25.

15.8K 1.4K 271
                                    

Την κοίταξα έχοντας δολοφονικό βλέμμα..

Με μπερδεύει..Τόσο πολύ..

Γιατί τα κάνει όλα τόσο περίπλοκα γαμώτο;

"Δεν νομίζω να έχουμε κάτι να πούμε.."δηλώνω μέσα από τα δόντια μου και ανασηκώνω παράλληλα τους ώμους μου..Το μοναδικό αλλά λιγοστό φως που υπάρχει στο χώρο δεν μου επιτρέπει να δω και να καταλάβω εκατό τοις εκατό τις αντιδράσεις της..

"Έγώ σε αντίθεση με εσένα πιστεύω πως έχουμε αφήσει αρκετά θέματα στη μέση.."η αναπνοή της βγαίνει νευρικά από μέσα της με αποτέλεσμα το στήθος της να πάλλεται ξέφρενα..Το βλέμμα μου κολλάει εκεί χωρίς να το θέλω..

"Θα σταματήσεις επιτέλους να κοιτάς εκεί;"φωνάζει εμφανώς κουρασμένη και εκνευρισμένη..Κάνω αυτό που μου λέει απρόθυμα..Υποτίθεται πως με έφερε εδώ για να μιλήσουμε σοβαρά..Και αυτό δεν βοηθάει καθόλου..

"Ωραία λοιπόν.."αναφωνώ.."Νομίζω πως από τη στιγμή που τα έφτιαξες με τον μαλάκα τον Χρήστο λύθηκαν όλα τα ζητήματα μεταξύ μας.."

"Νόμιζα πως τον Χρήστο τον  συμπαθούσες πλέον.."λέει ξαφνιασμένη..

"Τόσο αφελής.."το γέλιο μου γεμίζει όλο το υπνοδωμάτιο.."Υπήρχε περίπτωση να σε είχε και να τον συμπαθούσα;"

"Ααα"είναι το μόνο που λέει..

"Τι άλλο θες να πούμε."κοιτάω το ρολόι που στολίζει το χέρι μου.."Δεν έχω όλη την ώρα να κάθομαι εδώ πέρα..Ήρθα στο πάρτι για να διασκεδάσω!"τίποτα από αυτά δεν ισχύει..Απλώς θέλω να δείξω πως δεν είμαι κολλημένος μαζί της..

"Σωστά..Μην περιμένει και η άλλη.."την Άλεξ εννοεί;Μου φαίνεται έχει μπερδέψει κάπως τα πράγματα..

"Νόμιζα πως θα περνάγατε μόνο μια βραδιά μαζί..Δεν περίμενα να τα φτιάξετε.."συνεχίζει πικραμένη..Και με γλώσσα γεμάτη δηλητήριο..Γελάω ξανά αφού όλο αυτό μου φαίνεται τόσο αστείο..

Φυσικά και ζηλεύει..Και μου αρέσει αυτό..

"Και τι να έκανα από τη στιγμή που δεν με ήθελες άλλο;"ανασηκώνω το φρύδι μου..

"Τι περίμενες;Πήγες με άλλη!Το καταλαβαίνεις;"ουρλιάζει...

"ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!Στο είχα πει και τότε..Αλλά εσύ με έδιωξες..Και πήγες και τα έφτιαξες μαζί με το μαλακισμένο!"πηγαίνω πιο κοντά της.."Και μην ουρλιάζεις!Θες να μας ακούσουν!"

"Σημασία έχει ότι είχες την πρόθεση να πας!Ακόμα και μεθυσμένος.."λέει με αισθητά πιο χαμηλό τόνο στη φωνή της..Πλησιάζω ακόμα περισσότερο ενώ αυτή απομακρύνεται..Παρόλα αυτά η απόσταση μας έχει μειωθεί τόσο πολύ..

Bad Boy is in LoveWhere stories live. Discover now