6 bölüm yeni hayata başlangıç 2

2.1K 72 5
                                    

Multi medyadaki Durun bindiği uçağın içi

Tam karşımda duruyordu ne işi vardı burda yanında müdür ve biri daha vardı. bana çok tanıdık geliyordu birden kendimi çocuk olduğum zaman ki halimi hatırladım. evet doğru hatırladım bu benim abimdi . Çocukluğumda yanından eksik etmediğim abim di ama çok değişmiş dile kolay ama tam tamına 8 yıl oldu birden kendimi tutamadım ona sarıldım. beni tanıdı galiba çünkü oda bana sarıldı. Geri çekilmek zorunda kaldım tam yanımda o vardı o dediğim babam babamı unutuğumu zanediyordum. ama yanılmışım çünkü gerçekten ona ihtiyacım vardı bunu o da biliyordu birden beni kolum  dan tutup kendisine çekti. bana sıkı sıkı sarıldı. ben de dayanamayıp ona sarıldım. kokusunu içime çektim bugün anladım ki o küçük kızın babasına ihtiyaçı vardı. birden kendimi geri çektim çünkü bana ulaşmak için sevdiğim değer verdiğim insanlara zarar veriyordu . Bundan nefret ediyor dum. birden o çocuklar buraya doğru yürümeye başladı lar. Bunlar benim diğer ikizlerim di. Onların bana yetişmeden ben onların yanına gidip sarıldım. sanki bunu bekliyor mus gibi hemen elerini açtılar koşup onların boylarına atladım. konuşmaya başladı edis bey hemen .

- bizi unutuğumu
-seni unutmak ne mümkün. Dedim

Bizim ki hemen sırıtmaya başladı. enes e baktığımda kedinde değil gibiydi anlamadığım bir şey ler olmuş olmalı ama ne babamla konuşup teyzemin işini haletmem gerekiyor. babama dönüp

-konuşmamız lazım.

-tamam öyle olsun. Siz arabaya geçin ben geliyorum.

- tamam dedim arabaya doğru yürümeye başladım . yanımda edis ve enes var. şoför kapıları açtı bizde bindik. Edis harzaman ki haline takılıp konuşmaya başladı.

Resimdeki durun basının arabalarından biri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Resimdeki durun basının arabalarından biri

- " nasıl gidiyor hayat belem. Bana yine kelimeyi kulan dı.

- iyi sen nasılsın arızam.

- iyi gidiyor.

Enes e baktığımda kedinde değil gibiydi. ne oldu ki genelde edis bana ulaştığında hemen beni safunmaya geçerdi. Yada edis le beraber olup beni çıldırtı. ama ne olduysa ne konuşuyor ne de cevap veriyor.

- enes im neyin var. dediğimde

-hiç bir şey yok.

-ama bana hiç öyle gelmedi

-yok bir şey yok ne olmasını istiyorsun.

- neden bu kadar sinirlendin ki.

- sinirlendirme o zaman

-ben ne yaptım ki

- tamam sakin çocuklar. Edis e baktığımda bir şey olduğunu artık tamamen eminim.

- ne oldu söyle lütfen biz kardeşiz

-kardeş olduğumuzu şimdi mi anladın.

Biz konuşurken babamla abim gelip oturdular.

Okuldaki kötü çocuk Where stories live. Discover now