Cap XVIII

76 8 0
                                    

In viata vor exista oameni care te vor critica,care nu te vor accepta asa cum esti,iar ei... Nu au ce cauta in viata ta...Persoanele astea sunt marsave ,fara suflet,profitoare si rele. Nu inteleg de ce Nelvi s-a costumat la petrecerea Elissei, doar pentru a -mi vorbi, dandu-se drept o alta persoana...Mi'a ascuns faptul ca este bun prieten cu Elisse,poate mai mult decat prieteni,nu stiu sigur. Nu avea de gand sa imi zică ce are el de discutat cu propria mea mama.Mi-a trimis noaptea un bilet ciudat,doar pentru a-mi spune ca este un Spion -începător si... Pur si simplu nu venea la mine,sa imi spună ce are de vorbit el cu Danny..I-am vazut la beraria tatălui sau,deci..Nu poate nega absolut nimic!
Nu vreau sa par o persoană bagareata si daca ma gândesc mai bine,Nelvi nu este obligat sa-mi dea mie raportul despre viata lui. Asa este lumea..Nu ai ce sa faci,doar sa treci peste. Asa cum am facut eu.. Am trecut si eu peste toate problemele mele.Acum sunt si comandant la Agenție, iar aceasta meserie este foarte respectată........................................................................................

"-Deci...Unde ai fost?"ma întreba Elisse,stând cu mâinile încrucisate pe un fotoliu,in bătaia lumini paralizate.In acea zi am avut multe de facut... Un grup de spioni au avut nevoie de ajutorul meu,a trebuit da chem un instalator special din Rusia,pentru a repara țevile camerei A/B.. Si-n plus... Copii spioni au avut nevoie de arme false noi.Eram complet epuizată..N-am stiut niciodată ca d-nul Hert are atâta treaba.Oricum...Miercuri ma voi duce in Belgia, pentru a gasi o banda de hoți,sa ma imprietenesc cu ei... Apoi... Este nevoie sa le aflu locul unde-si țin creioanepe colorate,in care se afla o substanta letala.
"-Ă..Nu-i treaba ta!"am raspuns eu,aruncandu-mi jacheta pe un fotoliu.
"-Hmm...Ai venit tarziu din nou.... Deja devine o traditie ,nu?,!"
"-Mai las-o moale cu aceasta ironie"am raspuns eu nervoasă.
Eram pe punctul de a pleca,cand dintrodata am auzit un zgomot ciudat.Cineva intra pe geam.....
"-Cine a fost?"am intrebat-o eu repede pe Elisse, inclestandu-mi pumnul .
"-Nu m-ai lasat sa termin.."zise Elisse dubioasă.
"-Despre ce tot vorbesti?"
"-A venit cineva sa te viziteze.."a zis ea calma.
In lumina ,care devenise complet obscură,i-am vazut fața patratoasa....Era Danny... Dan Black.......

AGENT-ZWhere stories live. Discover now