Capitolul 23

713 61 6
                                    

Porniți melodia în timp ce citiți.

Poze cu Kyle și Sandra dezbrăcați treceau acum prin fața ei. Ea fusese cea cu care Kyle își petrecuse noaptea atunci. A mârâit nervoasă când pe ușă intră chiar Sandra cu cafeaua în mână.

" Ieși afară, târfă nenorocită. " strigă blonda aruncând cu pozele pe jos. I l furase și pe Kyle iar ea nu putea suporta asta. Nu putea să îl piardă și pe el, mai ales în fața acestei ființe. Ea ieși afară râzând, nu înainte de a-i lăsa cafeaua pe birou. Aruncase toate foile jos de pe birou, simțind cum nervii o cuprind. Aruncase chiar și cafeaua, spărgând cana și lăsând toată cafeaua să se întindă pe podea. Se așezase pe canapeaua din colțul biroului, băgându-și mâinile în păr. Tremura din fiecare mușchi, simțind că o să exeplodeze în lacrimi. Avea să îl piardă și pe el. De aia i se păruse cunoscut parfumul acela, era al ei.

Fiecare părticică a corpului său părea să cedeze. Înainte să cadă pe canapea, văzuse o prezență masculină intrând în biroul său.

Kyle fugise spre ea speriat, mulțumindu-i lui Dumnezeu că venise la ea. Vruse să îi spună tot adevărul. Cum se trezise și cum ajunse acasă.
Îi scoase din geantă niște pastile și i le dăduse, ridicând-o pentru a le putea înghite. Se apropiase de birou, văzând pozele cu el și Sandra. Mârâi nervos și ieși din biroul Ravenei, fixând-o cu privirea pe roșcată. Înaintase spre ea și îi băgase mâna în gât.

" Ascultă aici, nu știu ce mama dracului ai făcut în acea noapte dar eu nu ți-am tras-o de bună voie. Ai face bine să ne lași în pace și pe mine și pe Raven. Ai înțeles? " o trântește în perete, mâna lui aflându-se încă în jurul gâtului ei. Ea aprobase din cap, scăpând cu greu din strânsoarea mâinii sale. După ce brunetul se îndepărtase de ea, mormăi un " să o crezi tu " și își văzuse în continuare de treaba ei. Kyle intrase înapoi în biroul lui Raven, observând că acum doar dormea liniștită. Adună pozele cu el și acea dihanie, luând-o pe blondă în brațe în stil mireasă. Ieși din biroul său trecând pe lângă toate secretarele care acum șușoteau.

" Kyle Marek, unde crezi că pleci cu ea? " strigă James după el.

" Lasă-mă să o duc acasă, James. S-a simțit foarte rău, știm amândoi că a fost în spital și e destul de slăbită chiar și acum. " îi răspunde el grăbit vrând să ajungă cât mai repede acasă cu ea. Bărbatul aprobă în cap iar el nici nu mai rămase pe gânduri. Fugi cu blonda la mașină, așezând-o pe locul de lângă el. Intră și el în partea ei opusă și acceleră spre casa lor. Îi arunca scurte priviri, simțind o urmă de vinovăție. Îi făcea doar rău. Ajunsese să o rănească aproape la fel de mult ca Harry și ea chiar nu merita asta. Opri în fața casei lor și urcă sus cu ea, lăsând pozele pe scaunul din mașină. O dezbracase și o așezase în pat, acoperind-o. A sărutat-o scurt și a coborât jos. Intrase în mașină și porni fără o destinație anume. Undeva unde putea scăpa de aceste rahaturi. Ajunse pe malul unui râu destul de adânc. Ieși din mașină cu pozele în mână și o brichetă. Se așezase jos, luând pozele rând pe rând și aprinzându-le. Le lăsase jos lângă el privind ba focul ba răul ce curgea lin. El era ca bariera dintre foc și apă. Câteodată cădea în foc, câteodată zbura pe apă. Viața lui înainte de Raven era una haotică, tipică unui adolescent. Își petrecea fiecare noapte în cluburi și se trezea cu câte o diferită pipiță mereu. Dar Raven îl schimbase. De când erau împreună ea avea un efect mare asupra lui și poate spune că și el asupra ei. Adora când o vedea că tremură la fiecare atingere a lui și  roșea când el îi făcea complimente. O iubea și era total sigur de asta dar nu știa ce se va întâmpla cu ei după ce ea văzuse acele poze. Se ridică de jos și lăsă focul să ardă. Intră în mașină și porni înapoi spre casă. Spera ca Raven să nu se fi trezit. O îngrijora starea ei din ultima vreme, era slăbită și în mare parte era din cauza lui. A parcat mașina lângă a ei și a intrat în casă abătut. Tresări confuz când o văzu pe blondă pe canapea cu genunchii la piept și tricoul lui pe ea. Nu avea curajul să-i spună nimic. Chiar și el era dezamăgit cu toate că Sandra îl drogase și îl dezbrăcase, făcându-și pozele alea în niște ipostaze nu prea plăcute.

Dorință obsesivă IWhere stories live. Discover now