Co se bude dít?

73 8 3
                                    

,,Violet! Jsi v pořádku?" Přiběhla ke mně Steph. ,, jo, ale Amy..." Vzlykla jsem. Stála jsem na ulici před naším domem a čekala na zbytek čarodějů. Ze sousedního domu vyběhla Lydie, Anna a Thomas. To mě vyděsilo, proč i Anna?

Thomas okamžitě vyrazil ke mně a silně mě obejmul. Na nic se mě neptal, jenom tak stál a držel mě. Věděl, že ať by řekl cokoliv, situaci by tím neulehčil.

Po chvilce mě pustil a chytil mě za ruku. Cítila jsem se příšerně. Jakobych za to všechno mohla já. A v podstatě to byla pravda. On chce pouze mě, tak proč se mu nevzdát?

,,Violet? Nad čím přemýšlíš? Tenhle tvůj výraz se mi nelíbí." Znervózněla Steph. ,,..." Protáhla jsem a zmlkla. ,,Violet!" Okřikla mě Steph okamžitě. ,,Ani na to nemysli!" Poručila mi a zamračila se. Rychle jsem se svým pohledem zavrtala do země.

Uslyšela jsem dusot nohou. Zvedla jsem hlavu a spatřila jsem jak k nám běží Reed, Josh, Peter, dvě další holky a kluk.

První dívka měla dlouhé chomáče zrzavých vlasů. Byla sice menší než já, ale i přesto byla celkem vysoká. Z dokonalého obličeje na nás koukala dvě kočičí očka.

Ta druhá byla drobná a svalnatá. Vlasy měla ostříhané na kluka a oči měla úplně černé.

A ten kluk, ten byl takový vyklepaný. Tmavé vlasy mu padaly do čela. V jistých rysech byl podobný mému Thomasovi. Až na ty oči. Ty měl modré. Krásně tmavě modré.

,,Violet, tihle dva," ukázala Lydie na tmavovlasou dívku a na hocha, ,,jsou naši přímí příbuzní. Sofie a Tony. A tahle zrzečka dnes taky patří do rodiny. Jmenuje se Rosalie. Taky se měli účastnit toho útoku." Poznamenala zasmušile Lydie. Nyní už taky patří do rodiny? Co to znamená?

Všimla jsem si, jak začala Rosalie okatě koukat na Thomase. Potom rychle pohodila hlavou a odkráčela k Lydii.

,,Kam to vlastně máme jít?" Zeptala jsem se nenápadně Stephanie. ,,Musím se spojit kouzlem se svým bratrem,abych to zjistila." Odpověděla mi šeptem. Najednou prudce zaklonila hlavu a cukla sebou. Kdyby ji Thomas nezachytil, spadla by na beton a ublížila by si.

,,Steph!" Vyjekla jsem a vrhla se ke své kamarádce. Ta se prohnula v zádech a sípavě se nadechla. ,, vím kam máme jít." Prohlásila zadýchaně.

,,Máme jít do staré stodoly." Stará stodola, ohňostroje, požár. Na tom místě nikdo pěkně dlouho nebyl. To místo mě děsí, ale co jiného bych měla dělat? Stiskla jsem tedy Thomasovi ruku a celá naše skupina vyrazila.

------------------------------------------------------

Před námi se tyčila zchátralá zčernalá stodola. Zjevně se ji někdo ještě potom požáru snažil opravit, protože některá prkna, nebyla ohořelá a byla z jiného typu dřeva.

,,Kde přesně jsou?" Zeptala se Lydie. Její hlas zněl odhodlaně. Byla připravená Fredovi nakopat ten jeho namyšlenej zadek.

,,Musíme to obejít. Jsou vzadu, aby je nikdo nemohl vidět." Prohlásila Steph. No jasně. Ještě, že mu to došlo.

,,Co budeme dělat tam dojdeme?" Špitla jsem ustrašeně.
,,Asi jim to vyúčtujem, no ne?"  Zahihňal se rozklepaně Tony.
,,Budem s něma bojovat? Ale to přece nejde! Jsme ještě děti! Nemůžeme vraždit." Rozklepala jsem se. ,,Vy si dělejte co chcete, alezabiju každýho, kdo se mi dostane pod ruku." Zasyčel chladně Reed. On ji fakt miluje, došlo mi. Tak to před tebou, Amy, smekám. U chladného Reeda jsi probudila city!

,,Psst!" Prskla Steph a přikrčila se. ,,Ahoj Stephanie, sestřičko! Tak jak pak ti bylo v plamenech? Krása, že ano? Vítej i ty Violet! Oh, obdivuji , přivedla jsi je úplně všechny!" Začal nás chválit Fred. Přicházel ze stodoly a za ním kráčelo několik svalnatých mužů.

,,Kdo to je?" Znejistila Steph.
,,Hah! Tohle je Simon a ten po levé pravici je Terry. Jsou to boxeři, abych upřesnil. Jo, a taky čarodějové." Ušklíbnul se Frederik.

,,Kde je Amy?" Vydechla jsem přidušeně. ,,Ah, ta královnička třídy? Vzadu. A je tam s ní ještě někdo." Usmál se líbezně on. Klárka! On unesl i moji malou sestřičku!

,,Terry, řekni přivedou vězně." Kývnul Fred na svalouše. Rozklepala jsem se. ,,Jo a abych nezapoměl, všechno vědí. Však víte, čáry máry." Mávl rukou ve vzduchu.

Najednou vyšli ze stodoly muži. Přes ramena měli přehozené dvě dívky. První byla černovlasá Amy a ta druhá byla blondýnka Jennis...

Nebezpečné SílyWhere stories live. Discover now