7.díl

252 16 2
                                    

Koupání v bazénu s Niallem bylo skvělý. Byla s ním hrozná zábava. Dělali jsme různé kraviny a blbosti a oba nás to bavilo.Byly jsme jak malé děti. 

Teda až na jednu chvíli kdy jsme skákaly do bazénu a  mě spadl vršek plavek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Teda až na jednu chvíli kdy jsme skákaly do bazénu a mě spadl vršek plavek.Ani jsem si to neuvědomila,když jsem se vynořila z vody do které jsem skočila.Naštěstí jsem byla k Nialovy obrácena zády,takže mě neviděl.Rychle jsem tedy chňapla po plavkách, které plavaly vedle mě a uvázala jsem si je.Niall se mi pak celý den smál,že jen mě můžou spadnout plavky,když ani neskočím z pořádné výšky do bazénu.

Když už nám byla zima a měly jsme hlad,tak jsme vylezly s vody a šly se osušit.Já jsem nám připravila pak špagety se sýrovou omáčkou,které podle Nialla byly úžasné.

„Je to pravda.Jsou opravdu výborné,nechápu proč někde nevaříš,jsi skvělá kuchařka" tvrdil mi.Ale já mu moc nevěřila.Je to Niall!Ten sní všechno co uvidí a ještě ti to pochválí.

Večer jsme si lehly ke mně do postele a četly si story na wattpadu.Rychlejsem Niallovy odepsala na komentář a zprávu kterou mi napsal k mému příběhu a psala jsem další story.Byla to pohoda.Ležet vedla Nialla Horana,poslouchat písničky,číst nebo psát příběhy,byl to jako splněný sen a já byla konečně po dlouhé době zase šťastná. Dokonce jsem zapoměla i na tu zprávu,kterou jsem dostala,ale teď jsem na to nechtěla myslet,když mám vedle sebe Nialla.

„Ni nekouknem se na nějaký film ? „ zeptala jsem se ho když mě začalo nudit čtení.

„Můžeme a na co by si se chtěla podívat? „zeptal se mě.

„Co takhle na Machry,je to dobrá komedie" řekla jsem zvesela.

Ni se jen usmál a přikývl.Rychle jsem tedy nachystala postela notebook s filmem.Sedly jsme si vedle sebe,do postele,opřely se ozeď a koukaly na film.V polovině filmu sme se nemohly přestat smát jak byly některé scénky vtipné,až jsme se málem válely po podlaze.

Po chvíli mě Ni začal lechtat. Nesnáším když mě někdo lechtá,hrozně se totiž směju.

Jen žeon si nedal říct,prosila jsem ho ať toho nechá,že se jinak počůrám a on že nee až se to stalo. Já si opravdu cvrnkla do kalhotek.

„cože si udělala?" zeptal se Ni.

„Cvrnkla jsem si „řekla jsem zahambeně.

Od té chvíle co jsem to vyslovyla se Niall nemohl přestat smát až najednou se zasekl a divně se na mě podíval.

A já se začala smát jemu,protože ten výraz v obličeji znám,mám ho pokaždé když si cvrnku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A já se začala smát jemu,protože ten výraz v obličeji znám,mám ho pokaždé když si cvrnku.

„Pane bože Niall Horan si právě počůral spoďáry!!" smála jsem semu.

„Haha ha tak se stalo „řekl celý červený Ni a šel do svého pokoje pro čisté prádlo a já udělala to samé.

Když se Ni vrátil zpátky do pokoje stále byl červený chudák.

„Tak co dokoukáme to počůránku ? „ zasmála jsem se mu.

„Ty máš co říkát.Uděláme dohodu.Nebudeme o této nehodě oba dva mluvit a raději v klidu dokoukáme film? Co ty na to ? „

„Dobře to beru" řekla jsema Niall si lehl vedle mě a já se o něj opřela a koukaly jsme na film.Konec filmu už si nějak nepamatuju,protože jsem usnula v Niallově náručí.

Aukce/ Niall HoranWhere stories live. Discover now