Capitolul 37

480 38 11
                                    

" Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, Kyle, calmează-te. Devi paranoic. O singură dată.. eram pe punctul de a ne săruta. "

Kyle simțea cum lumea se prăbușește peste el. Deja era sigur că e un ghinionist. Toate-i mergeau așa. Acum avea să își piardă și femeia în fața unui amețit?

" Și ce v-a oprit? " o întreabă sperând ca Raven să spună ceva ce să-l scoată din starea asta. Acum era de a dreptul nervos. " Ce v-a oprit, Raven? " întreabă mai apăsat de data aceasta.

" S-a retras el. " răspunde pe un ton slab și își strânge ochii ușor, evitându-și lacrimile.

" Iar eu sunt cel paranoic. " mormăie și se îndreaptă spre scări rânjind amar. " O să plec în Franța cu firma. Definitiv. " i-o aruncă urcând scările și fără să-i mai arunce vreo privire blondei.

" Poftim? Nu, tu nu poți pleca. Nu mă poți lăsa singură, Kyle. " strigă deja plângând și fuge pe scări după el, prinzându-l de mână.

" Nu vei fi singură. Drake e mereu prezent. " spune sarcastic și își trage mâna dintr-a ei. Poate nu reacționează cum trebuie dar își asumă asta. Totul era prea mult pentru el și avea nevoie de o pauză de la tot. Inclusiv de la Raven. Îl scotea din minți în orice moment al zilei și avea să creadă că ori ea e cea nebună ori el. Îi ignorase țipetele și intrase în dormitor. Se schimbase în niște haine mai lejere și hotărâse să iasă la alergat. Asta trebuia să îl mai calmeze. Nu știa dacă avea să plece cu adevărat în Franța și se mustra că i-a aruncat-o așa blondei dar chiar nu se mai putea controla.

A trecut pe lângă ea, privind-o scurt. Părea că a plâns iar ochii îi erau umezi și roșii. S-ar fi dus la ea și ar fi strâns-o în brațe dar ceva nu îl lăsa așa că s-a grăbit să iese înainte să facă ceva ce probabil ar regreta după. În el era o harababură totală dar și în ea. Ravenei îi era frică de faptul că ar putea rămâne singură. Oare Kyle chiar ar pleca și ar lăsa-o așa? Dacă s-ar arunca în brațele altei femei? Doar gândul ăsta o îngrozește. Nu ar durea-o plecarea lui cât prezența lui în viața altei femei. Îl iubea. Chiar îl iubea și în momentul de față nu își vedea nenorocita de viață fără el. Voia să își trăiască ghinionul alături de el. Atât bucuriile cât și tristețiile. Era atât de sigură pe ce simte încât ar fugi chiar acum după el și ar striga în gura mare cât de mult îl iubește. I-ar spune-o de o mie de ori chiar dacă el nu i-ar răspunde. Ar face-o până și-ar da sufletul. De fapt, care suflet? Al ei era deja la Kyle. Și avea să rămână la el multă vreme de acum înainte. Niciodată nu înțelesese de ce îl iubește cu atâta disperare.  De ce simte nebunia aia când e cu el? De ce se simte cea mai puternică femeie din lume când e în brațele lui?

Nu voia să fie o pacoste în viața lui dar nici nu l-ar lăsa să plece. Le-ar da dracu de principii și ar pleca cu el. Indiferent că el ar vrea sau nu. E o tragedie câte nebunii poți face în numele iubirii, nu? Ei bine, asta se întâmplă destul de rar. Să iubești cu atâta ardoare, să treci prin atâtea și totuși să te lași învins de un alt bărbat aproape inexistent în viața iubitei tale. Raven credea că ei au trecut deja de pragul geloziei. Ea era sigură acum că nu mai are ochi pentru altcineva, păcat că iubitul ei era încă în starea de posivitate. Nu nega că și ea voia să îl știe doar al ei dar când era vorba de alte persoane, ea avea încredere în el.

După ce Kyle s-a întors de la alergat, a urcat sus și a făcut un duș scurt. Își pusese gândurile în ordine și era gata să coboare jos și să discute civilizat cu Raven. Își dăduse jos prosopul care îi înfășura talia când ușa camerei se deschise brusc. Raven îl privii în ochi și înaintă spre el cu pași repezi.

" Oh, la dracu cu toate astea. " mormăie și sare în brațele lui, sărutându-l apăsat. Și-a încolăcit picioarele în jurul taliei lui, ținându-l cât mai aproape de ea. Kyle își pusese mâinile pe fundul ei, strângându-l puternic în palmele sale. O lipise pe blondă de perete și scăpă de hainele ei, plimbându-și haotic mâinile pe corpul ei. Femeia asta era doar a lui. Cu toate că îl înnebunea, era doar a lui și așa va rămâne.
Intră în ea gemând peste buzele ei. Raven își arcuise spatele pe perete, împingându-se și mai mult în spre el. Coapsele lor se loveau, excitându-i din ce în ce mai mult.

" Iubito, ai mai făcut vreodată sex pe scări? " o întreabă respirând sacadat peste buzele ei.

" N...nu " se bâlbâie observându-i rânjetul lui Kyle. A dezlipit-o de perete și a deschis ușa, rămânând încă în Raven. S-a îndreptat spre scări și s-a așezat pe ele, cu Raven în poala lui. Blonda a început să se miște nerăbdătoare. Și-a lăsat capul pe spate, fiind deja extaziată. Kyle o ținea de talie, împingându-se mai tare în ea. Gemetele lor acaparau toată casa și ai dracului să fie dacă nu voiau ca așa să fie toată viața lor. Și-au dat drumul la unison, gemând puternic unul peste buzele celuilalt. Kyle și-a lipit buzele de ale ei, mușcându-i buza inferioară și băgându-și limba în gura ei. Limbile lor s-au întâlnit, continuând să se manipuleze una pe cealaltă.

" Te iubesc. " spune Raven rupându-se din sărut.

" Te iubesc. "

Dorință obsesivă IWhere stories live. Discover now