14.

19.5K 1.6K 221
                                    


 "Δανάη σταμάτα!Σε παρακαλώ!"φωνάζω λαχανιασμένος..Την ακολουθώ εδώ και πόση ώρα..Όμως αυτή με αποφεύγει και ούτε που έχει γυρίσει το κεφάλι της να με δει..

Δεν θα αντέξω να τελειώσουμε πριν καν καλά καλά αρχίσουμε..Και ειδικά για τις μαλακίες μιας τρελής..

"Άσε με να σου εξηγήσω!"φτύνω τις λέξεις απελπισμένος ενώ την πιάνω από το χέρι για να σταματήσει..Προσπαθεί να ξεφύγει από το άγγιγμα μου..Όμως είμαι πιο δυνατός..

Ούτε μια λέξη δεν βγαίνει από το στόμα της..Μόνο με κοιτάει με το πιο εχθρικό της βλέμμα..Αισθάνομαι πως θα με κατασπαράξει..

"Ξέρεις...Το φιλί δεν ήταν τίποτα..Δεν..Αυτή φταίει.."κομπιάζω από το άγχος μου να με καταλάβει..Πρώτη φορά μου συμβαίνει να χάσω τα λόγια μου μπροστά σε ένα κορίτσι..

"Την απομάκρυνα αμέσως από κοντά μου αηδιασμένος.."Περιμένω την απάντηση της..Όμως το μόνο που υπάρχει είναι σιωπή..

"Μίλα γαμώτο!Πες κάτι!"την εκλιπαρώ..Όμως και πάλι τίποτα..

"Αφού είναι τρελή!!"συνεχίζω την απολογία μου κοιτώντας την με αγωνία..

"Είσαι ένα κάθαρμα!Το ακούς;ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ!"μου ουρλιάζει και παράλληλα αρχίζει και με χτυπάει στο θώρακα..

"Δεν φταίω εγώ!"της φωνάζω προσπαθώντας να την κάνω να καταλάβει..

"Φταις δεν φταις εγώ ένα πράγμα ξέρω!Ότι σε είδα να φιλιέσαι με αυτό του τσουλί!"συνεχίζει να ξεσπάει πάνω μου..

"Είμαι και εγώ ηλίθια όμως..Που πίστεψα πως όντως με ήθελες πραγματικά..Λες και δεν σε ήξερα τόσο καιρό..Δίκιο είχε ο Χρήστος!!Είμαι το παιχνιδάκι σου που το βαρέθηκες ήδη!"δάκρυα βγαίνουν από τα μάτια της..

Πλέον όμως, στο άκουσμα αυτών των λέξεων έχω τσαντιστεί και εγώ με τη σειρά μου..Έχω τσαντιστεί μαζί της που ακόμη πιστεύει αυτά τα πράγματα για εμένα..

Αρπάζω τα χέρια της που ακόμη με χτυπούσαν και την κολλάω στο τοίχο..Πλέον δεν μπορεί να ξεφύγει..

"Άκου προσεχτικά αυτά που θα σου πω και βάλτα καλά στο μυαλό σου!"της λέω με ένταση..Πλέον δεν βγάζει άχνα..Μόνο με παρακολουθεί..

"Εγώ μόνο εσένα θέλω!!Μαζί σου έχω κολλήσει!Δεν με ενδιαφέρει καμία Βερόνικα..Ασ' την να κάνει και να σκέφτεται ότι θέλει..Δεν με ενδιαφέρει καθόλου..Και να ξέρεις πως αυτά που είπε πριν ήταν λάθος..Ποτέ μου δεν θα έπαιζα μαζί σου..Γιατί πολύ απλά αυτό θα σε έκανε στεναχωρημένη..Και εγώ μισό να σε βλέπω έτσι..Θέλω να σε βλέπω πάντα να χαμογελάς..Το χαμόγελο σου έχω ερωτευτεί.."ξεροκαταπίνω..Δεν είναι και εύκολο να παρουσιάζεις στον άλλον το μέσα σου..Και εγώ ποτέ μου δεν ήμουν καλό σε αυτό..

Bad Boy is in LoveWhere stories live. Discover now