boeken. Je moet op de download link klikken en dan download alles van zelf. Het enige wat je nodig hebt is een tekenboek. Een schrift voor de extra muziek lessen en de rest moet je op je laptop maken' Ik knik. 'Heb je een laptop bij je?' Ik knik weer. 'En schriften' 'Nee. Ik wist niet wat ik mee moest nemen dus heb ik alleen mijn laptop een etui meegenomen.' De vrouw knikt en pakt iets uit een kastje. 'Hier. Nu heb je alles' 'Dankuwel' ik glimlach even naar haar. 'Geen dank meisje. Ik breng je als de bel gaat naar het eerste lokaal. Daarna moet je even kijken bij wie je in de klas zit en of je daarna ook met iemand van je klas les hebt' Ik hoor een harde zoemer en schrik er een beetje van. 'Dat is de bel. Kom ik breng ke maar je eerste les' Ik knik en loop haar achterna.

'Nou ik ben dus Aria Hale. Ik ben 16 jaar. Ik kom uit Engeland maar mijn moeder en ik wonen sinds gister hier. Ik hou van muziek maken, tekenen, voetballen, slapen en eten' mevrouw Fritz kijkt me aan en glimlacht. 'Achterin is nog een plekje. Langs Lela' Ik knik en loop naar de plek toe. Mevrouw Fritz begint met praten en ik luister aandachtig. 'Hey. Ik be Lela' Ik kijk langs me en zie haar naar me glimlachen. 'Aria' ik glimlach terug naar haar. 'Mag ik is je rooster zien?' Ik knik en ga naar een mapje die ik heb aangemaakt op mijn laptop. Ik klik mijn rooster aan en ze bekijkt het even snel. 'Je zit bij 3 vakken met mij. En voor de rest zit je bij veel mensen uit deze klas, maar dat is maar bij 1 of 2 vakken. En je zit bij alles op 2 vakken na bij Niall en Kim' Ik knik. 'Wie zijn dat?' Ze kijkt me aam en kijkt dan naar een groepje jongens. 'Die jongen met die blonde haren en blauwe ogen, dat is Niall' Ik knikte. 'Hij is cute' Ze lachte even en wees toen naar een meisje die er een beetje ordinair uitziet. Ik mag haar denk ik niet zo. 'Dat is Kim. Ze is een beetje arrogant' 'Ja dat is te zien' fluister ik. Ze lacht. Oepss. Ze heeft het dus gehoord.. Naja..

Mijn oren vullen zich weer met het geluid van die irritante zoemer. Ik pak mijn spullen en kijk snel op mijn rooster. Muziekles. Eindelijk! Ik zoek het lokaal en wonder boven wonder kom ik er in één keer. Ik zie Kim en Niall ook het lokaal binnen lopen. Ik ga ergens in het midden zitten en hoop zo dat er niemand langs me komt zitten. Helaas.. Ik hoor iemand langs me en ik kijk op. Ik kijk in de mooiste blauwe ogen die ik óóit heb gezien. En daarna zie ik de schattigste lach ooit.. 'Niall.. Niall Horan. Jij zat net toch ook bij mij in de les. 'Uhmm Kan wel.. Ik ken niemand dus dat zou best kunnen.' Gelul.. Tuurlijk weet ik dst hij net ook bij mij in de les zat.. 'Hoe heet jij?' Ik kijk naar Niall en lach. 'Heb je niet opgelet toen ik me voorstelde?' Hij bloost en kijkt weg. 'Nee.. Ik was afgeleid' Ik knik. 'Aria.. Aria Hale' 'Aria eh. Mooie naam!' Ik knik en glimlach. 'Dankje.. Het betekend Melodie' Hij glimlachte en kijkt dan naar voren. De leraar staat voor in de klas en begint met praten. 'Jullie moeten een liedje instuderen. Dit mogen jullie alleen doen of met zijn 2e' Iedereen knikt. Niall kijkt me aan. 'Samen?' Hij glimlacht lief. 'Uhmm.. Okey. Is goed!' Hij glimlachte. 'Wat wil jij doen? Zingen? Instrument?' 'Piano' Hij knikt. 'En ik doe wel gitaar en zingen' Ik knik en we beginnen met het liedje uitzoeken.

MORE THAN THIS ✔ N.HWhere stories live. Discover now