Kεφάλαιο 14

151 13 6
                                    

Φαιδρα

Ήρθε η αδερφή μου και πήγαμε κατευθείαν στο αεροδρόμιο μου έδωσε ένα καινούργιο κινητό αφού το δικό μου καταστράφηκε. Στο αεροπλάνο μου είπε ότι ανησυχηχε παρά πολύ και ότι ο Ανδρέας περιμένει να του τηλεφωνήσω. Της είπα ότι θα τον πάρω τηλέφωνο αφού δω την μητέρα μας. Όταν φθάσαμε καλέσαμε ένα ταξί και μας πήγε στο νοσοκομείο. Πήγαμε στην ρεσεψιόν και ρωτησαμε το δωμάτιο της μητέρας μας.Πήγαμε στο δεύτερο όροφο η αδερφή με ρώτησε αν ήθελα να μπω πρώτη. Συμφώνησα και με ρώτησε αν ήθελα κάτι από το κυλικείο και απάντησα οτι δεν ήθελα κάτι. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου να κοιμάται και σιγά σιγά άνοιξε τα μάτια της .
" Συγγνώμη παιδί μου που δεν σου είπα όλη την αλήθεια. Αν θέλεις μπορώ να σου τα πω όλα δεν θέλω να κρύψω τίποτα. Όταν ήμουν 19 γνώρισα τον Οσμάν τον βιολογικό σου πατέρα. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη ενώ ο πατέρας μου από την Ρόδο. Ένα καλοκαίρι πήγα με δύο φίλες μου στην Κωνσταντινούπολη στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου . Τυχαία γνώρισα τον Οσμάν μου έδωσε το τηλέφωνο και την επόμενη μέρα μου έστειλε δέκα εννιά κόκκινα τριαντάφυλλα και πρόσκληση για όπερα. Βγήκαμε και μου έκανε πρόταση αν ήθελα να γίνω η γυναίκα του.Του απάντησα ότι ήταν πολύ νωρίς και ότι χρειαζεται λιγο χρονο για να γνωριστούμε . Δέχτηκε και με ρώτησε αν ήθελα να δω την οικογένεια τού. Γνώρισα την οικογένεια του η όποια ηταν πολύ αυστηρή. Άλλα έκανα υπομονή αφού ήμουν τρέλα ερωτευμένη με τον Οσμάν. Ο Οσμάν στην αρχή ηταν ευγενικός και έδειχνε ερωτευμένος μαζί μου.Τον αγάπησα ,Φαίδρα τον αγάπησα. Μετα απο ενα μήνα έμεινα έγκυος και του το ανακοίνωσα. Χάρηκε και μου έκανε πρόταση γάμου και το ανακοίνωσε στους γονείς του οι οποίο τον έπεισαν να με παντρευτεί . Εγώ δέχτηκα αλλά ήθελα ο γάμος μας να μην ήταν βιαστικός και έτσι του πρότεινα να παντρευτούμε αφού γεννήσω. Στο τέταρτο μήνα μάθαμε στο υπέρηχο ότι ήταν κορίτσι, όταν το μάθανε οι γονείς του τον έβαλαν να διαλέξει οι τους γονείς του και εμένα και το μωρό. Το ξέρω γιατί εκείνη την ημέρα πήγα στο σπίτι τους για να του πω ότι θα πάω για λίγες μέρες στην Ρόδο να δω τους γονείς μού. Εκεί άκουσα την συζήτηση και φυσικά αποφάσισε να μας απαρνηθεί. Όταν το άκουσα προχώρησα και του έδωσα ένα χαστούκι και του είπα αφού απαρνήθηκες εμένα και το μωρό και θα μας ξανα δεις εύχομαι να μην μετανιώσεις για την απόφαση σου.Σου εύχομαι να βρεις την ευτυχία. Εκείνη την ημέρα πήγα στο αεροδρόμιο και δεν ξανά πήγα στην Κωνσταντινούπολη. Έφτασα στην Ρόδο μόνη, τσακισμενη η καρδιά μου έγινε κομμάτια. Οί γονείς μου ανησύχησαν και προσπαθούσαν να μου φτιάξουν την διάθεσή. Μετά από ένα μήνα οι γονείς μου με γνώρισαν με τον πατέρα που σε μεγάλωσε .Ο πατέρας που σε μεγάλωσε δούλευε στην εταιρεία του πατέρα μου ήταν ευγενικός και ερωτευμένος πολύ καιρό μαζί μου εκείνη την ημέρα μου έκανε πρόταση γάμου και οι γονείς μου χάρηκαν παρά πολύ. Παντρευτηκαμε ένα μήνα μετά και όταν γέννησα σε αναγνώρισε για δικό του.Δεν τον ένοιαζε που δεν ήταν δικό του .Ελπίζω να με συγχωρέσεις. "
"Σε συγχωρώ μητέρα γιατί δεν μου το είπες ,δεν εφταιγες εσύ ,μπορώ να σε αγκαλιάσω. "
"Φυσικά παιδί μου"
Την αγκάλιασα και της είπα ότι αύριο θα γυρίσω στην Κωνσταντινούπολη και ότι θα την επισκέπτομαι συχνά. "
Βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στο κυλικείο αγόρασα ένα σάντουιτς και μια πορτοκαλάδα και κάθισα σε ένα τραπεζάκι. Κάλεσα τον Ανδρέα και του είπα ότι είναι μια χαρά και θα γυρίσω αύριο. Αφού έφαγα το σάντουιτς πήγα ξανά και είδα την αδερφή μου έξω από το δωμάτιο της μητέρας μας και μου είπε ότι είδε την μητέρα μας και αν είμαι έτοιμη να φύγουμε. Μετά από λίγο φτάσαμε στο αεροδρόμιο και αγοράσαμε δύο εισιτήρια. Η πτήση μας ήταν σε δύο ώρες. Μετά από δύο ώρες έγινε η πτήση μας . Ήρθε στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο του ο Ανδρέας για να μας παει στα σπίτια μας .Αποχαιρέτησα την αδερφή μου και της είπα ότι θα την επερνα τηλέφωνο την άλλη μέρα. Μετά από λίγο φθάσαμε στο δικό μού σπίτι τον ευχαρίστησα και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και του είπα ότι θα τον επερνα αύριο τηλέφωνο να συναντηθούμε για να μιλήσουμε. Συμφώνησε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Βγήκα από το αυτοκίνητο του και χτύπησα το κουδούνι μου άνοιξε η οικιακή βοηθός και με αγκάλιασε. Μου είπε ότι ανησυχηχε παρά πολύ και ευτυχώς είμαι καλά. Της είπα ότι είμαι πολύ κουρασμένη και θα μιλήσουμε αύριο. Πήγα στο δωμάτιο μου και έβαλα τις πυτζάμες μου και κοιμήθηκα. Πριν κοιμηθώ όμως σκεφτόμουν τον Μουράτ.

Σποιλερ: Χωρισμός και εγκυμοσύνες

ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑWo Geschichten leben. Entdecke jetzt