Capitolul 40

386 37 7
                                    

Dar poate soarta i-o întorcea cu aceiași monedă. Ea îl înșela cu Harry iar Kyle era din nou după Sandra. Sau poate se înșela. Poate că ea era aici din alt motiv. Dar ce motiv ar putea fi de care ea să nu știe? Intrase în biroul său și își lăsase lucrurile pe masa de sticlă, așezându-se pe scaun. Se întoarse spre oraș, privind în gol. Viața ei era un dezastru. Sentimentele ei erau încâlcite. În mintea ei era haos. Totul nu mergea cum trebuie. Totul era gol și aiurea. Inclusiv sufletul ei.
Ușa biroului său se deschise dar ea nu se obosise să se întoarcă. Era deja prea obosită să mai încerce ceva. Toate lucrurile care se întâmplau în jurul ei erau prea mult pentru ea.
Auzise că ușa se închise și că cineva se apropia de ea cu pași mari. Kyle îi întoarse scaunul spre el și se sprijinise de birou, cu mâinile la piept.

" Ce vrei? " îl întreabă deja plictisită de jocul ăsta de du-te vino pe care îl aveau de ceva timp. Avea nevoie de un bărbat sigur pe ce vrea și care să-i ofere și ei aceiași siguranță. Ori o vrea, ori nu.

" Vreau să știu dacă ai fost cu Drake ieri dimineață. "

" Am fost singură, Kyle. M-am plimbat puțin și m-am întors. "

" La ora 4 dimineața? "

" Nu puteam să dorm. " răsuflă greoi fiind obosită de atâtea explicații. Ura asta. Ura când lumea nu avea încredere în ea, chiar și când mințea.

" În regulă. Deseară vreau să vorbim. " îi face cu ochiul și se apleacă peste ea, sărutând-o scurt.

" Ce ar fi să vorbim acum? "

Blonda s-a ridicat și a încuiat ușa, punându-l pe bărbat pe scaun. El a tras-o pe blondă în poala sa, cu picioarele de o parte și de alta a corpului său. Buzele lui subțiri s-au strivit de ale ei, menținând contactul vizual. Raven și-a băgat mâinile în părul lui, trăgând de el. Mârâiturile lui o excitau și mai tare și prin ce mod mai bun să-ți începi dimineața dacă nu prin sex? A chicotit în sărut și s-a încruntat ușor, simțindu-se ridicată. Mâinile bărbatului s-au oprit pe fundul ei, cu picioarele sale lungi încolăcite în jurul taliei lui. Buzele lor s-au dezlipit, ale lui coborând pe linia maxilarului ei, presărând săruturi scurte. Respirația blondei era din ce în ce mai sacadată când brunetul începu să-i sugă mici părți de piele a gâtului. Kyle era genul care își marca teritoriul în toate felurile posibile.
I-a ridicat fusta blondei și s-a împins ușor în ea, tachinând-o. Ea a mârâit vizibil iritată de faptul că bărbatul o chinuia în felul ăsta.

" Kyle. " mormăie și îi mușcă buzele, vrând parcă să evite ce avea să-i spună.

" Da, iubito. Vrei ceva? "

" Nu mă face să mă răzgândesc. " cum era ea vicleană, nu avea să-i facă jocul brunetului.

A întins-o pe masă sărutând-o apăsat iar apoi a scăpat de pantalonii și boxerii săi. Mâna lui mare se plimba lent pe coapsa ei subțire și fină, anunțând că avea să urce mai sus. Degetele lui lungi i-au îndepărtat lenjeria și au început să-i maseze feminitatea. Și-a lipit buzele de ale ei când și-a introdus un deget în ea. Limbile lor s-au împleticit în timp ce încă un deget mai intrase în ea. Blonda îi mușcase limba și gemuse involuntar când amândouă degete au început să se miște în ea. Kyle i-a rupt lenjeria și a aruncat-o jos, intrând în blondă. Mișcările lui de du-te vino o băgat pe Raven în extaz. Voia mai mult și mai mult. Gemetele lor răsunau în tot biroul și tare s-ar mira dacă nu i-ar auzi cineva. Blonda i-a ridicat cămașa, băgându-și mâinile sub ea. Îi zgâriase spatele, continuând să geamă peste buzele lui. Kyle își oprise mâinile în părul ei, strângându-l în mâini și adâncindu-și limba în gura ei. Și-au dat drumul la unison, simțind acel veșnic nod în stomac. Au încercat pe cât posibil să își astupe gemetele cu săruturi dar niciunul dintre ei nu erau convinși că au reușit. Brunetul și-a lipit fruntea de a ei și a înghițit în sec. Și-a trecut buzele peste ale ei fără să le sărute. Știa că asta o enerva la culme pe iubita sa. A mormăit privindu-l și și-a dus o mână după ceafa sa, apropiindu-l mai tare de ea. L-a sărutat apăsat, dând și ultima fărâmă de forță din ea. A epuizat-o al dracului de rău și mai avea câteva ore bune de stat aici.
Kyle s-a ridicat de pe ea și s-a îmbrăcat apoi a ajutat-o și pe ea să se ridice de pe masa de sticlă. I-a aranjat fusta și i-a luat lenjeria intimă ruptă de jos, aruncând-o la gunoi.
Raven era uimită de cât de atent se purta Kyle cu ea. El își aranjase cămașa și o sărută scurt pe blondă, ieșind din biroul ei. Era sigură că azi nu va mai fi bună de ceva așa că semnase rapid tot ce avea pe ziua de azi și după vreo două ore, plecase de la firmă. Harry o căuta încă de aseară dar nu îi putea răspunde de față cu Kyle. Avea totuși puțină demnitate, nu? Se spune că dacă ții cu adevărat la o persoană, nu o poți înșela. Asta o punea pe Raven pe gânduri. Ea e sigură de faptul că îl iubește pe Kyle dar simte nevoia și de Harry. Știe că e greșit și nu se poate învârti tot timpul între ei doi, știe că pentru Harry nu simte nimic mai mult decât o atracție sexuală iar pe Kyle îl iubeștie, știe că nu ar merita să-i facă una ca asta. E conștientă de toate astea doar că ceva îi spune să continue.

Viața te încearcă pe toate părțile, nu? Te împinge să faci cele mai mari nebunii, să o trăiești așa cum se cuvine și la final, să plătești. Păcat că noi nu suntem conștienți că într-un final vom plăti.

Dorință obsesivă IWhere stories live. Discover now