Candy Pop

2.7K 124 20
                                    

Překlad z blogu: http://creepypastademon.blog.cz


Překladatelka: Insanity



Byl to den,jako jsou ty ,od kterých bych prostě utekla,kdybych mohla a už se nikdy neohlédnu.


Chci křičet,ale můžu brečet jen v pokoji. Moji rodiče mi způsobují stres.Můj otec a nevlastní matka se k sobě chovají jak dva lvi,kteří bojují o kus masa.


Nemám žádný klid, kéž bych mohla prostě zalést do díry a už nikdy nevyjít ven. Zoufale jsem se modlila k bohu a doufala že to bude už jen lepší , ale to se nikdy nestalo.Nikdy se nic nestane lepší.


Jediná věc na kterou se těším,je spánek.


Neustálý tlak a zanedbávání ze strany mé matky se zvyšuje každým dnem.


Někdy si nemůžu pomoct a celé dny ležím v posteli a přemýšlím, jestli bych svým přátelům nebo rodině chyběla, kdybych odešla. Plakali by a nebo by žili dál jako by se nic nestalo?


Jediný kdo mě měl asi rád byl můj otec.Ale to se změnilo.Věci se obrátili k horšímu.


Jeho hádky s matkou byli prudší a celé dny jsem probrečela a modlila jsem se a žádala jsem o zázrak.


Jak rostla tma,uvědomovala jsem si že sedím ve svém pokoji už několik hodin a celou dobu naslouchám jak se tam hádají.Jejich argumenty jsem moc nevnímala.Ten zatracený zvuk hodin,které visí nademnou. Způsobuje mi to jen další vlnu frustrace. Ale zas na druhou stranu jsem se bála ticha,které by mi mohlo přivést zvýšení mé úzkosti,to jsem už nemohla unést.Šla jsem ke dveřím a když jsem odemkla dveře uviděla jsem svého tátu.Byl zbití,zlomený a pohmožděný.Dívala jsem se do jeho unavené tváře,když jsem šla pomalu k němu.


Tehdy a tam jsem se rozhodla že už toho mám dost!Popadla jsem ho za ruku.


Shromáždila jsem všechnu svou sílu a tlačila jsem ho směrem kolem své matky.Vztek na její tváři jsem ignorovala a tahala jsem svého otce k jeho autu.


Postavila jsem otce na stranu spolujezdce a sama jsem si stoupla na stranu řidiče.


Začala jsem hledat mezi otcovími klíči od auta ten klíč,který byl od tohodle auta,když jsem ho našla odemkla jsem dveře.Slyšela jsem matku,když zařvala a proklela mé jméno.


"Alex!"Křičela ven ochraptělým hlasem.Mou jedinou myšlenkou bylo,že musím odtamtud dostat svého otce a sebe,jak nejrychleji to pujde.


Zpanikařila jsem a snažila se v slabém světle najít správný klíč.


Náhlý hlasitý třesk na bočním oknu řidiče mě poslal do stavu šoku,když jsem se podívala co se stalo.Zařvala jsem hrůzou,když moje matka znova udeřila do čelního skla baseballovou pálkou.To muselo mého otce probrat z jeho šoku.Najednou mě chytil a strčil mě do sedadla spolujezdce a sám nasedl na místo řidiče.Popadl klíče z přehrádky a nastartoval.Překročil povolenou rychlost a zanechal na silnici kouř a stopy smyku za námi.

Creepypasta - CZ/SK překladyWhere stories live. Discover now