The pianist

1.5K 54 3
                                    

(Na to, že tohle měla být moje denní aktivita, mě můj zavirovaný počítač dost zradil, ale teď, když je v pohodě se to pokusím dodržet :T a taky by to chtělo aspoň trochu psát :T )


Překlad z blogu: http://creepypastademon.blog.cz

Překladatelka: říkejme jí Insanity


Ten kdo se zabývá ďáblem vždy skončí špatně,bez ohledu na to jak spravedlivý se snaží vytvořit obchod.


Dozvěděl jsem se to velmi tvrdě,a teď.Teď jsem netvor.Vše co jsem miloval se mi rozplynulo v rukou.Nic není tak,jak by mělo být.Měl jsem ji mít!Měl jsem být šťastný s ní.A teď?


Teď je pryč...


A vše co mi zbývá,je to hloupé piano.Bez ohledu na to jak moc nenávidím tento hloupý,hloupý klavír.Jsem nucen na něm hrát po zbytek mého zatraceného života!


Byl jsem zámožný člověk.Měl jsem nějaké peníze,krásný dům a pěkné auto.Také jsem měl šarm a počet žen,které jsem svedl do postele.


Mohl jsem mít každou ženu na světě,ale já jsem chtěl jen ji,Alici.Byla to taková nádherná žena.Měla nádherné,hnědé ,dlouhé vlasy.Nikdy jsem se nemohl nabažit jejich jantarových očí.


Nedovedu popsat její krásu pouhými slovy.Jen škoda že jsem nebyl její typ.Já jsem chodil od dívky k dívce , zatímco ona raději zůstávala ve stálém vztahu.


Miloval jsem život v přepychu,ale přesto jsem žil spokojený život v malém městském bytě.Miloval jsem klubovou hudbu,zatímco ona milovala zvuk klasického klavíru.


Nevěděla o tom že bych existoval,a to mě k ní přitahovalo.Ona byla něco,co jsem mít nemohl.


Rozhodl jsem se že nejlepší způsob,jak získat její pozornost,je naučit se hrát na klavír.Vím,že většina lidí by se snažila s ní mluvit,nebo tak něco,ale to se mi nezdálo správné.


Chtěl jsem aby mě obdivovala,aby mě zbožňovala.


I přes mou snahu se naučit na klavír...Jsem nakonec selhal.


Zřejmě jsem neměl ruce na klavíristu a na hudební nadání jsem neměl talent vůbec.


Rozhodl jsem se o tom promluvit se svými přáteli. Samozřejmě že se mi vysmáli.Říkali mi že je hloupé že se tak snažím,ale já ji opravdu chtěl a jediný způsob jak ji dostat byl,že bych se naučil hrát na klavír.Pak mi můj přítel řekl něco co ho právě napadlo.


"Copak nevíš,že všichni ti lidé s talentem,prodali svou duši ďáblu?"Věděl jsem že si dělá legraci,ale co kdyby?Co kdyby tu byla šance,že bych mohl prodat svou duši za toto hudební nadání?


Začal jsem dělat tolik výzkumů jak jen to bylo možné.A to jen proto abych mohl svolat velkého démona.

Creepypasta - CZ/SK překladyWhere stories live. Discover now