Κεφάλαιο 17

2K 214 4
                                    

ΜΑΡΙΑ

Όπως αποδείχτηκε ακολούθησαν αρκετά επόμενα μαθήματα την επόμενη εβδομάδα. Ο Δανιήλ πέρασε απο το σπίτι της τη Δευτέρα, την Τετάρτη και ξανά την Παρασκευή. Αν πολλαπλασίαζε κανείς τις επισκέψεις του με το ογδόντα εφτά αφαιρούσε είκοσι τρία και πρόσθετε πέντε χιλιάδες τετρακόσια πενήντα θα έβρισκε πόσες φορές είχε σταματήσει η καρδιά της Μαρίας σε καθεμία απο κείνες τις αξιομνημόνευτες στιγμές. Κυρίως επειδή σ'αυτά τα μαθήματα υπήρχε ιδρώτας και σωματική επαφή.

<<Πως τα ξέρεις όλα αυτά τα πράγματά;>> τον ρώτησε φοβούμενη οτι δεν θα τελείωναν ποτε.

<<Ακούω. Μαθαίνω. Παρακολούθησα μαθήματα>> απάντησε ο Δανιήλ υπαινισσόμενος διακριτικά οτι όλοι θα έπρεπε να κάνουν μαθήματα.
<<Λοιπόν τώρα θα δουλέψουμε πάνω σε μια κίνηση του κούνγκ φου>> είπε ο Δανιήλ το βράδυ της Παρασκευής καθώς στεκόνταν μπροστά της με ένα μαύρο σορτσ γυμναστικής και φυσικά, άλλο ένα απο τα μαύρα μπλουζάκια του.

Η Μαρία δεν είχε σκεφτεί ποτέ οτι τα πόδια ενός άντρα μπορούσαν να είναι σέξι. Αλλά πάλι ποτέ πριν δεν είχε τα πόδια του Δανιήλ Κόναρη. Και ήταν υπέροχα, ηλιοκαμένα και γυμνασμένα, με γεροδεμένους μυς και απαλό τρίχωμα.

<<Μαρία;>>

<<Ε; Ακούω>> Η Μαρία σήκωσε τα μάτια της και συνειδητοποίησε οτι είχε χαθεί στις φαντασιώσεις της ξανά. Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα προσπάθησε να δείξει ενδιαφέρον για το μάθημα.

Εκείνος δεν είχε δείξει αν είχε προσέξει τις μικρές παραδρομές της στη χώρα του πόθου και της λήθης που είχαν συμβεί κατά την διάρκεια αυτής της βδομάδας. Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του.
Τελικά αυτή η δήθεν φιλία του ήταν σκληρή τόσο για τον εγωισμό της όσο και για την καρδιά της.

<<Αυτή είναι μια σπουδαία τεχνική άμυνας σε μια επίθεση απο πίσω>> άρχισε να λέει ο Δανιήλ.

Η Μαρία μόλις και μετα βίας κρατήθηκε για να μην τον αγριοκοιτάξει. Δεν ένιωθε τίποτα λοιπόν; Δε διαισθανόταν καθόλου την έξαψη που απειλούσε να την πυρπολήσει ολόκληρη;

<<Ας υποθέσουμε οτι περιμένεις σε μια στάση λεωφορείου...>

<<Γιατί να είμαι σε μια στάση λεωφορείου;>> τον ρώτησε κάπως απότομα και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία για να κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να βάλει λίγη απόσταση αναμεσά τους, ανάμεσα στην μυρωδιά του, τη θέρμη του κορμιού του, τον τρόπο που επρόκειτο να την αγγίξει.

Ο Ιπποτης μουWhere stories live. Discover now