Part 43

824 40 23
                                    

"Η μαμά σου θέλει να γυρίσεις σπίτι" λέει και εκεί είναι που μου κόπηκε η ανάσα..

Όπα όπα κάντε ένα γκάλοπ γιατί από τα πολλά πνιξίματα σάλιων θα πάθω και κάτι. Και μετά ποιος ακούει τον Άλεξ μου.

ΜΩΡΗ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ Η ''ΜΑΜΑ'' ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞ? Aν είναι δυνατόν κοπέλα μου.

Εσύ κυρία μου να μην πετάγεσαι σαν την πορδή. Ευχαριστώ πολυ..............αλλαεχειςεναδικιομωρη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Πρώτη φορά στην ζωή μου εύχομαι να ήμουν κουφή και να μην άκουγα καλά ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ που πέταξε ο τυπάς από εδώ...

"Και γω θέλω να γίνω αστροναύτης αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στην ζωή" απάντησα πολύ ψύχραιμα χωρίς να δείξω κανένα ίχνος ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ μαζί. Κακός συνδυασμός, πολύ κακός.

"Βάνα κόψε τις χαζομάρες. Σοβαρά μιλάω. Το ξέρω σου είναι δύσκολο και ξαφνικό, αλλά πραγματικά η μαμά σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο και θα ήθελε να σβήσει το άσχημο παρελθόν της, χτίζοντας μια καινούρια, χαρούμενη ζωή με τον μπαμπά μου και το σημαντικότερο με την συγχώρεση από την κόρη της. Δώστης μια ευκαιρία, έστω μίλα μαζί της και έπειτα πάρε την απόφαση σου για την εξέλιξη της σχέση σας" απάντησε ο Σωτήρης και πραγματικά είχα μείνει κάγκελο χωρίς να σκέφτομαι καθαρά και χωρίς να μπορώ να επεξεργαστώ κατάλληλα αυτά που ακριβώς έλεγε.

Είναι γελοίο. Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση αυτή να είναι η γυναίκα που με γέννησε, πραγματικά. Με μεγάλωσε σαν να ήμουν ένα σκουπίδι. Δεν γίνεται να αλλάξει αυτό στα καλά καθούμενα, ιδίως και μια ολόκληρη προσωπικότητα. Αυτή ποτέ δεν ήταν τόσο καλή και ευγενική, γενικα δεν ήταν τίποτα καλό. 

ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ??? Ο εγκέφαλος μου πάει να εκραγεί, θα βγάλω καπνούς και θα απενεργοποιηθώ..........

"Πρώτον, με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ίδια γυναίκα που λέμε. Πως έγινε αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο? Τι είναι, μάγισσα? Δεύτερον, εάν ισχύουν όλα αυτά, θα πρέπει να σεβαστείς την κατάστασή μου και να με αφήσεις να το σκεφτώ φουλ σοβαρά το όλο θέμα και αν θέλω να επικοινωνήσω με αυτή την γυναίκα" είπα και πάλι σοβαρά κοιτώντας τον να ξεφυσάει και να κουνάει νευρικά τα χέρια του. 

Γιατί είναι τόσο αγχωμένος? Δεν μπορω να καταλαβω τι φαση περναει το παιδι..

"Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και προφανώς θα σεβαστώ την αποφασή σου, δίνοντας σου χρόνο να το επεξεργαστείς και να το σκεφτείς όλο αυτό. Εγώ θα την ενημερώσω και θα σου ζητησω όταν καταλήξεις κάπου να με πάρεις τηλεφωνο. Συμφωνοι?" είπε και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί ασχολείται τοσο. Δηλαδή τσιλλ, που να ήταν και δικιά του μάνα. Έλα χριστέ και παναγία.

"Ναι ό,τι πεις. Τελειώσαμε?" απαντάω ξέρα και κάνω να σηκωθώ αλλά μου κράτα το χέρι, εμποδίζοντας με να κανω άλλη κίνηση.

"Βάνα, ειλικρινά συγγνώμη για το συμβάν και που πηγα να σε β.." απολογήθηκε με ένα βλέμμα μετάνοιας αλλα χωρίς να τον αφήσω να τελειώσει, διότι δεν θέλω να θυμάμαι αυτή την απαίσια ανάμνηση που έκανα μήνες να ξεπεράσω.

"Νταξει Σωτήρη, είπαμε ειναι δεκτή η συγγνώμη αν την εννοείς πραγματικά" εξέφρασα την αλήθεια και τράβηξα το χέρι μου απο το δικό του. " Έλπιζω ομως με αυτό να λογικεύτηκες, να ωρίμασες και να μην διανοηθείς να το επαναλάβεις σε κανένα άτομο. Καλη συνέχεια."

"Φυσικά. Ευχαριστώ πολύ που ήρθες. Περιμένω τηλεφώνημά σου. Επίσης" είπε με ένα σπαστικό χαμογελο στο προσωπό του άλλα ντάξει δεν θα το σχολιάσω. Του σηκώσα το χέρι ως χαιρετισμό και κατευθύνθηκα προς την έξοδο του μαγαζιού.

Βγήκα από την καφετέρια και άφησα μια αναπνοή που δεν ξέρω και γω για πόσο κρατούσα. Ένιωσα μια μικρή ανακούφιση έφοσον τελείωσε αυτό το μίνι βασανηστήριο και εγκεφαλικό απο τις αποκαλύψεις της birth womans μου. Πραγματικά ΕΝΑ ΧΑΟΣ

Πρέπει να πάω επειγόντως σπίτι γιατί θα καταρρεύσω από λεπτό σε λεπτό και μετά δεν έχω κανέναν να με σώσει. :((( σνιφ

Όπα μισό ρε παιδιά τι ώρα είναι γιατί γιατί έχασα λίγο την αίσθηση του χρόνου και τόπου με όλα αυτα. Ο Άλεξ μου το τόνισε με κεφαλαία να πουμε να μην αργήσω πάνω απο μισή ώρα. ΑΧ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

Βγάζω με αργές κινήσεις το κινητάκι μου και 1 2 3..... ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΕ 9 ΠΑΡΑ ΕΙΚΟΣΙ????? Ακομα δεν έχει δύσει ο ήλιος γτφφφ. Θα με σκοτώσει με τα ίδια του τα σεξουλιαρικα χέρια. Είμαι τελειωμενη αντιο κόσμε, χάρηκα που τα είπαμε. ΛΟΒ ΓΙΟΥ!!!

Πάμε να αντιμετωπίσουμε τον διάβολο και Θεο μαζί προσωποποιημενο...

Μου ήρθε μια ξαφνική έμπνευση. Απολαύστεεεεε ένα όχι και τόσο ενδιαφέρον κεφάλαιο!


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

 The Bad Boy Where stories live. Discover now