25

253 8 0
                                    

P.o.v Aria

We zijn weer in London! Ik heb mijn spullen weer in de kast gelegt en ga me zo omkleden. We gaan met zijn alle zwemmen! Morgen ga ik samen met Lela naar de stad. Ik ga een kado kopen voor Niall, omdat we over 3 dagen een maand hebben!

Ik ben omgekleed en lig samen met Niall op onze handdoeken. Overmorgen moeten de jongens ergens heen in London, want dan hebben ze hun eerste intervieuw! Lela en ik mogen mee. Echt super leuk! Ik voel me veel beter, maar ben zo bang. Bang dat alles misgaat. Band dat de rot ziekte erger word.. 'Babe wat is er mis?' Ik voel sterke armen om me heen. Ik kijk recht in de ogen van Niall. 'Niks, ik heb gewoon zin in alles!' Ik zucht 'Maar ik maak me dan altijd zorgen om alles' Ik zucht weer en kijk Niall aan. 'Alles komt goed princes. We doen dit samen weetjenog?' 'Weet ik Ni.. Ik hou van je' Hij drukt zijn lippen op de mijne. 'Ik ook van jou' Hij glimlacht tegen mijn lippen aan. Hij staat op en pakt mijn handen. Ik kijk eerst verbaast, maar als hij naar het zwembad loopt snap ik het al. Ik laat zijn hand los en ren naar het zwembad. Ik spring er met een plons in en voel daarna armen om me heen. Ik kijk op en zie Liam. 'Liummm' Hij grinnikt en geeft me een knuffel voordat hij me los laat. Ik kijk naar iedereen. Harry die een gevecht houd met Louis. Liam en Lela die zitten te praten. Niall die steeds heen en weer zwemt, maar bij elke rand trots naar mij kijkt. Wat ben ik blij met deze mensen!

We zitten met zijn alle in een restaurantje in London. Het is super gezellig. Niall legt soms zijn hand op mijn bovenbeen en wrijft er dan rustgevend over. Hij is zo lief. Als de ober er is bestellen we allemaal ons eten en drinken en gaan daarna weer verder met waar we mee bezig waren. Lela, ik en Louis praten over shoppen.. Ja Louis ook ja.. Niall, Liam en Harry praten over voetbal ofzo. Als het eten er is begint iedereen aan zijn eten. Soms praten we, maar meeste keren is iedereen stil. Als ik klaar ben heeft iedereen het al op, behalve Niall. Dit is al Nialls 4e bestelling.. Ik vraag me echt af waar hij dat allemaal laat. Als ook Niall klaar is betaald ieder zijn eten en gaan we weer naar huis. Het is inmiddels al 11 uur 's nachts.. Wow. Ik loop direct naar boven en kleed me om in een shirt van Niall. Ik poets mijn tanden en haal mijn make-up eraf. Ik loop weer terug en zie Niall al liggen. Ik kruip dicht tegen hem aan. Hij slaat zijn arm om heen en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. 'Goodnight Princes' 'Goodnight Nialler'

MORE THAN THIS ✔ N.HWhere stories live. Discover now