Κεφαλαιο 18ο

4.6K 377 9
                                    

(Εμιλυ και Βανα💜💜)

"Ρε Εμιλυυυ. Δεν θελω να συγκατοικησω μαζι του. Δεν χωνευει ο ενας τον αλλον,τι δεν καταλαβαινεις;;" κλαψουριζω στην Εμιλυ.

"Βανα σκασε και μπες μεσα" μου λεει και με σπρωχνει μεσα στο σπιτι. Οταν μπηκαμε μεσα ειδαμε τον βλακα να καθεται στον καναπε και να καπνιζει. Παρατηρησα το σπιτι. Ηταν βαμμενο μαυρο με ασπρες αποχρωσεις. Επικρατουσε ενα χαος. Μπλουζες και μποξερακια κατω στο πατωμα και πακετα τσιγαρου παντου. Αμα δεν ηταν ο τελευταιος θα εφευγα απο εδω.

"Λοιπον εγω θα σας αφησω να τα πειτε και αυριο θα ερθει το φορτηγο να φερει τα πραγματα σου" λεει χαμογελωντας και φευγει. Εγω εχω μεινει ορθια να τον βλεπω.

"Αν θες κατσε δεν μου αρεσει να με κοιτανε επιμονα" λεει. Αχχχ τι ψωναρα θεε μου. Αμα του ριξω ενα βαζο στο κεφαλι εγω θα φταιω;;

"Μαλακα" ειπα ψυθιριστα για να μην ακουσει.

"Τι ειπες;;" ρωταει νευριασμενα.

"Τιποτα τιποτα" λεω και καθομαι απεναντι του σε μια πολυθρονα.

"Λοιποοονν....θα υπογραψεις κατι χαρτια για την συγκατοικηση, ειναι σε εκεινο το τραπεζι." λεει και μου δειχνει ενα τραπεζι λιγο πιο διπλα του. Πηγαινω εκει στο τραπεζι και σκυβω να υπογραψω. Νιωθω το βλεμμα του πανω μου και γυριζω. Κοιταει τον κωλο μου ο ανωμαλος.

"Τρεχει κατι;;" ρωταω με σηκομενο φρυδι.

"Ναι" λεει και χαμογελαει πονηρα.

"Να μαθω και εγω??" ρωταω

"Οχι" λεει αποτομα και γυριζει το κεφαλι του καθως παιρνει μια τζουρα απο το τσιγαρο. Υπεγραψα και καθησα παλι στην πολυθρονα.

"Θα μπουν καποιοι κανονες" λεω και με κοιταζει περιεργα.

"Ακουω" λεει

"Πρωτων δεν θα καπνιζεις μεσα στο σπιτι"λεω και με διακοπτει

"ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!" λεει φωναζωντας

"Ενταξει τιγρη, μην με φας"λεω και συνεχιζω"Δευτερον θα μοιρασουμε τις δουλειες του σπιτιου. Τριτον δεν θα φερνεις τις τσουλες στο σπιτι. Τεταρτον το δωματιο ειναι ιδιωτικος και οταν λεω ιδιωτικος το εννοω. Θα χτυπας οτι και να γινει την πορτα για να μπεις. Αυτα προς το παρων" λεω και τον κοιταω που ειναι ετοιμος να κοιμηθει. Τι βλακας.

"Δεν καταλαβα και πολλα αλλα υγιεια. Λοιπον εχω και εγω δικους μου. Δεν θα φερνεις και εσυ γκομενους. Θα φερνω φιλους δεν θα σε ρωτησω." λεει

 The Bad Boy Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora