24.

15K 1.4K 189
                                    


"Άντε ρε Άρη!Ξέρεις πόση ώρα σε περιμέναμε;"μπαίνω κατευθείαν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου..Μπροστά κάθονται ο Νίκος με την Άλεξ..Όντως άργησα..Αλλά έπρεπε..

"Ετοιμαζόμουν ρε..Δεν ήξερα τι να βάλω.."αμέσως ο Νίκος αρχίζει και χαζογελάει..Που είναι το αστείο..Τον κοιτάζω με απορία..

"Ακούστηκες σαν γυναίκα έτσι όπως το είπες.."ώστε έτσι ε;Το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται..

"Εσένα δεν θα είναι τουλάχιστον η πρώην σου εκεί..Θέλω να δει πολύ απλά τι έχασε!Ας καταλάβει επιτέλους πως είναι ξεροκέφαλη..Πήγε και τα έφτιαξε με τον μαλάκα.."η Άλεξ δείχνει να με καταλαβαίνει..

"Μήπως τώρα γίνεσαι λίγο υπερβολικός;"τα νεύρα θέλει να μου σπάσει ακόμα δεν φτάσαμε στο πάρτι;

"Που να με καταλάβεις κι εσύ;Μια χαρά είσαι εσύ έχοντας την.."ο απότομος βήχας του με διακόπτει..Γυρίζω και βλέπω μια προβληματισμένη Άλεξ..Σωστά..Υποτίθεται πως δεν ξέρω για την σχέση τους..Αλλά σήμερα θα το μάθω και επίσημα..Αυτός είναι και ο  λόγος που πηγαίνω σε αυτό το κολόπάρτι..

Εντάξει το παραδέχομαι,δεν είναι ο μοναδικός..

"Ζέστη δεν κάνει σήμερα;"αναφωνεί η Άλεξ και παράλληλα ανοίγει το παράθυρο..Προσπαθεί να αποφύγει την άβολη για αυτήν συζήτηση..Κανείς δεν κάνει κίνηση να ανοίξει νέα..

Ασυναίσθητα χαμογελάω..Μου αρέσει που αυτοί οι δύο τα φτιάξανε..Ακόμα περισσότερο μου αρέσει που σκέφτονται πως θα μου το πούνε..Έτσι μου δείχνουν πως με υπολογίζουν και με νοιάζονται..Ακόμη και αν τους βασανίζει όλη αυτή η μυστικοπάθεια..

"Άρη!"ξυπνώ από τις διάφορες σκέψεις μου και κοιτώ κατευθείαν την Άλεξ..

"Είσαι σίγουρος πως θες να είσαι σε αυτό το πάρτι;"συνεχίζει κοιτώντας με με σοβαρό ύφος..Για μια στιγμή κολλάω και δεν ξέρω τι να απαντήσω..Βολεύομαι στο κάθισμα καλύτερα..

"Υποθέτω πως ναι.."λέω χαμένος αλλά και σκεπτικός.."Γιατί με ρωτάς;"

"Τι δεν καταλαβαίνεις ρε;Στο λέει γιατί δεν θέλει να πάμε εκεί και να γίνει καμιά φασαρία επειδή τους δεις μαζί.."επεμβαίνει ο Νίκος ενώ συνεχίζει να κοιτάει μπροστά του λόγω της οδήγησης..

Γελάω αφού όλο αυτό μου φαίνεται αστείο..

"Μην ανησυχείς Άλεξ..Θα φερθώ σαν κύριος..Και δεν πρόκειται να κάνω καμιά φασαρία.."

Bad Boy is in LoveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora