Κεφαλαιο 16ο

5.3K 379 56
                                    

(Σημαντικοο στο τελος με σκουρα γραμματα. Ειναι κατι σαν διαγωνισμος...check it out below👌👌💜)

You don't own me
I'm not just one of your many toys
You don't own me
Don't say I can't go with other boys

Μαλιστααα. Παλι τα ιδιαα με το ηλιθιο ξυπνητηρι. Παλι καλα εχει ωραιο τραγουδι. Δεν καταλαβαινω γιατι βαζουν κατι ηχους ξυπνητηριων οπως. Ντιν ντιν...ή ντρααννν ντοον ντεεε. Ελεοος αυτο δεν ειναι για να ξυπνησεις αλλα για να σπασουν τα τυμπανα σου. Anywayysss, παλι καλα σημερα ειναι Παρασκευη, δεν θα αντεχα αλλη μια μερα σχολειο αυτη την εβδομαδα. Περασα πολλα.

Σκεφτομαι να μετακομισω. Εννοω να μενω με συγκατοικο και τετοια. Αν δεν μετακομισω θα ερθουν και θα με παμε ή στην σκυλα ή στο ορφανοτροφειο. Που και τα δυο ειναι σκατα. Αρα συγκατοικηση συμφερει. Λογικα θα παρακαλεσω να με βοηθησει η Εμιλυ να βρουμε. Αυτη μενει με την οικογενεια της, δεν θελω να μπω αναμεσα.

Ειναι 7:30. Εχω 45 λεπτα για το σχολειο. Θα κανω ενα συντομο ντουζ. Πλενομουν με τοσο γρηγορες κινησεις που μπηκε σαμπουαν στα ματια μου. Φακ. Επλενα το ματι μου εκατο φορες. Πωω. Βγηκα επιτελους και εκαβα τα απαρραιτητα. Βαφτηκα λιγο και ειμαι ετοιμη.

Στεγνωσα στα γρηγορα τα μαλλια μου και ισιωσα τα μαλλια μου. Πηρα την τσαντα μου και εφυγα. Ειναι 8:12. Πωω σκατα δεν θα προλαβω. " εχεις ποδια τρεξε ξεροκεφαλη" σκασμος.

Και ναι ετρεχα σαν την παλαβη. Τελος παντων καθως προχωρουσα στην πορτα, εξω ειδα να φιλιουνται. Λουκας-Εμιλυ.....Αλεξ-Ελενη(η τσουλα του σχολειου).......Βασιλης(bad boy)- Δεσποινα(επισης τσουλα). Ολοι δινουν γλωσσοφιλο τρομαρα τους. Προχωραω προς την Εμιλυ και την τραβαω απο το μπρατσο.

"Ειι" λεει νευριασμενη και τρεχει παλι στον Λουκα φιλωντας τον. Τι τραβαω θεε μου.

"Αφου ζηλευεις ελα να σου δωσω εγω ενα φιλακι" λεει ο Βασιλης που ξεφορτωθηκε την τσουλα.

"Προτιμω να γλυψω κωλο καλυτερα" λεω και ο Αλεξ γελαει μεσα απο το φιλι του. Μαλιστα. Το ειδαμε και αυτο.

"Μου αρεσουν οι αγριες και δυσκολες" λεει και με πλησιαζει. Δεν ειναι καλο αυτο. Δεν ειναι καθολου καλο αυτο.

"ΓΑΜΩΤΟ ΣΟΥ ΕΜΙΛΥ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ" φωναζω και ολοι πεταγονται και με κοιτουν. Πφφφ.

"Καλα ντε. Νευραα δεεςς" λεει δινει ενα πεταχτκ φιλι στον Λουκ και ερχεται σε μενα. "Τι επαθες μωρη?" λεει ενω προχωραμε.

 The Bad Boy Where stories live. Discover now