κεφάλαιο 2

287 26 3
                                    

Μουράτ

Τεντωνομαι στο κρεβάτι μου και κλείνω το ξυπνητήρι. Σηκώνομαι όρθιος και πηγαίνω στην τουαλέτα να ντυθώ. Φοράω ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο. Πηγαίνω ξανά στο δωμάτιο μού και παίρνω την βαλίτσα μου.Σήμερα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου , τρία χρόνια εμένα στο Λονδίνο γιατι έκανα μεταπτυχιακό . Βγαίνω από το σπίτι και μπαίνω στο ταξί που είχα καλέσει από χθες να έρθει σήμερα. Μετά από λίγη ώρα έφτασα στο αεροδρόμιο. Έδωσα το εισιτήριο μού και μου είπαν σε ποια πύλη αναχωρεί το αεροπλάνο. Μετα από εφτά ώρες έφτασα στην Κωνσταντινούπολη. Στο αεροδρόμιο με περίμενε ο φίλος μού ο Πέτρος
"Καλωσόρισες αμερικανε ".
" Καλώς σε βρήκα ρε φίλε "
"Τώρα πού ήρθες τι λες να βγούμε το βράδυ σε ένα καινούργιο κλαμπ που άνοιξε ".
"Εντάξει φίλε "
Βγήκαμε έξω από το αεροδρόμιο και αποχωρήσαμε με το αυτοκίνητο του Πέτρου για την έπαυλη της οικογένειας μού.
Μετά από λίγα λεπτά φτάσαμε στην έπαυλη πήρα την βαλίτσα μου από το πορτ-μπαγκάζ και αποχαιρετησα το φίλο μού . Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε η μητέρα μου.
"Αγόρι μού πόσο χαίρομαι που σε βλέπω. Έχεις χάσει κιλά βλέπω δεν ετρωγες στο Λονδίνο."
"Μια χαρά είμαι ρε μάνα έχω πάρει δύο κιλά. Που είναι ο πατέρας μού; "
"Θα επιστρέψει σε λίγο παιδί μού "
"Εντάξει. Πάω να αφήσω την βαλίτσα στο δωμάτιο μου ,να κοιμηθώ λιγάκι γιατί το απόγευμα θα βγω με τον Πέτρο. "
"Εντάξει αγόρι μού ."
Μπήκα στο δωμάτιο μού άνοιξα την βαλίτσα και έβγαλα τα ρούχα και τα τοποθέτησα στην ντουλάπα. Αποφάσισα να κάνω ντους.Βγήκα από το μπάνιο και μπήκα στο δωμάτιο άνοιξα την ντουλάπα και έβαλα ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο. Έπιασα το κινητό μου από το κομοδίνο και έστειλα μήνυμα στην Μελεκ αν ήθελε να πάμε για καφέ στο Βόσπορο και μετά να πηγαίναμε στο μαγαζί που μου έλεγε ο Πέτρος. Δέχτηκε και κλείσαμε ραντεβού σε μια ώρα. Έβαλα κολόνια και πηρα τα κλειδια του αυτοκινήτου μου και βγήκα από το σπίτι πήγα στο γκαράζ είχα μια κόκκινη Porsche.

 Έβαλα κολόνια και πηρα τα κλειδια του αυτοκινήτου μου και βγήκα από το σπίτι πήγα στο γκαράζ είχα μια κόκκινη Porsche

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


Προχωρούσα για την καφετέρια Δεν έβλεπα καθώς προχωρούσα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μου κάποια . Σήκωσα τα μάτια και είδα μια πανέμορφη γυναικά . Ειχε πολύ ωραία ματια φορούσε ένα ροζ φόρεμα.

"Καλά δεν προσέχεις που πάς; Κοίτα πώς με έκανες; " της είπα στα τουρκικά.

"Συγγνώμη δε το ήθελα αν θέλετε μπορώ να σας αποζημιωσω για την μπλούζα "μου είπε στα τουρκικά

"Τι να μου πληρώσεις με έκανες χάλια και είχα ραντεβού με την αρραβωνιαστικιά μου ,πώς θα εμφανιστώ έτσι όπως με έκανες στραβή.

Νευριασε και με έβρισε στα Ελληνικά.

"Τι είπες μόλις τώρα " της είπα ελληνικά

"Κουφός εισαι ,σε έβρισα ελπίζω να μην σε ξαναδώ "μου είπε και εφυγε .

Ετσι όπως με έκανε επέστρεψα στην έπαυλη και αλλαξα ρούχα ευτυχώς είχα χρόνο για το ραντεβού μου.
Μετά από λίγα λεπτά έφτασα στην καφετέρια που είχαμε δώσει ραντεβού. Ήρθε ο σερβιτόρος μου έδωσε τον κατάλογο και τότε εμφανίστηκε η Μελεκ . Παραγγείλαμε ένα μπουκάλι Κόκκινο κρασί.
"Μελεκ τωρα πού τελείωσα με τις σπουδές μού αποφάσισα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι ο γάμος. Θέλεις να με παντρευτείς "
Ταυτοχρόνως τις ανοίγω το κουτάκι με ένα μονοπετρο δαχτυλίδι .

 Θέλεις να με παντρευτείς "Ταυτοχρόνως τις ανοίγω το κουτάκι με ένα μονοπετρο δαχτυλίδι

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Γεια σας. Τι λέτε θα δεχθεί η Μελεκ την πρόταση γάμου;

ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon