12 bölüm hastane

1.3K 61 1
                                    

Enes ten devem.

O olay dan sonra sinirlerim çok bozulmuş tu. bizim kızların ısrarları üzerine sınıfa girdik herkes kendi yerine oturdu. ben oturduk tan sonra yanıma Ada oturdu. kapının açılmasıyla kapı tarafina bakmaya başladık. içeri duru girdi . Müdür bozuntusu sınıftan def olunca, hoca duruya kendisine tanımasını istedi. Duru da adım Duru dedi . Hoca da bu kadar mı diyince duru da bu kadar dedi. kimin kardesi hoca mort olunca belli etmeden istediğin yere geç dedi. tabi ben ayarlarladığım için direk Meriç in yanına oturtum Meriç in yanına oturan kızı başka bir yere oturtum için tek boş yer Meriç in yanı. O kız bugün burda olmadığı için ve bugün sıra değişikliği yapacağı için çok kolay bir şekilde onları ayıra bilirim . Zil calınca sıradan kalkıp bizimkileri bekledim. onlarda gelince dışarı çıktık her zaman ki cardakta oturduk. okulda burslu zengin ayrımı yok ama iyi kötü ayrımı var . Bizim cardak kötüler cardağı diye ayrılıyor. karşı taraf ise iyiler cardağı olarak alınıyor onlar dan biri bizden birine ne olursa bulasırsa o zaman iki gurubu ayıran olmaz.ama nedense bugün içimde Kötü bir his var.  Ada nın konuşmasıyla ona baktım.

- bu alev değil mi kim bunları dövüş.

- kim dövmüsse elerine salık.

- Batuhan ların grubuna gitmiyor lar mı ?

Birden batuhan ve arkadaşlarıyla bizim cardağa doğru gelmeye başladı lar. bizimkiler kendi halinde olduğu için onları fark etmedi ler. Benim ayağa kalmam la bana bakmaya başladılar. benim baktığım yere bakınca onlar da ayaklandı lar. önde Batuhan sağında Cenk solunda Furkan vardı. Önde ben sağımda Meriç solumda Edis var dı. Batuhan konuşmaya başladı.

-bizim kızlara saldırmısınız.

- ne saçmalıyorsunuz lan siz.

- bizim kızlara saldırmısınız.

Ada konuşmaya başladı

- biz yapmadık hem kim yaptıysa elerine salık.

Okuldan bir kız koşa koşa bizim olduğumuz tarafa doğru konuşmaya başladı. tam bizim ile Batuhan gilin önünde durdu yeni kızla alev ve arkadaşları kavga etti.

- kim lan bu kız.

- abi kızın suçu yok alev gelip kıza sataştı .

- doğru mu lan bu

- bu doğru mu lan.

- nerde lan o kız.

- bilmiyorum ama lavaboya doğru gidiyordu.

- lan ona bir şey olursa seni kimse alamaz seni kimse elimden alamaz duydun mu lan beni senin ejdadını sikerim.

- koş Enes koş

Okula nasıl geçtik bilmiyorum ama direk kızlar tuvaletine doğru koşuyorduk. aramızda bizim kiler vardı. Tuvaletin önüne gelince kapıyı açmaya çalıştım ama kilitliydi. kapıyı kırıp içeri girdim içimde zaten kötü bir his vardı. içeri girdiğimde duru yerde yatmış tı hemen yanına gidip nabzına baktım edis yanımda delirmis bir şekilde duruyor du. Duru yu kucağıma alıp koşmaya başladım bugün alahtan arabayla geldim. konuşmaya başladım.

- Edis cebimdeki araba anahtarını alıp kapıyı aç,

Edis kapıyı açınca duruyu arabaya yatırdım. Edis arabayı çalıştırdığı için ön koltuğa oturdum Ada da duru nun yanına oturdu. Edis ani bir şekilde manevra yapıp okuldan çıktı. bir kaç dakika sonra hastaneye yetiştik. Arabadan indigim gibi direk duruyu kucağıma alıp hastaneye girdim.

- doktor.

Birden yanıma hemşire ve doktor gelip duruyu alıp giti ler. Gidip bir yere oturtum. Ada da gelip yanıma oturdu .bizimkiler de yanıma oturdular.

Edis ten devem.

Enes duruyu alıp gidince Ada da onunla gitti bizimkiler de onlar la gitti ben de Telefonumu çıkarıp Abimi aradım telefonun şarjı bitmiş olduğunu düşündüm. babamı aradım

Çalıyor....

Çalıyor .....

Çalıyor......

Çalıyor.......

-efendim oğlum bir şey mi oldu.

- Baba duru

- Duru ya ne oldu Edis.

- Baba buraya gelirmisin.

- neye oğlum.

- bizim hataneye gelirmisin.

- hangisisine okula en yakın olan hastane.

- tamam on dakikaya oraya geliyorum .

Babama haber verdikten sonra Enes in yanına oturtum. Enes konuşmaya başladı.

- haber verdin mi .

- verdim on dakikaya ordayım dedi.

-iyi.

On dakika sonra babam annem ve abim geldi. Abim yanımıza geldi. konuşmaya başladı.

- nasıl oldu bu.

- Alev yapmış.

- nasıl imkansız.

- öyle değil mert abi galiba Alev onu sinirlenen dirmis.

- kim bu alev.

- müdürün yeni.

- tamam ben o konuyu heledecem.

Doktor odadan çıkınca hemen yanına gitik babam konuşmaya başladı.

- doktor kızım nasıl.

- iyi Vural bey sugan uyuyor.

- tamam ne zaman uyanacak.

- bir iki saat sonra uyanır.

- tamam.

Enes birden kalkıp giti anem babamın omzunda ağlıyor. Poyraz amca ile eşi pınar teyze geldiler bir kaç dakika sonra murat inistem ile Teyzem geldiler. Benim aklım Enes te kaldı.

Enes ten devem.

-Özgür sana bir şey diyeceğim.

- söyleyin efendim.

- Alev ve arkadaşlarını daha doğrusu bugün duru nun yanına giden bütün kızları depoya kaldır özelikle Alev yasemin ve Betül tamam mı.

- tamam efendim .

- ayle lerine de cezayı verin.

- tamam efendim.

Okuldaki kötü çocuk Where stories live. Discover now