Okulda Neler Oluyor...

2.3K 79 7
                                    

ÖNCELİKLE SİZİ BAYAĞI BEKLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. BU YÜZDEN BAYAI UZUN BİR BÖLÜM YAZDIM. BU BÖLÜM SEZON FİNALİNİN BİR YARISI. DİĞER YARISI İÇİN BAYAĞI GECİKEBİLİRİM ÇÜNKÜ KARATEYE BAŞLAYACAĞIM BE UZUN OLMASI İÇİN BİR KAÇ GÜN ÜST ÜSTE BİRİKTİRECEĞİM. SIRLARLA DOLU BİR BÖLÜM. BAYAĞI HEYECAN KATTIM.

 Geçen gün kızın odasından aldığı kolyeyi elinde tutuyordu. O gece az kalsın kızı öldürecekti. Ancak iyi ki kız son anda dolabı açmaktan vaz geçip uyumaya devam etmişti. Patronunun kapısının önüne geldiğinde kapıyı tıkladı.

Patron: İçeri gir.

 Yavaşca içeri girdi. Elinde tuttuğu kolyeyi özenle patronun masasına bıraktı ve saygılı bir şekilde geri çekildi.

Patron: Bu işi başaracağını biliyordum. Ama sanki fazla kolay oldu.

Adam: Efendim. Geçen sefer takip ettiğim kız bu kız değildi.

Patron: Geçen takip ettiğin kız 19 yaşındaydı. Ve ölüyordu. Daha sonrada kolye bu kıza geçmiş olmalı. İyiki bu kız daha 16 yaşında. Kızı yani Cansu'yu takip etmeye devam et.

Adam: Peki efendim.

 Adam konuşmanın bittiğini anlamıştı. Bu yüzden odadan çıktı. Cansu'yu daha fazla takip edecekti. Bu kızın özel gücünü çok merak ediyordu.

 Tilki Aylin'e doğru baktı.

Tilki: Bana baka baka bunları yapıyorsun. Gözüme baka baka. Onun yanına gitmek istiyorsun. Anlamıyor musun kızım? Ben seni seviyorum. Bi herif sana ne zaman baksa kıskançlıktan ölüyorum burada. İçim içimi yiyor. Gözümün önünden ne zaman ayrılsan panik oluyorum. Güzellik başa bela kızım. Sana bir şey olacak diye korkudan ölüyorum. ya ben her dakika senin için ölüyorum.

Tilki bunları söylerken deyip dememe konusunda kararsızdı. Ama daha ne kadar saklayacaktı ki?

Aylin yüzünü yumuşatıp gülümsedi. Bu sözler bi kızın duyamak istediği en güzel söylerden biriydi.

Aylin: Ben de.

Tilki: BU kadar güzel bir konuşmaya cevabın bu mu?

Aylin: Şiir mi istiyorsun?

 Gençlerin konuşmalarını Meltem ve Savaş uzaktan izliyordu. Meltem harika bir film izliyormuş gibi gülümsüyordu. Savaş ise çok sinirliydi.

Meltem: Ne oldu?

Savaş: Ben böyle bir şey beklemiyordum.

Meltem: İstediğin bu değil miydi?

Savaş: Bi düşün Meltemciğim. Tilki ilanı aşk yaptı. Aylin ona karşılık verdi ve bu gizli aşk burada bitti. Şimdi sevgililer. O zaman sence Aylin bana yakınlaşıp Tilki'yi sinir edebilir mi?

 Meltem ona doğru döndü. Ama Savaş çoktan yanından uzaklaşmıştı.

 Tilki önden arabaya gitmişti. Aylin de arkasından gelecekti. Aylin o kadar mutluydu ki. Bu anlar için ömrünü verirdi. Ve bu anı yaşamıştı. Artık gözü açık ölmezdi. Durmadan gülümsüyordu. Arkasından bir ses duymuş gibiydi. Ama kimse yoktu. Önüne döndüğünde karşısına Savaş çıktı.

Aylin: Savaş! İyileştin mi?

Savaş: Beni bi dinle misin?

Aylin: Tabii neden?

Aylin Savaş'ın gözlerine baltığında Savaş özel gücünü kullandı.

Savaş: Tilki buraya geldi ve seni eve çağırdı. Başka hiç bir şey yapmadı, demedi. Sende onun peşinden eve gidiyorsun.

sana bir sır vereceğimWhere stories live. Discover now