10.kapitola

212 16 1
                                    



Ráno jsem v klidu vztala a šla udělat ranní hygienu.Jakmile jsem si ale vzpoměla na včerejší večer,oběvil se mi na tváři úsměv.

Doufám,že se to ještě bude opakovat,byl to totiž jeden z nekjkrásnějších okamžiků v mém životě.

Dočistila jsem si tedy zuby,převlékla jsem se a šla udělat Niallovy snídani. Zrovna jsem servírovala jídlo na stůl,když jsem uviděla Nialla scházet ze schodů.

"dobré ráno " řekla jsem s úsměvem.

"Dobré.Jů to tady ale nádherně voní" řekl Ni,usmál se a sedl si ke stolu.

"Díky nachystala jsem snídani,tak se v klidu najez"

Sedla jsem si ke stolu a pustila se s ním do jídla.

Potom co jsme se v klidu nasnídaly,jsme naskládaly nádobí do myčky.

"Tak co chceš dneska podniknout?" zeptala jsem se ho.

"No...měl bych takový malý nápad.Vzhledem k tomu,že už budu zítra odjíždět,tak mě napadlo,že si dnešek musíme pořádně užít.Takže navrhuju zajet si do města,zajít na nákupy,sednout někam na oběd a pak třeba do kina."

"To zní super,ale nebude to težké,lítat takhle po městě,když nás budou všude pronásledovat fotografové?"

"Neboj to jsem promyslel,mám s sebou převlek " řekl Niall a mrkl na mě.

"Tak fajn,já se jdu převléct a sejdeme se tady tak za 20 minut"řekla jsem a vyběhla do pokoje.

Bohužel jsem nevěděla co na sebe.Ne že bych měla málo věcí,to vůbec,ale nevěděla jsem co si mám vybrat. Nakonec jsem tedy na sebe hodila jen obyčejné fialové tričko,šedou mikynu,černé kalhoty a černé vansky.S sebou jsem si vzala jen tašku přez rameno,do které jsem si dala peněženku,klíče,telefon,papírové kapesníčky a zrcátko.

Moc jsem se nemalovala,jen jsem si dodělala obočí a přepudrovala si obličej aby se mi tolik neleskl a mohla jsem vyrazit.

Seběhla jsem dolů do kuchyně,kde už čekal Niall,který byl oblečený v černých džínách,šedé mikyně,černé kšiltovce a brýlých.

"tyjo vůbec bych tě nepoznala"řekla jsem ironicky a zasmála se.

"Náhodou,většina lidí mě v tomhle nepozná." řekla pyšně a já se musela zasmát.

"Takjo tak pojď." řekla jsme a nasedly jsme do mého auta.Nastartovala jsem a vyjely jsme do města.

Zajely jsme do velkého obchodního centra a prošli různé obchody.Vzhledem k tomu že byl čtvrtek a bylo dopoledne,nákupák nebyl tak moc plný,tak jsme se tolik nebála s Niallem někam jít,protože i když jsem se rozhlížela jak jsem mohla,nikde jsem neviděla žádné fotografy a ani si nás nikdo moc nevšímal.

A tak jsme v klidu nakupovaly,i když musím se přiznat,že Ni byl horší než ženská.Pořád mi totiž něco házel s tím,že to si musím koupit,nebo to si musím vyskoušet a tak podobně.Nakonec jsem to nevydržela a vyhodila jsem ho do pánské sekce s tím ,že on si má taky něco koupit a já aspoň měla na chvíli klid.

Když už jsme měly nakoupeno(mimochodem já jem si koupila 2 trička a 1mikynu a Niall vykoupil pomalu celý obchod ) tak Nialla napadlo,že si ještě musím něco koupit a táhl mě do obchodu se spodním prádlem.Jak jsem to ale viděla tak jsem se vyděsila a chtěla utéct,bohužel Ni mě držel pevně a já se mu nemohla vyvléknout.

"No tak Mayo musíš si koupit něco sexy na sebe.Jsi krásná holka a krásné holky mají vždycky něco sexy schované v šuplíku"řekl Niall a už běžel ke stojanům s podprsenkama.

Já jsem byla rudá jak rak.Chtěla jsem s křikem utéct,ale Niall prohlásil,že jestli to udělám,koupí mi první věc co uvidí a to jsem nechtěla ryskovat.Nakonec když se Niall nedíval,tak jsem si koupila takovou krajkovou a sexy černou košilku.

Jakmile jsem mu řekla,že už jsem si něco koupila a pokladní mu to potvrdila,šli jsme na oběd.

Po chutném obědě jsme vyrazily do kina na pohádku Tajný život mazlíčků a pak jsme jely domů.

Po celodenním nakupování jsem byla unavená tak jsem si dala sprchu a rozhodla jsem se,že si i na chvíli dám šlofíka.Přece jen byly 3 hodiny odpoledne a já nechtěla prospat celý den.


Aukce/ Niall HoranWhere stories live. Discover now