Κεφάλαιο 16

152 14 3
                                    

    Μουράτ

Την άλλη μέρα φθάσαμε στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα θα χωριζα την Μελεκ .Την στιγμή που εκανα ντους άκουσα το κινητό μου να χτυπάει. Η Μελεκ με περίμενε σε μια καφετερια . Συνέχισα το ντους και μετα απο δυο λεπτά ντύθηκα με μια κόκκινη μπλούζα και ενα τζιν .Μετα απο λίγο έφτασα στην καφετέρια που μου είχε πει . Την είδα καθόταν με μια κυρία που δεν είχα ξαναδεί.Όταν με είδε συκωθηκε  και καθίσαμε σε ενα άδειο τραπέζι.Ήρθε ο σερβιτόρος και μας έδωσε καταλόγους .Μετα απο δυο παραγγείλαμε δυο καφέδες . Της είπα ότι και εγώ ήθελα να συναντηθούμε για να της πω κάτι συμαντικο . Ξεκίνησα να της λέω ότι η απόφαση που πήρα ήταν ενα λάθος και ότι Θέλω να χωρίσουμε   γιατί η αγάπη που ένιωσα εσβησε όταν πηγα να σπουδάσω.Της ζήτησα συγνωμη και εκείνη μου απάντησε με συγχώρησε αλλά θέλει να ξανα προσπαθήσουμε ,να βρούμε το πάθος που μας έσβησε . Μετα απο ενα λεπτό αφού ήπιε το καφέ της μου είπε ότι έπρεπε να μου κάτι σημαντικό .Σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι που ήταν πιο πριν , κάτι είπε στην κυρία που καθόταν και σηκώθηκαν και ηρθαν στο τραπέζι που  ήμουν . Μου συστήθηκε την έλεγαν Μπαχαρ και ήταν ντετέκτιβ .Η Μελεκ μου είπε ότι η Φαίδρα έβαλε την Μπαχαρ να βρει πληροφορίες για τον πατέρα της το βιολογικό και την οικογένειά του και πριν μια εβδομάδα της αποκάλυψε ότι είναι ο πατέρας σου .

Η Μελεκ μου είπε ότι η Φαίδρα έβαλε την Μπαχαρ να βρει πληροφορίες για τον πατέρα της το βιολογικό και την οικογένειά του και πριν μια εβδομάδα της αποκάλυψε ότι είναι ο πατέρας σου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Ειναι αληθεια Μπαχαρ"της είπα
"Ναι και όταν τις το είπα είπε ότι θα κάνει το γιο του να την ερωτευτεί και μετα θα τον παρατηρήσει.Συγγνώμη αλλά τώρα πρέπει να φύγω εγώ συνάντηση με  μια πελάτισσα μου ."
Την είδα να φεύγει και παρακάλεσα και την Μελεκ να φύγει .Ήθελα να μείνω μόνος μου .Φώναξα τον σερβιτόρο και παράγγειλα ενα μπουκάλι βότκα. Αφού ηπια ολο το μπουκάλι πλήρωσα και βγήκα εξω καταπατώντας . Μπήκα στο αυτοκίνητο μου και πηγα  σε ενα ανθοπωλείο και αγόρασα ενα μπουκέτο με τριαντάφυλλα . Πηγα στο σπίτι της Μελεκ και της είπα το σχέδιο μου .


Ήμουν ερωτευμένος με την Φαίδρα και αυτή με κορόιδεψε.Ειπα στην Μελεκ πως σήμερα το βράδυ γυρίζει η Φαίδρα απο την Ρόδο .
"Μελεκ το σχέδιο ξεκινά απο αύριο το απόγευμα θα πεις τα λόγια που θα σου πω.Εγώ θα ειμαι σπίτι της απο το πρωί.Θα με βοηθήσεις ; "
"Φυσικά και θα σε βοηθήσω αλλά θέλω να σχεσεις ξανα την σχέση μας . Σ'αγαπώ Μουράτ και τώρα που περιμένω το παιδι σου .Στην Γερμανία έμαθα ότι είμαι έγκυος ."
Όταν το άκουσα έμεινα με το στόμα ανοιχτό . Θα γινόμουν πατέρας  είναι ενα ευχάριστο γεγονός αλλά θα ήθελα να ήταν Φαίδρα που θα με έκανε πατέρα και να με αγαπούσε αληθινά .Τώρα έτσι όπως ήρθαν πρέπει να παντρευτώ την Μελεκ δεν πρέπει να την έκθεσω να μεγαλώσει μόνη της το μωρο .
"Μελεκ σε  ευχαριστώ για αυτο το νεο . Με έκανες πολυ χαρούμενο .
Έχεις δίκιο θα κάνουμε προσπάθεια να ξανα ερωτευτώ εσένα που σε στεναχώρησα πολυ αυτή την χρονιά    ."
Την πήρα στην αγκαλιά μου και της έδωσα ενα φιλί και έφυγα .
Πηγα στο σπιτι και πηγα στο δωματιο μου κατευθείαν .Άνοιξα την ντουλάπα  και πίσω απο τα ρούχα μου υπήρχε ενα χρηματοκιβώτιο .Άνοιξα το χρηματοκιβώτιο και πήρα απο μέσα 4.000€ και τα έβαλα σε ενα φάκελο και το αφησα στο κομοδίνο μου . Άρπαξα απο το γραφείο μου ενα χαρτί και ξεκίνησα να γράφω ενα γραμμα στην Φαίδρα .


Spoiler : Το γράμμα του Μουράτ ,η Φυγή της Φαίδρας στην Ιταλία  και ένα νέο ξεκίνημα.

ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑWhere stories live. Discover now