15

309 11 1
                                    

P.o.v Aria

'Wat moet je vertellen?' Een zucht verlaat mijn moeders mond. 'Aria.. ik ben weer aan het daten' Woww die had ik niet verwacht. 'Met je vader' en die al helemaal niet. 'WAT? HOE KAN JE. IEDEREEN BEHALVE HEM. HOE FOCKING KON JE!'

Ik kijk mijn moeder boos aan. Ze begint opeens kei hard te lachen. 'Nee grapje. Ik date niemand' Ik haal opgelucht adem. 'Niet. Grappig. Mam' Ze lacht nog steeds.. 'Maar wat is er dan?' 'ik moet voor een half jaar naar het buitenland voor werk' Mijn noeder zucht diep en kijkt me dan aan. 'Mam? Was dit het?' Ze kijkt me aan en knikt. 'Ja het is stom, maar ik had iets veel ergers verwacht' Ik haal opgelucht adem. 'Jij mag alleen thuis blijven, maar je mag ook ergens anders slapen of mensen hier' Ik knik. 'Waneer moet je gaan?' 'Morgen avond' Ik knik.

Ik lig al een tijdje op de bank die op het balkon staat. Ik pak mijn mobiel. Sms van Niall. Al van in de ochtend hhaha..
Heey Princes. De jongens en ik moeten naar Simon ofzo.. Miss you.. Laat snel weten wat er was.
Byee Love Ni x
Ik besluit om hem even te bellen.
'Heey prinses' Zijn stem is zelfs mooi door de telefoon..
'Heey Baby. Hoe ging het?'
Het ging super. We krijgen gewoon super veel dingen. We hebben een villa gekregen in Londen en hier in de buurt. En super veel geld om kleren te kopen enzo' Hij klint super blij, maar moe tegenlijk..
'Babyy dat is zo leuk! En cool!'
'Jepp. Ga je morgen mee kleren kopen?'
'Ja maar moet in de avond thuis zijn. Mijn moeder moet weg voor een half jaar voor werk'
'Owhh is goed babe. Direct uit school gaan dan?' Ik knik maar bedenk me dat hij dat helemaal niet ziet.
'Ja is goed. Tot morgen babyy.. Truste'
'Goodnight princes' Ik hoor een piep. Opgehangen. Ik kijk snel hoelaat het is.
Maandag 19 April 23:43
Laat ik maar slapen.

'Heeyy Princes' Niall staat in de deur opening. Ik laat hem binnen en geef hem een kus. We moeten pas over een uur op school zijn, en het is 15 minuten fietsen. 'Wil je wat drinken?' Niall knikt en we lopen samen naar de keuken. Als ik het drinken heb ingegoten lopen we weer terug naar de kamer en ploffe we op de bank. 'Princes. We gaan elk weekend met de jongens in de villa slapen. Wil je dan ook mee?' Ik knik hevig. 'Jaaa en oja. Als je na de examens moet touren, mag ik dan mee of?' Niall kijkt bedenkelijk. 'Ja. Dat mocht van Simon' Hij duwt zijn lippen zachtjes op die van mij. Hij vraagt op toestemming en die geef ik hem. 'kuch kuch' Niall haalt van schrik zijn lippen van die van mij af. Ik kijk omhoog en zie mijn moeder staan met haar koffer. 'Hey mam' Ik bloos een beetje en kijk naar Niall die dezelfde roze tint op zijn wangen heeft. 'Aria. Ik moet nu al gaan' Ik knik en sta op.
'Ik hou van je mam. We gaan om de dag skypen. Ja?' Ze knikt. 'Aria als er iets is. Ga dan naar de buurvrouw of bel een van je vrienden of Niall' Ik knik en geef haar nog een knuffel. 'Niall?' Niall staat op. 'Pas goed op mijn lieverd' Niall knikt. 'Vanzelfsprekend' Hij glimlacht naar mij en ik neem afscheid van mijn moeder.

'Laten we naar de stad gaan!' Louis roept blij en hard over het schoolplein. We zijn uit van school. Niall blijft vandaag bij mij slapen, en morgen komt Lela bij mij slapen. Donderdag en vrijdag slaap ik alleen en daarna met zijn alle in het 'One Direction' huis. Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn vriendje beroemd is geworden! Het is allemaal zo onwerkelijk! Ik heb een vriendje, hij is beroemd geworden, ik lag in het ziekenhuis. En dat in maar 1 week.. Wow..

MORE THAN THIS ✔ N.HWhere stories live. Discover now